Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Изпреварих те, преди малко е нагълтах. Сега влизам под душа. Само не си режи вените, недей ... и бъди тих да не откача аз, че лошо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Не бива да се споменават всички песни на Преслава от 2014, а на Галена само Хаваната и Боже прости. Точно никога е не по-малко успешна от всички на Преслава освен МСМ, а дуета й с Faydee има почти 8млн гледания и на концерта се прие доста добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Само не си режи вените, недей ... и бъди тих да не откача аз, че лошо Сашо не ми отговори на поста, с който го цитирах одеве. Игнорира ме нарочно. Я му дай.... две по седем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 "Обичам те" от 2004. "Водка с утеха" от 2007. Виж за 2006 и 2012 как стоят нещата. Може да смажем и да имаме най-гледаните тракове за всяка година. Willy, прав си! В Уикипедия тези тракове не излизат при клипове и заради това не ги включих. Значи 2014 е на кантар, но везните клонят към Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Сашо не ми отговори на поста, с който го цитирах одеве. Игнорира ме нарочно. Я му дай.... две по седем. А на мен ми отговаря редовно, оправяй се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Не бива да се споменават всички песни на Преслава от 2014, а на Галена само Хаваната и Боже прости. Точно никога е не по-малко успешна от всички на Преслава освен МСМ. Има по-малко гледания от "Нашето любов е", "Режим Неприлична" и "Повече не питай". -А., забравяш скандалните тракове "Ако утре ме губиш" и "Кажи Здравей". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 А на мен ми отговаря редовно, оправяй се Щото между вас има сексуална енергия. Един психолог снощи го каза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Има по-малко гледания от "Нашето любов е", "Режим Неприлична" и "Повече не питай". -А., забравяш скандалните тракове "Ако утре ме губиш" и "Кажи Здравей". Супер. ''Кажи Здравей'' е жестока! Заслужаваше клип. Мигом провери това от предния пост. Да видим дали Преса е лидерка в гледанията на ретро хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Щото между вас има сексуална енергия. Един психолог снощи го каза. Останал ми е тръпка откакто го каних на кафе във Варна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Има по-малко гледания от "Нашето любов е", "Режим Неприлична" и "Повече не питай". -А., забравяш скандалните тракове "Ако утре ме губиш" и "Кажи Здравей". милион и нещо ги дели, а е с слайдшоу. Нали това е по-престижно? Самият го каза преди малко. Двойни стандарти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Супер. ''Кажи Здравей'' е жестока! Заслужаваше клип. Мигом провери това от предния пост. Да видим дали Преса е лидерка в гледанията на ретро хитове. "Нямам право" е най-гледаната от 2006. "Лудата дойде" е най-гледаната от 2012. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Останал ми е тръпка откакто го каних на кафе във Варна. Да, усеща се, че искаш да ти опъне кожухчето. Искам снимка. На домашното, не на кожухчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 "Нямам право" е най-гледаната от 2006. "Лудата дойде" е най-гледаната от 2012. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 И другите година са спорни. Андреа, Азис... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Търсим в канала на Планета само. На Андреа и Азис са трити много клипове. + 2009 - "Не ми пречи". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Търсим в канала на Планета само. На Андреа и Азис са трити много клипове. + 2009 - "Не ми пречи". Аааа защо само в канала на Планета. И Емануела има повече гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Егати клишетата, егати чудото. Тази отдавна дава индикации, че е бавна, а сега гледам е почнала да облъчва с цитати от детски лексикон. Ти си роза, ти си мед, ти си щастие за мен. @Lelqtian Благодаря за поздрава от снощи. Следващия път, като видя онзи тюфлек, дето заплюх за Стела, на който постнах снимка тук преди време, ще опитам да запиша клипче, с което да ти върна поздрава. Да видиш какво значи изкушение. Аз и вчера опитах, но се озърташе подозрително и рискувах да ме види. Ще проявя умерено любопитство, единствено щот таз снимка съм я изпуснал някъде. По някакво странно стечение на обстоятелствата тази песен е оцеляла в канала на Планета след напускането на Даяна. Велика е! Даяна точно признавам една песен и тя дори не е от Пайнер ... Междудругото официално заявявам че ми омръзна да чета всяка вечер едно и също - Преса или Галка. То верно се обсъжда от точно 6 човека от 10мата общо още влизащи у форима, или пък има кво друго да се чолпи, но казвам ви стига. Едно време скачахте сичко далеч по активно точно след два поста по темата Деса или Кама по избирателни списъци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 А и освен това "Лудата дойде" е качена 1 година след премиерата, а тия които са извън Пайнер са били промотирани директно в Ютуб. Тъпаците от Димитровград още живееха в Планета Плей и Вибокс тогава. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 И през 2006 Деси Слава е лидер, всъщност първия стрийминг лидер в България. За канала на Планета е нормално да е лидер Преслава. За годините, в които има онлайн гледаемост у нас тя е най-налаганата звезда от фирмата. Но има и доста изтрити клипове на различни изпълнители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 А и освен това "Лудата дойде" е качена 1 година след премиерата, а тия които са извън Пайнер са били промотирани директно в Ютуб. Тъпаците от Димитровград още живееха в Планета Плей и Вибокс тогава. Хахахах, тва беше такъв смях, майна! ПЛАНЕТА ПЛЕЙ! Искаха да си правят собствена стрийминг платформа тарикатите от Митковград. Монополисти и в това се опитаха да станат, ама нещо не им излезнаха селските сметки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Хахахах, тва беше такъв смях, майна! ПЛАНЕТА ПЛЕЙ! Искаха да си правят собствена стрийминг платформа тарикатите от Митковград. Монополисти и в това се опитаха да станат, ама нещо не им излезнаха селските сметки. Качваха клипове с отвратително качество. Сигурно бяха с резолюция под 360. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 И през 2006 Деси Слава е лидер, всъщност първия стрийминг лидер в България. За канала на Планета е нормално да е лидер Преслава. За годините, в които има онлайн гледаемост у нас тя е най-налаганата звезда от фирмата. Но има и доста изтрити клипове на различни изпълнители. До дни Деса вади новата песен. Какви очаквания имаш? Дано не е прекален комерс само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Ако някой ще минава "Шефката", предпочитам да е Деса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Ако някой ще минава "Шефката", предпочитам да е Деса. Аз пък искам Деса да мине "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 2017 Мина ми (31.12.2016) 7,112м > Без теб (14.12.2016) 2,975м Moro mou (17.02.2017) 15,066м > Пада звезда (05.05.2017) 7,801м The Boss (11.07.2017) 10,195м = Тук жена му пази (09.08.2017) 9,333м Изневериш ли ми (11.10.2017) 7,235м < Не се изтриваш (01.11.2017) 16,011м 2018 Просто шоу (22.12.2017) 9,077м = Обратно в играта (16.02.2018) 9,335м Дай ми любов (08.05.2018) 4,824м > Bogovi zemljom hode (24.04.2018) 2,614м Шефката (08.07.2018) 10,400м+, Маракеш (18.07.2018) 6,912м > майчинство Ще видим есенните как ще се развият. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари