ice_hot_sm Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 ice_hot_sm,гласувах в класацията.Очаквам си наградата! :1000 (29): Добре, заслужи си поздрав с прекрасната им песен, хаха. :1000 (29): Само не разбрах, защо писа първо Миро? Харесваш го повече от Сопранките ли? Хаха :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Нормално. Жадни за внимание застаряващи и нереализирани жени. Оттук нататък е все надолу по баира Ххахахаха драги, нито съм застаряваща, нито нереализирана, даже напротив. Но не намирам за нужно да се обяснявам на анонимни потребителни тук. Моята реализация не зависи от вас все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Яшааааа Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Защото самата тя не се и опита да я наложи. Нали я знаеш, не е ли "Полужива" или "Ех, любов" значи не върви. :1000 (29): Втората я пее непрекъснато и определено хората я научиха, дори в youtube си трупа гледания. Не мисля. Тя и за "Остави ме" и "Златен" не си даде кой знае колко повече зор - просто ги клипира, както и "Искам още", но се забелязаха. "Искам още" я изпя и на концерт като промо, но нямаше кой знае каква реакция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ххахахаха драги, нито съм застаряваща, нито нереализирана, даже напротив. Но не намирам за нужно да се обяснявам на анонимни потребителни тук. Моята реализация не зависи от вас все пак. Всеки застарява. Дори и ти представи си. Пък и все пак си слагаш ботокс, което е за бръчки. Нормален млад човек няма нужда от това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Не мисля. Тя и за "Остави ме" и "Златен" не си даде кой знае колко повече зор - просто ги клипира, както и "Искам още", но се забелязаха. "Искам още" я изпя и на концерт като промо, но нямаше кой знае каква реакция. Реакция си имаше, че даже и бис след нея. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Не мисля. Тя и за "Остави ме" и "Златен" не си даде кой знае колко повече зор - просто ги клипира, както и "Искам още", но се забелязаха. "Искам още" я изпя и на концерт като промо, но нямаше кой знае каква реакция. Аз пък помня бурна реакция на Искам още! Щеше да сцепи някаква блещукаща рокля. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Аз пък помня бурна реакция на Искам още! Щеше да сцепи някаква блещукаща рокля. И този момент го имаше. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Аз пък помня бурна реакция на Искам още! Щеше да сцепи някаква блещукаща рокля. Тогава беше като варел - 120 кг. минимум. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Добре, заслужи си поздрав с прекрасната им песен, хаха. :1000 (29): Само не разбрах, защо писа първо Миро? Харесваш го повече от Сопранките ли? Хаха :1000 (29): Бляк,неее. Какво мога да харесам в този откачен дърт педал? Да ходи да си развява пишката пред Кулагин и толкова. :1000 (29): Просто за малко разнообразие,вчера като гласувах написах тях на първо място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Тогава беше като варел - 120 кг. минимум. И пълна си беше готина! И сега, 50-килограмова пак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Яшааааа Като ще е гарга, да е рошава! Реакция си имаше, че даже и бис след нея. :1000 (29): Ами нямам спомен, но каквото и да си говорим, "Искам още" си остана наникъде. Даже това повече се забеляза, а тя никога и никъде не го изпя: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Тогава беше като варел - 120 кг. минимум. Жалко, че докато беше толкова мощна, не използва случая да срути някоя сцена и тия след нея да останат с пръст в уста! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 И пълна си беше готина! И сега, 50-килограмова пак! Мисля, че с идването на менопаузата пак ще качи. Жалко, че докато беше толкова мощна, не използва случая да срути някоя сцена и тия след нея да останат с пръст в уста! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Толкова мегахитове в скандалите не са събирани никога в 2-3 страници!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 За това ли говорите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 За това ли говорите? Голяма е! Буквално и преносно! Бисовете са я пълния запис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Толкова мегахитове в скандалите не са събирани никога в 2-3 страници!!! И продължаваме, разбира се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Да си припомним и изненадващия за всички мега прием в Универсиада! И разбира се- и тук мощен бис имаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 На този концерт Преси тежеше 30 кг. и мясаше на съсухрен прилеп! На двете крайности, както винаги! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Да си припомним и изненадващият за всички мега прием в Универсиада! И разбира се- и тук мощен бис имаше. Това също се забеляза в слабия период на леличка. Уникалничко и разкошно, как го пеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Това също се забеляза в слабия период на леличка. Уникалничко и разкошно, как го пеят. Коментирай как обърква текста - 03:15 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Да си припомним и изненадващия за всички мега прием в Универсиада! И разбира се- и тук мощен бис имаше. Тая песен е ужасна, а това е най-смешната й визия евър. Тоалета е абсурден :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 Коментирай как обърква текста - 03:15 При нея често се случва да го обърка, между другото. Тая песен е ужасна, а това е най-смешната й визия евър. Тоалета е абсурден :1000 (29): Глупости, песента е чук! Визията е смешна, но е имала и по-скандални попадения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 На пък ми харесва визията. Бялата рокля на "Искам още" й стои много по-зле :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари