asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Защо? Защото мислех, че никога не допускаш правописни грешки. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Е, върна се за мъничко: Човекът не обича да чете и е над тези неща! Ненужна пауза направи. Дано да я компенсира с цял албум на религиозна тематика! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Генетиката е дълбинна и сложна метерийка, Дарки, не ходи там! Кали също харесвам, благодаря за поздрава! Бива я в модулациите! Учил съм генетика, бе, скъпа. Е, разбира се, нямам твоя личен опит с лисваща хромозома, но все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Изключително посредствено изявление, на низша категория индивид, при който еволюцията (по Дарвин) трудно би имала успех. И на Дарвин ли са ви учили в ченгеджийската школа? Сигурно там си придобил усещането, че Камелия била говорела по философски проблеми в интервютата си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Защото мислех, че никога не допускаш правописни грешки. На всеки се случва. Пък и тази дума не е особено книжовна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 И на Дарвин ли са ви учили в ченгеджийската школа? Сигурно там си придобил усещането, че Камелия била говорела по философски проблеми в интервютата си... Ми че няма само свинята да фолософства, я? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Да, в понеделник излиза "Стоп" и е мазна чалгия :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Ненужна пауза направи. Дано да я компенсира с цял албум на религиозна тематика! Добра идея - информирам я на мига! Учил съм генетика, бе, скъпа. Е, разбира се, нямам твоя личен опит с лисваща хромозома, но все пак. Толкова си научил... Та сега - гушата я няма, мъжът го няма, това генетиката как го обяснява? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ненужна пауза направи. Дано да я компенсира с цял албум на религиозна тематика! Ако това ще ѝ донесе повече пари и реквиема на Моцарт ще изпълни заедно със Стояна и оркестър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 На всеки се случва. Пък и тази дума не е особено книжовна Ооо, ти си ни такъв виден книжовник - Петър Берон, Черноризец Храбър, от теб са се вдъхновявали... Ми че няма само свинята да фолософства, я? Прав си, Ваня Червенкова прекаляваа с това... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 На всеки се случва. Пък и тази дума не е особено книжовна Оправдания! Е, все пак не е българска дума, де. Но щом я ползУваш, редно е да я научиш. Не е нужно да ми благодариш за урока Добра идея - информирам я на мига! Набожно ми е тия дни! Но и някоя по-бърза песен може, тип кючече, пробутано за хоро. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Добра идея - информирам я на мига! Толкова си научил... Та сега - гушата я няма, мъжът го няма, това генетиката как го обяснява? Генетиката не обяснява всичко. Има много други неща. Както например синдромът на Търнър не обяснява твоето поведение и настървеност, както и фикс-идеята ти за провисналата свиня. Има и други съпътстващи диагнози. Нещо от рода на аутизъм ми се струва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Колко предвидимо,че Гальочка ще пуска поредната гнусна чикия.Видя се,че залязва и сега ще се мъчи да си реанимира кариерата с кючеци ала някоя треторазядница в Диапазон. Директно я пишем залязла вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Набожно ми е тия дни! Но и някоя по-бърза песен може, тип кючече, пробутано за хоро. И такова мога мигом да предложа: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ооо, ти си ни такъв виден книжовник - Петър Берон, Черноризец Храбър, от теб са се вдъхновявали... Така е. Ти кого си вдъхновила пък? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Това дори децата го разбраха.Няма смисъл от преповтаряне. Аз не знаех и се изненадах. Мислех, че е като в инста и е в топ форма Чувствам се излъган хахаха Иначе някои неща като пеенето или са талант и са там, или ги няма и нищо не може да се направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Колко предвидимо,че Гальочка ще пуска поредната гнусна чикия.Видя се,че залязва и сега ще се мъчи да си реанимира кариерата с кючеци ала някоя треторазядница в Диапазон. Директно я пишем залязла вече. Ама ти е много зле инфото, грешничко е ... Почакай да я чуеш и тогава говори, малко търпение още имай, не остана. Има няма 2-3 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 И такова мога мигом да предложа: Много лошо се излагаш второ качество като предлагаш, както се пееше в една песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Генетиката не обяснява всичко. Има много други неща. Както например синдромът на Търнър не обяснява твоето поведение и настървеност, както и фикс-идеята ти за провисналата свиня. Има и други съпътстващи диагнози. Нещо от рода на аутизъм ми се струва. Много съм контактна и палава за аутист, скъпи! Пробвай пак, но не те съветвам да навлизаш в анамнестична и диагностична картина, защото тук съм те изяла с парцалите, а и вече видяхме, че си учил, ама нищо ненаучил от генетика! Цялата ти работа такава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Така е. Ти кого си вдъхновила пък? Ванча за хита "Диети"! Класичка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Янева, и ти като мен вечно си в спор с някой. А уж сме бели и добри по души. Или това не променя добрината ни? Как мислиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Аз не знаех и се изненадах. Мислех, че е като в инста и е в топ форма Чувствам се излъган хахаха Иначе някои неща като пеенето или са талант и са там, или ги няма и нищо не може да се направи. Хаха,неее. От години не е в "топ форма" :1000 (29): Ама ти е много зле инфото, грешничко е ... Почакай да я чуеш и тогава говори, малко търпение още имай, не остана. Има няма 2-3 дни. Виж себеподобното фенче по-горе какво е написало.Пък и нека е бясна чалгия,да има какво да ви топли през предстоящите празници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 И такова мога мигом да предложа: Предпочитам това! Но и в твоето предложение ми хареса как палаво размахва пръст. Весело е било на снимките. Обаче липсва религиозното. В моето предложение поне икони се виждат. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Много съм контактна и палава за аутист, скъпи! Пробвай пак, но не те съветвам да навлизаш в анамнестична и диагностична картина, защото тук съм те изяла с парцалите, а и вече видяхме, че си учил, ама нищо ненаучил от генетика! Цялата ти работа такава! А, контактна и палава само по форумите. Навън гледаш в една точка и мълчиш като пукел. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Янева, и ти като мен вечно си в спор с някой. А уж сме бели и добри по души. Или това не променя добрината ни? Как мислиш? Амин! Предпочитам това! Но и в твоето предложение ми хареса как палаво размахва пръст. Весело е било на снимките. Много е кокетна, като размахва пръста! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари