adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Една от тъпите песни на Глория, винаги ме е натоварвала! Нещо и аз не разбрах истерията по "Крепост" още преди години... "Феникс", "Очакване", "Не заслужаваш", "Лабиринт", "На неверен да съм вярна", "Врано конче" - да, ако говорим за целия албум. Дори "Заблуда", на която с теб се кефим много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 От моята зодия по-яка няма. Признавам само стрелците и телците. Всички други ме дразнят! Макар че най-близките ми приятели последните години са скорпиони, и те ме дразнят! Мразя зодиака 😁🤣😂 Ти мразиш преди всичко себе си, там е проблемът. Чай от лайка и малко дете да ти издуха едно глухарче в ухото препоръчвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Готови ли сте за кака Райна утре? Време е за трети пореден хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Ти мразиш преди всичко себе си, там е проблемът. Чай от лайка и малко дете да ти издуха едно глухарче в ухото препоръчвам. Той е позитивен, просто има много извратен музикален вкус понякога. Колоритен е и интелигентен. Какво ще кажеш за Даркчайлда обаче... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Готови ли сте за кака Райна утре? Време е за трети пореден хит! Не сме готови, нито я чакаме. Бози не ни се слушат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Аз съм Султана на форума! 😂😂😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Аз като ви казвам че тези награди за нищо не стават. :1000 (29): Представяш ли си какво щеше да стане тук ако Преси беше номинирана хаха добре ,че не е номинирана нямаше да е добре за нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Той е позитивен, просто има много извратен музикален вкус понякога. Колоритен е и интелигентен. Какво му е позитивното, прочете, че първите зодии са най-долу в духовната йерархия и почна да ми опонира по странични въпроси. Сякаш аз съм го измислил това нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Ставааат! Галена е номинирана два пъти в една и съща категория. Супер яки са! Щом не могат да уцелят снимките на хората, които са номинирали, смятай колко се интересуват от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 @Kondomcho Това ли било песента на Деса, която ако била пуснала лятото щяла да е летния хит? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Аз съм Султана на форума! 😂😂😂 На какво се дължи това повлияване от Изтока? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не сме готови, нито я чакаме. Бози не ни се слушат. Налии! Тая, ако ще я гледаме, поне да циври или да прави циркове да ни забавлява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Какво му е позитивното, прочете, че първите зодии са най-долу в духовната йерархия и почна да ми опонира по странични въпроси. Сякаш аз съм го измислил това нещо. Какво общо има едната дискусия с другата? А и аз на зодии не вярвам, само се ебавам. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Повече не бих си причинила това евтино недоразумение. Чудя ти се как може да ги слушаш такива, наистина. Тази даже и на визия не го докарва, ако това е оправданието за Кама, Цура, Яница, Емануела и сие. Защо пропускаш Галена ? Всеки път ме набеждаваш за фен на Яница и Емануела те са в края на топ10. Камелия, Галена, Цура са ми топ3. От там на сенне другите. Ма Тереза пее по-добре от леля ти, кво си говориш. Поне я чуй. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не сме готови, нито я чакаме. Бози не ни се слушат. Каза капцитетната, която не спря да възхвалява най-голямата боза това лято. Преглътни го, отново ще ти де наложи да слушаш поредния хит на тази, която не понасяш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Готови ли сте за кака Райна утре? Време е за трети пореден хит! Коя е Райна? На какво се дължи това повлияване от Изтока? Как прецени, че ми влияе? 😊 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Щом не могат да уцелят снимките на хората, които са номинирали, смятай колко се интересуват от тях. Не могат да уцелят Андреа, колко жалко за голямата звезда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 @Kondomcho Това ли било песента на Деса, която ако била пуснала лятото щяла да е летния хит? :1000 (29): Променена е драстично в сравнение с демото. Ами, ако я беше пуснала лятото, щеше да е един от топ хитовете. Тя и сега ще е хит. Още 1-2 ходения на дискотека и сам ще се увериш в това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не могат да уцелят Андреа, колко жалко за голямата звезда. Има ли значение коя са объркали? Важното е че са. Просто ги викат за пълнеж. Между другото изписали са Азис грешно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Има ли значение коя са объркали? Между другото изписали са Азис грешно. Бъкат от грешки и сайтът забива на умирачка 🤣 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Аз съм Султана на форума! 😂😂😂 Попитах те коя зодия си. Налии! Тая, ако ще я гледаме, поне да циври или да прави циркове да ни забавлява. Ми тя за друго не става и без това. Скучно ме е, нека има драмааааа. Сега чакам фен на Райна да ме прокълне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Променена е драстично в сравнение с демото. Ами, ако я беше пуснала лятото, щеше да е един от топ хитовете. Тя и сега ще е хит. Още 1-2 ходения на дискотека и сам ще се увериш в това. Едва ли ще мине по хитовост дори "Въртележката", иначе е приятна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Попитах те коя зодия си. Ми тя за друго не става и без това. Скучно ме е, нека има драмааааа. Сега чакам фен на Райна да ме прокълне. Зодията на всички президенти и султани, заслужено оглавяваща зодиака 🤣🤣🤣 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Каза капцитетната, която не спря да възхвалява най-голямата боза това лято. Преглътни го, отново ще ти де наложи да слушаш поредния хит на тази, която не понасяш. Райна мачка с хитове тая година. Почти 6 млн. на едната и 3 на другата Въобще не е зле. Аз очяквам пак да изкърти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Да не забравяме, че освен Луна, и Тоти бърка нов хит. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари