presi_fen! Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Дуетната половинка на Цвети Янева - Денис Теофиков ще е бъдеща звезда на Пайнер , а и са много близки с Емрах Стораро , те заедно пораснаха , но на Денис гласа е 100 пъти по-хубав. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Наблюдавам с интерес докога ще се самобичувате психически, с приказки колко страхотна песен е направила Преслава. И ние се чудим същото за теб и песните на Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Дуетната половинка на Цвети Янева - Денис Теофиков ще е бъдеща звезда на Пайнер , а и са много близки с Емрах Стораро , те заедно пораснаха , но на Денис гласа е 100 пъти по-хубав. Аман от мангасари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Супер яките дуети! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Аман от мангасари. Да не мислеше че точно Пеевска би подала ръка на българин? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 9 Author Report Share Публикувано Октомври 9 Това е било винаги и така ще си остане много време. Преси яко им бърка някъде, особено на големи чичковци на възрастта и на акъла на Луна! Ти на колко си години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Ти на колко си години? На 26 мила госпожице! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Аман от мангасари. Отречете ,че не е талантлив. Престанете да съдите кой какъв е. Тук говорим за музика, не говорим кой какъв е, но все пак не ме учудвате в България сме там където цари расизма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Да не мислеше че точно Пеевска би подала ръка на българин? :1000 (29): Аман от злобари! Ръка му е подал Пашев, не Пеевски. Стига глупости Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Дали чалгата не започва да се събужда от двугодишен сън. Дебютанти, Преслава, 6+ песни в топ 10 за жанра? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Дали чалгата не започва да се събужда от двугодишен сън. Дебютанти, Преслава, 6+ песни в топ 10 за жанра? Коментирай, че Кама напарви милион с темпото с което Дразни ме го направи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Най-после Преслава е щастлива. Митко "Пайнера" разгони цялата и конкуренция, за да блести тя пред полупразна зала. Колко е жалко да си дебил и да не разбираш, че конкуренцията ражда качеството. В Пайнер това няма да го проумеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 От всички, излезли напоследък песни, слушам само на Яница. На Кама и на Мира ми харесаха, но не ги слушам. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Да не мислеше че точно Пеевска би подала ръка на българин? :1000 (29): Момчето не е циганин, стига глупости. Пък и дори да е, какво значение има? Според мен има доста талант в него, харесва ми как пее и ако заложат на него няма да сбъркат. Нали все казваме, че има нужда от нови кадри - е нека поне да са талантливи и да ни е приятно да ги слушаме. Същото бих казала и за Емрах, време е да му пуснат самостоятелна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 От всички, излезли напоследък песни, слушам само на Яница. На Кама и на Мира ми харесаха, но не ги слушам. Тотален хит е на Яница, една от най-яките песни в момента! Преди "Спешно" тя самата не ми допадаше освен няколко нейни песни, но от тогава като изпълнител със "Спешно" и "Хапе любовта" доста дръпна, пък от "Всичко чуждо пожелаваш" почти не е имала слаба песен, но тя си ми остава най, най естествено! Нека си припомним Хита на есен 2014! Никакви изгледи да го направиш тво-о-о-о-о-о-оооооооойййййй оййййй :1000 (6): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 7 млн БЕЗ КЛИП Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Денис е страшен симпатяга и е супер талантлив. Има много хубав глас и пее жестоко. Жалко, че си похабява таланта, пеейки чалга. Той има доста по-големи възможности. Странно, че се е насочил към този стил... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 @Kondomcho очаквам коментара ти за новия тийн химн Бясна, мноо яка е. :1000 (6): Много ми харесва. Малко опит за повтаряне на успеха на Емилия и Емрах, но определено им се е получило. Момчето турчин ли е? Денис е страшен симпатяга и е супер талантлив. Има много хубав глас и пее жестоко. Жалко, че си похабява таланта, пеейки чалга. Той има доста по-големи възможности. Странно, че се е насочил към този стил... Моля? Защо да си похабява таланта? Попфолкът е прекрасно поле за изява за талантливи момчета и момичета, сякаш Преслава си е похабила таланта, като е почнала да се занимава с този стил? С какво да се занимава? Да реди наблъскани речетативи като всички останали хип-хоп сензацийки ли? Аз се радвам, че е избрал нашия жанр и ти трябва да се радваш. От последното поколение мъже в чалгата Фики е почнал да запада сериозно, Галин пък се прави на рапЕр ( ). Всяка свежа кръв е добре дошла. Сега се иска обаче и едно младо, хубаво момиче да дебютира в чалгата, а може и 3-4. При жените положението е плачевно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Момчето не е циганин, стига глупости. Пък и дори да е, какво значение има? Според мен има доста талант в него, харесва ми как пее и ако заложат на него няма да сбъркат. Нали все казваме, че има нужда от нови кадри - е нека поне да са талантливи и да ни е приятно да ги слушаме. Същото бих казала и за Емрах, време е да му пуснат самостоятелна песен. Тук веднага оцениха ,че е мангал понеже е приятел на Емрах. Аман от комплексари тук момчето изглежда много талантливо и е много красив! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Тук веднага оцениха ,че е мангал понеже е приятел на Емрах. Аман от комплексари тук момчето изглежда много талантливо и е много красив! Ауу-ау-ау, не думай! Чакаме те на нашия бряг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Ауу-ау-ау, не думай! Чакаме те на нашия бряг. Туй е далавера движа с депутат киха ми мангизи вече съм рахат Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Туй е далавера движа с депутат киха ми мангизи вече съм рахат Да не се озовеш в някой репортаж на "Папараци", с едната ръка, държейки депутатската, а с другата похапвайки мазна Кашкавалка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Денис е страшен симпатяга и е супер талантлив. Има много хубав глас и пее жестоко. Жалко, че си похабява таланта, пеейки чалга. Той има доста по-големи възможности. Странно, че се е насочил към този стил... Има глас, който пасва точно за чалга. Какво лошо има? Тук веднага оцениха ,че е мангал понеже е приятел на Емрах. Аман от комплексари тук момчето изглежда много талантливо и е много красив! Аз не знаех, че е приятел на Емрах, но това няма и значение. Дори не прилича на циганин. Оплакват се, че няма нови и свежи имена, а като се появи са недоволни. Така плюеха и по Емрах. Обаче песента на Ема и Емрах все пак е много по-добра според мен и зарибяваше повече. Но и тази ще гърми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Премиерни 24 часа: Емилия и Емрах "По такива си падам": 306К Цветелина Янева и Денис Теофиков "Грешка беше": 270К Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари