THE IIconic Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Който не е гласувал в "Реализираните" за Преслава може да го направи ТУК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Биолчев наистина е направил друг варианат на Името ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Биолчев наистина е направил друг варианат на Името ти. Ще го чуем ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 6 000 000 гледания за Преслава ft. Паола Колеви Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Фокс, коментирай възможността да е на нов договор. :1000 (29): Аз вероятно последен ще повярвам, че обсебена от славата женица като Преслава ще си развали рахатлъка в Пайнер, който с толкова усилия и 10-годишна "студена война" с Кама и Галена изгради. Но знае ли човек? Никога не казвай, никога! Ако такова нещо евентуално се случи само едно нещо няма да ми е ясно: - Защо за Глория, Ивана, Тони Дачева, Славка Калчева, Веско Маринов, цялата листа с народните изпълнители, евентуално Преслава може, а за Камелия не може на никаква цена и почти 16-17 години сеири в медиите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Влюбена в българския фолк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Аз вероятно последен ще повярвам, че обсебена от славата женица като Преслава ще си развали рахатлъка в Пайнер, който с толкова усилия и 10-годишна "студена война" с Кама и Галена изгради. Но знае ли човек? Никога не казвай, никога! Ако такова нещо евентуално се случи само едно нещо няма да ми е ясно: - Защо за Глория, Ивана, Тони Дачева, Славка Калчева, Веско Маринов, цялата листа с народните изпълнители, евентуално Преслава може, а за Камелия не може на никаква цена и почти 16-17 години сеири в медиите? Както сам си казвал, Пайнера винаги е уважавал Кама по-малко от други. Мислеше си, че може да мине на тънко с нея, но не се получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Аз вероятно последен ще повярвам, че обсебена от славата женица като Преслава ще си развали рахатлъка в Пайнер, който с толкова усилия и 10-годишна "студена война" с Кама и Галена изгради. Но знае ли човек? Никога не казвай, никога! Ако такова нещо евентуално се случи само едно нещо няма да ми е ясно: - Защо за Глория, Ивана, Тони Дачева, Славка Калчева, Веско Маринов, цялата листа с народните изпълнители, евентуално Преслава може, а за Камелия не може на никаква цена и почти 16-17 години сеири в медиите? Щото Кама е лисица и ги прави нещата по възможно най-гнусния начин. Например, през други лица - като теб, Цветин и тн. На нея не може да се разчита за дискретност и тн. Нейното си беше свободия. Разрешаваше й се да си говори всичко, но и трябваше да плати цената за непослушание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Щото Кама е лисица и ги прави нещата по възможно най-гнусния начин. Например, през други лица - като теб, Цветин и тн. На нея не може да се разчита за дискретност и тн. Нейното си беше свободия. Разрешаваше й се да си говори всичко, но и трябваше да плати цената за непослушание. Мен ако питаш, на Камелия свободията й дойде чак когато вече буквално беше свободна- след напускането. Именно тогава започна директните захапвания на Митака, взе да го нарича подигравателно Господин Продуцента и т.н. до втръсване. Преди това каквото е правила, го е правила завоалирано, по интересен за публиката начин. И имаше правото да отправя някои намеци към Митака, че трябва да промени някои неща в системата си, които той така и не промени. И в последните години виждаме, че зациклянето му и нежеланието да си промени възгледите повлича още по-надолу компанията. И все пак, след като загуби Камс заради подобно нещо явно поне за това си взе някакъв урок и взе да си цени други легенди, затова и се споразумяха с Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 На Галош песента не трябваше ли вече да е излезнала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 ОМГ... тази да не си помисли, че тая песен е нейна, та чак записа да си качва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Ще бъде скандално Стела да отмени бана на Кондомчо и той да се завърне с яката баданарка! А ти кога ще се завърнеш с баданарката? Писна ми от добри вече.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Защо трябва Преса да е на нов договор, за да има канал в тубата? http://planeta.tv/news/view/Preslava-s-lichen-Youtube-kanal До момента собствени канали в мрежата на “Пайнер“ в YouTube вече имат Глория, Ивана, Емилия, Емануела, Райна, Фики и мениджърът на трите канала с марката “Планета” – д-р Хари Янакиев (важно е да споменат, че и докторът има канал ). Скандау за 4-5 дни, без реклама, само с няколко поста в социалните мрежи и гостуване при Слави, са продали близо 2300 билета. А има още 5 месеца до концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Кой каза, че песента ще е чалга? По този кадър изглежда да е поредната поп песничка “експеримент” https://www.instagram.com/p/Bphc5J8hkGA/?ut...d=1eafq0w5wa7d3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Според мен, най-големите чалгарки ще имат свои канали в тубата, а такива като Магда и сие ще се подвизават в Планета Офищъл. Подозирам, че идеята им е да промотират песните през различни канали, за да може да доминират от повече канали в Трендинг. Според мен, тия канали са си собственост на Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Кой каза, че песента ще е чалга? По този кадър изглежда да е поредната поп песничка “експеримент” https://www.instagram.com/p/Bphc5J8hkGA/?ut...d=1eafq0w5wa7d3 Да, ама това въобще не изглежда като кадър от клип. По-ското Реклама/Фотосесия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Само че другите Пайнерки не си качват новата продукция в каналите, а им вграждат клипчетата от този на Планета, изключението е само понякога, като качат аудио версия или ремикс на нещо, като случая с Десислава. А Преслава си качва клиповете наново, като Глория. Плюс това каналите на другите са си отбелязани с PlanetaOfficial в името, а на Преслава си е само Preslava. Странна работа, но щом в официалния сайт пишат за това значи абсурд да е напуснала, по-скоро друг договор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Кой каза, че песента ще е чалга? По този кадър изглежда да е поредната поп песничка “експеримент” https://www.instagram.com/p/Bphc5J8hkGA/?ut...d=1eafq0w5wa7d3 Тая сега и от Яница ли почна да копира? Голям боклук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Само че другите Пайнерки не си качват новата продукция в каналите, а им вграждат клипчетата от този на Планета, изключението е само понякога, като качат аудио версия или ремикс на нещо, като случая с Десислава. А Преслава си качва клиповете наново, като Глория. Плюс това каналите на другите са си отбелязани с PlanetaOfficial в името, а на Преслава си е само Preslava. Странна работа, но щом в официалния сайт пишат за това значи абсурд да е напуснала, по-скоро друг договор. След 2 месеца прави 15 години в Пайнер, а при тях обикновено договорите са за 5 години, т.е. напълно е възможно да е по нов договор. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Гуна Иванова имала концерт в НДК. Някой случайно да е там да разправя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 След 2 месеца прави 15 години в Пайнер, а при тях обикновено договорите са за 5 години, т.е. напълно е възможно да е по нов договор. Всъщност Райна преподписа за още 10 през 2010. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 След 2 месеца прави 15 години в Пайнер, а при тях обикновено договорите са за 5 години, т.е. напълно е възможно да е по нов договор. И аз точно това си помислих, идеално пасва. Всъщност Райна преподписа за още 10 през 2010. Пресли според мен не би се прецакала с 10, та да трябва да търпи толкова време ако някой път не й дадат Певица на годината като я е поискала. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Новото гадже на Кубрат Пулев... :1000 (30): но ЕВАЛА на старото, че е готово да изтърпи подобно унижение само заради малко безплатен ПР , покрай мача му. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Новото гадже на Кубрат Пулев... :1000 (30): но ЕВАЛА на старото, че е готово да изтърпи подобно унижение само заради малко безплатен ПР , покрай мача му. :1000 (19): Галеновите винаги могат да ме изненадат колко ниско могат да паднат. Това че вашата е разпоретина не означава,че всички са Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари