Сашо Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Направо е тъжно, много тъжно. Чак нямам мерак да се бъзикам с нея. И няма да пускам снимката от последното участие на Кама, която Сашо е качил.... На Цура и този Теофиков не е лоша песента, ама много прилича на "Кой".... Камс е съвършенна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Андреа (освен ако няма здравословен проблем), как може да се занемари така? От секс символ и топ мацка е станала като 50-годишна лелка. Не, че я защитавам, но толкова ли е трудно да приемете, че понякога човек изглежда така, заради проблем? Нима красотата е най-важното нещо? Ако пееше добре, може би нямаше да я критикувате толкова... и ако не се превръща в друг човек в инстаграм. Тук малко и тя има вина, но все пак не намирам за уместни подобни коментари, че се е занемарила. Има причини и си личи, че не са прекалено хранене. Само гушата и погледнете и ще ви стане ясно. Аз съм с подобен проблем и изключително трудно го овладявам, така, че не скачайте така. Адски трудно е, почти невъзможно да изглежда като преди и да не изглежда подута. Няма как. И не вярвам да й е много приятно, ако чете тези неща. Гледайте песните, пеенето, визията не винаги може да е топ, защото операциите и гримовете не могат да променят някои неща, които касаят здравето. Да, не е същата като преди, няма и да бъде. Както и Ивана, която отслабна страшно много, но след дълга борба, която не се знае кога пак може да бъде нарушена. Всеки иска да е идеален, но понякога е по-важно да си колкото се може по-здрав. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Преслава е качила "Да гори в любов" в канала си ... казах, че ще стане така! Колко е тъпа , отидоха гледанията .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Не, че я защитавам, но толкова ли е трудно да приемете, че понякога човек изглежда така, заради проблем? Нима красотата е най-важното нещо? Ако пееше добре, може би нямаше да я критикувате толкова... и ако не се превръща в друг човек в инстаграм. Тук малко и тя има вина, но все пак не намирам за уместни подобни коментари, че се е занемарила. Има причини и си личи, че не са прекалено хранене. Само гушата и погледнете и ще ви стане ясно. Аз съм с подобен проблем и изключително трудно го овладявам, така, че не скачайте така. Адски трудно е, почти невъзможно да изглежда като преди и да не изглежда подута. Няма как. И не вярвам да й е много приятно, ако чете тези неща. Гледайте песните, пеенето, визията не винаги може да е топ, защото операциите и гримовете не могат да променят някои неща, които касаят здравето. Да, не е същата като преди, няма и да бъде. Както и Ивана, която отслабна страшно много, но след дълга борба, която не се знае кога пак може да бъде нарушена. Всеки иска да е идеален, но понякога е по-важно да си колкото се може по-здрав. Проблемът на Андреа не са килограмите и евентуалните проблеми, а това явно не може да се приеме и се излага с фотошопирани снимки в Инстаграм, където от самолет си личи че са пипани. По клипове я правят да е с някакви дълги крака като кокили. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Колко е тъпа , отидоха гледанията .... Ама нищо ще ги броим и тях , както броят гледанията на “Шефката” от няколко канала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Проблемът на Андреа не са килограмите и евентуалните проблеми, а това явно не може да се приеме и се излага с фотошопирани снимки в Инстаграм, където от самолет си личи че са пипани. По клипове я правят да е с някакви дълги крака като кокили. Ти казваш, че се е "занемарила", аз ти обясних, че може да е съвсем друго, и очевидно е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Ти казваш, че се е "занемарила", аз ти обясних, че може да е съвсем друго, и очевидно е. Ами да мине на хормонална терапия. И най-малкото да не си обработва снимките. Оттам идват подигравките, не толкова от самото напълняване. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Ами да мине на хормонална терапия. И най-малкото да не си обработва снимките. Оттам идват подигравките, не толкова от самото напълняване. Мислиш ли, че не е на такава терапия? И нима мислиш, че това може да върне предишния й вид напълно? Не си на ясно, няма какво да коментираме. А за снимките- казах, че тук тя си е виновна И все пак е жена, нормално е да има суета. Дори Десислава, която няма проблеми се свива до неузнаваемост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Направо е тъжно, много тъжно. Чак нямам мерак да се бъзикам с нея. И няма да пускам снимката от последното участие на Кама, която Сашо е качил.... На Цура и този Теофиков не е лоша песента, ама много прилича на "Кой".... Че има ли причина човек да се бъзика със здравословен проблем? А Преслава да не би да е станала собственик на продукцията си, като Глория? Не виждам друга причина да си качва песните в нейн канал, но да остават и в на компанията. Деси Слава например само си вгражда клипчето от Планета в нейния. Фокс, коментирай възможността да е на нов договор. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Ама нищо ще ги броим и тях , както броят гледанията на “Шефката” от няколко канала! Kondomcho: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 После не бил спял във форума.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 После не бил спял във форума.. Ти спиш тук, тук си от часове, той преди малко влезе. И пак чакаш да чуеш неговото име и подскачаш. Смешен си. Чао. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Преслава ако е умна няма да ги качва песните си веднага след премиерите в офишъла, а чак след като се развият. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Деси Слава например само си вгражда клипчето от Планета в нейния. Преслава ако е умна няма да ги качва песните си веднага след премиерите в офишъла, а чак след като се развият. Аз всъщност се поправям- сетих се, че Деси Слава все пак качва новите песни и в канала си, макар и само като аудио версии и ремикси. Но не ги качва веднага, а след определено време. Доста интересен договор, може би и Преслава вече е на същия. Премиерите й навярно ще са само в Планета и след време в нейния, съмнявам се да си разпръсква гледанията в два канала, като Глория. В това никога не съм виждал смисъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Интересно защо избърза да качи "Да гори в любов", която е едва на месец и продължава да прави стабилни гледания. По-добре да я изтрие засега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 Ще бъде скандално Стела да отмени бана на Кондомчо и той да се завърне с яката баданарка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 3 милиона за най-големият хит на Яница от "Върнах ти го" насам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Ти спиш тук, тук си от часове, той преди малко влезе. И пак чакаш да чуеш неговото име и подскачаш. Смешен си. Чао. Някой да те банне,току що ме обиди.Чао. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Мислиш ли, че не е на такава терапия? И нима мислиш, че това може да върне предишния й вид напълно? Не си на ясно, няма какво да коментираме. А за снимките- казах, че тук тя си е виновна И все пак е жена, нормално е да има суета. Дори Десислава, която няма проблеми се свива до неузнаваемост. Като се замисля си абсолютно прав и съжалявам, че е имало моменти в които съм я гаврил за килограми, както нея, така и Ивана. Никой не е застрахован. Не си представям какво й е. Особено на Андреа, която до преди години беше в безупречна форма. Аз знам, че проблема й е от кофти силикон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 3 милиона за най-големият хит на Яница от "Върнах ти го" насам! Уникална !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Сега разбирам че Преслава има канал в Ютуб и си е качила всичко и тя като Андреа всичко си е взела явно :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Като се замисля си абсолютно прав и съжалявам, че е имало моменти в които съм я гаврил за килограми, както нея, така и Ивана. Никой не е застрахован. Не си представям какво й е. Особено на Андреа, която до преди години беше в безупречна форма. Аз знам, че проблема й е от кофти силикон. Независимо от какво е породен, е факт, че нещо не е наред и не е хубаво да повтаряме колко е занемарена и грозна и т.н. Както казваш ти, тя беше безупречна... невъзможно е да е позволила да се подуе просто ей така, с лека ръка. Хубаво ще бъде да започне да си качва нормални снимки, когато не става въпрос за официална фотосесия. Във всяко нещо има красота, сигурен съм, че и тя може да я покаже от друг ъгъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Азис с участия на черно, крие приходи от НАП Азис пази в дълбока мистерия графика си с участия, защото пее на черно. Кралят на фолка не обявява къде ще пее, за да не го видят от НАП и да му вземат парите от изявите. Азис склонявал да свали 500 лева от хонорара си, но да е пълна тайна участието му. Причина за това е НАП, чийто длъжник е той. От известно време сметките и картите на певеца са блокирани. Звездата е със запорирани от съдебен изпълнител банкови сметки и всеки лев от сметката му отива директно при бирниците, пише "Уикенд“. Хитрият изпълнител намерил начин как да не декларира нито лев приходи, пеейки на черно. Така прибирал парите кеш и те не стигали до бирниците. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Преслава да не напуска Пайнер ? Или вече като няма награди да е сменила договора? Яница ако продължава така може да види 10 милиона. Топ хит от кралицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Новата песен на Емануела е по текст на Анастасия Мавродиева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари