ice_hot_sm Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 И азз. Най-сетне песен в стилистика,която обичам. Е, тази стилистика не ми е любима на мен. В смисъл този тип текстове от последните години, в които се пее как жената "мачка" вече са ми банални, но добре че тук поне не е вулгарен. А ти к'во - на вълна "мачкане" ли си? И мислиш ли, че би стоял по-адекватен от Десислава, ако беше на нейно място в клипа, в контекста на това, което се пее? Хаха :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Галена виждайки колко добре върви песента на Деси Слава, можеше да изчака поне 2 седмици преди да пусне нейната. Тъкмо се завърна, а сега ще и вземе мястото в трендинг, интереса и всичко. Големи приятелка няма що. Че никой не е карал Десислава да се тутка 10 месеца след раждането, за да се завърне. Галена в момента има огромна нужда да докаже, че не може да изкара хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Е, тази стилистика не ми е любима на мен. В смисъл този тип текстове от последните години, в които се пее как жената "мачка" вече са ми банални, но добре че тук поне не е вулгарен. А ти к'во - на вълна "мачкане" ли си? И мислиш ли, че би стоял по-адекватен от Десислава, ако беше на нейно място в клипа, в контекста на това, което се пее? Хаха :1000 (29): Нее,аз не говоря за текста.Говоря за самата песен-умерена с инстументи,а не някоя дивотия.Иначе и текста не е толкова зле,а може би изпълнението на Деси го прави такъв? Най-любимите ми песни в чалгата винаги са били като тази с изключение може би на Докрай,която направо ми действа като афродизиак. :1000 (29): Определено съм на вълна "мачкане" и то на бивши и смятам,че щях да си изиграя ролята в клипа по още по-добър начин,скандализирайки с ковренски пози,муцки и чупки,особено с тази рокличка.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Че никой не е карал Десислава да се тутка 10 месеца след раждането, за да се завърне. Галена в момента има огромна нужда да докаже, че не може да изкара хит. Със сигурност е имала някаква причина. Деса не е от мързеливите по принцип. За 2 седмици нищо нямаше да стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 От този ъгъл Андреа изобщо не изглежда толкова зле. https://mobile.sportal.bg/news.php?id=752978 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Нека не се самонавиваме, за да не получим някоя куха песньовка като "Маракеш", долен кючек като "Шефката" или "експеримент" като "Дай ми любов". Преслава вече над година е над Галена. Преслава винаги е била над Галена. Дори и да не е имала силни песни, името ѝ винаги я е държало на хоризонта. Галош няма този лукс, защото е мимолетно име. Има хит - държи се на повърхността, няма хит - потъва. Истината е, че Кралицата позволи на слугинята да си поиграе малко на велика, но вече е време всеки да се върне по местата. Преслава на трона, а Галена в кухнята. Луканката знае това и затова сънува кошмари, в които Преса се хили с характерния си кикот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Деса пък на обложката ми прилича на това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Андреа на мача с Пулев защо е с роклята на Камелия от "Гласът на България"..? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 От този ъгъл Андреа изобщо не изглежда толкова зле. https://mobile.sportal.bg/news.php?id=752978 С тая тройна брадичка.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 "Една жена" не ти ли харесва? Това е един от уникалните проекти на Галя. Клипа е на световно ниво, един от най-добрите в жанра. От Джена ще видим нещо подобно точно никога. Добре, че си ти да ни кажеш, че ние сме тъпи и ме знаем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Нека видим двете врагини какви гледания са направили от декември 2015 насам, т.е. последните 3 години: (фийчърингите на Галена ще ги броя като 40% от броя гледания в общите сметки) Преслава: С теб или с никой: 14,2 млн. Стига ти: 3,5 млн. Чуплива и влюбена: 4,6 млн. Няма да ти пиша: 12,7 млн. Без теб: 3,3 млн. = 38,3 млн. за 2016 Пада звезда: 7,8 млн. Тук жена му пази: 9,6 млн. Не се изтриваш: 16,2 млн. = 33,6 млн. за 2017 (71,9 млн. общо) Обратно в играта: 9,4 млн. Богови земльом ходе: 2,8 млн. Да гори в любов: 5,6 млн. = 17,8 млн. за 2018 (89,7 млн. общо) Галена: Една жена: 8,6 млн. Коледа: 1,8 млн. Да ти олекне: 2,4 млн. За две жени: 1,3 млн. Пей, сърце: 25,7 млн. Все ми е тая: 10,8 млн. С друг ме бъркаш: 20,6 млн. #МамаУраган: 12,8 млн. = 64,4 млн. за 2016 (31,7 млн. + 40% от 32,7 млн.) Мина ми: 7,1 млн. Moro mou: 15,2 млн. #TheBo$$: 10,3 млн. Поздрав за жена ти: 7,3 млн. Изневериш ли ми: 7,2 млн. #ПростоШоу: 9,1 млн. = 51,8 млн. за 2017 (48,9 млн. + 40% от 7,3 млн.) (116,2/80,6 млн. общо) #ДайМиЛюбов: 4,8 млн. Маракеш: 7,1 млн. Шефката: 12,4 млн. Няма "не": 0,3 млн. = 17,2 млн. за 2018 (12,2 млн + 40% от 12,7 млн.) (133,4/92,8 млн. общо) На който му се разглежда обстойно, ето тук може да сравни. Гледайки числата, определено нещата са на кантар и реално фийчърингите са това което кара Галена да изпъкне. Реално дори Преслава я води. През последните години е спряла да бълва и предлага по по-малко проекти. За 2017 Преслава има 3 песни а Галена 5 + 1 ft. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Ако махнете от тази статистика "Пей сърце", която е от преди 2 години и 6 месеца, Галена пада на 108/67 млн. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Коментирахте ли, че "Скандау", които имат богата дискография от 10 песни, правят концерт в "Арена Армеец" през април 2019? Нашите чалгарки докога с оправданията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Чалгарките всъщност дори не си правят труда да се оправдават, ние им ги измисляме оправданията. :1000 (29): Те си живеят живота, печелят си пачки по дискотеките и изобщо не мислят какво ще стане с тях, когато на даден етап стане наложително да си изкарват парите чрез по-сериозни мероприятия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Да направи пак такава песен, че в последно време нищо нейно не ми харесва. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Чалгарките всъщност дори не си правят труда да се оправдават, ние им ги измисляме оправданията. :1000 (29): Те си живеят живота, печелят си пачки по дискотеките и изобщо не мислят какво ще стане с тях, когато на даден етап стане наложително да си изкарват парите чрез по-сериозни мероприятия. Нормално е да си вадят парите от дискотеките, защото там се котират.Прави се музика за клубовете, не за концертната сцена.Когато започнат да правят песни за зала, оркестър, сценично представяне ..тогава може да се мисли върху такива ивенти, но засега си остават в чалготеките. Всеки се насочва към мястото, на което би се продал.Не знам Елени Фурейра да е била гост на някоя таверна, но въпреки всичко е един от най-гледаните гръцки артисти.Тя работи за радио, клубове и ютуб.Същото е и с нашите ..правят песни за youtube и студентски. Говорим за временни артисти, защото време на дискотеките също ще отмине така както отмина това на концертите.След 10 години нито Елени,нито Галена или Емануела ще бъдат толкова успешни както в момента, но това не им пречи сега да пръскат. пр. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Нормално е да си вадят парите от дискотеките, защото там се котират.Прави се музика за клубовете, не за концертната сцена.Когато започнат да правят песни за зала, оркестър, сценично представяне ..тогава може да се мисли върху такива ивенти, но засега си остават в чалготеките. Всеки се насочва към мястото, на което би се продал.Не знам Елени Фурейра да е била гост на някоя таверна, но въпреки всичко е един от най-гледаните гръцки артисти.Тя работи за радио, клубове и ютуб.Същото е и с нашите ..правят песни за youtube и студентски. Говорим за временни артисти, защото време на дискотеките също ще отмине така както отмина това на концертите.След 10 години нито Елени,нито Галена или Емануела ще бъдат толкова успешни както в момента, но това не им пречи сега да пръскат. пр. Доста от тези дискотечни изпълнители имат хубави песни от старите времена на жанра. Даже почти всички изпълнители са така, защото големи дебюти след 2010 има само 3-4. А някои правят подходящи за концерт песни и до днес. Просто не искат. Участията по дискотеките наистина са им един начин за печелене на пари без да влагат никакви усилия в подготовката за тях. Но и аз мисля, че това ще е до време. Дори и дискотеките да останат фактор, малко ще са тия като Камелия, които и на почти 50 да властват в тях. Тогава може и да се сетят, че самостоятелните концерти са много по-добра инвестиция не само в дългосрочен план, а и за имиджа им като имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Преси показва бъдещата фолк принцеса - Паола. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Преси показва бъдещата фолк принцеса - Паола. Принципно ни е през оная работа и за Пресли и за нейната бъдеща фолк принцеса. Просто от толкова броене вече не знаете какво да поствате за Преслава тук. Такъв дебилски спам в тези форуми има само за двете най-големи компрексарки - Деса и Преса Славови. Иначе чакаме 4 декември, за да видим пак и двете как не стават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Могат ли да бъдат видяни някъде архивни теми след 2007 година /в архива виждам само до тази година включително/? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Могат ли да бъдат видяни някъде архивни теми след 2007 година /в архива виждам само до тази година включително/? Те ги почистиха, за да си оставят спаменето в ония раздели дето се псуват на лична основа. Но все пак, отиваш на основната страница поп-фолк. Най-долу има едни опции от последните 90 дни. Слагаш на всички и страниците с теми стават много, горе на банера. Там са старите теми или каквото е останало от тях незатворено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Те ги почистиха, за да си оставят спаменето в ония раздели дето се псуват на лична основа. Но все пак, отиваш на основната страница поп-фолк. Най-долу има едни опции от последните 90 дни. Слагаш на всички и страниците с теми стават много, горе на банера. Там са старите теми или каквото е останало от тях незатворено. Има от 2015 до момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Има от 2015 до момента. Толкоз, и аз търсех по-стари, но явно Момо е разтоварил форума и нема архив.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Толкоз, и аз търсех по-стари, но явно Момо е разтоварил форума и нема архив.... А там са едни от най-хубавите теми. Особено от концертите.... жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 изводи: фалшива фактура нагъл и безочлив фокс, целящ да направи цял форум на глупаци. ...темата е приключена! А там са едни от най-хубавите теми. Особено от концертите.... жалко. Разбира се, но ей такива нещастни дечурлига, като Нолето, на което някой тук даде безгранична власт да коли и беси изтри и затвори всичко просто, защото на Галена не и се получаваше. А тя му се бе усмихнала и той глупакът се бе разтопил, че го е погледнала някъде в някаква дискотека. Те това е цената, на която местните "големци" си продават душата, а накрая псуват и сочат с пръст Фокс. Влез в темата с червената стрелкичка в поста му да го видиш какъв е смешник. Целта беше ясна и поръчката бе от Галена - чалга преди 2014-та в Рамания да няма. Тогава е измислена, с "Кой". Преди него нищо не съществува. Те така се промиват мозъци на деца. Влез и чети как всички мишки са на амбразурата начело с "пайнерските" подложки.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари