SG Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Не знаех, че са се разделили с Андреа. Ако е вярно, ми е жал за нея- само това й липсваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Новото гадже на Кубрат Пулев... :1000 (30): но ЕВАЛА на старото, че е готово да изтърпи подобно унижение само заради малко безплатен ПР , покрай мача му. :1000 (19): Откъде тази информация? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 А ти кога ще се завърнеш с баданарката? Писна ми от добри вече.. Не ми идва отвътре вече. Ако е истина, че Андреа е останала и без Кубрат, то изпитвам цялата женска солидарност на света към нея. Дано възвърне предишната си форма, запише попфолк песен от ранга на "Най-добрата" и "Употребена" и да си намери по-хубав мъж от този така прехвален Пульо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Новото гадже на Кубрат Пулев... :1000 (30): но ЕВАЛА на старото, че е готово да изтърпи подобно унижение само заради малко безплатен ПР , покрай мача му. :1000 (19): Ама те с Андреа са разделени от март месец още. Нито се следят в инстаграм, нито имат общи снимки заедно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 Ама те с Андреа са разделени от март месец още. Нито се следят в инстаграм, нито имат общи снимки заедно. Теодора Андреева е далеч по-секси и колоритна от новата му! Дано направи кавър на "Новата ти", откупувайки правата от Преса и да прасне един скандален клип как им се смее ехидно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Ама те с Андреа са разделени от март месец още. Нито се следят в инстаграм, нито имат общи снимки заедно.И си мислите, че е отишла да се излага в залата като селянка, защото не са заедно ли? Че и е закарала и Николета, и Ники с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Теодора Андреева е далеч по-секси и колоритна от новата му! Дано направи кавър на "Новата ти", откупувайки правата от Преса и да прасне един скандален клип как им се смее ехидно. Оле,това ще е скандално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Теодора Андреева е далеч по-секси и колоритна от новата му! Дано направи кавър на "Новата ти", откупувайки правата от Преса и да прасне един скандален клип как им се смее ехидно. Но е бездарна като певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 Оле,това ще е скандално. Който има контакти с нея, веднага да препраща пожеланията и съветите ми! Но е бездарна като певица. Все ще измънка една нова версия на "Новата ти" - то пък много сложната песен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Който има контакти с нея, веднага да препраща пожеланията и съветите ми! Жалко,че не е вярно иначе и аз искам да скъса с този булдог за да мога да си изпълня палавата мечта с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Все ще измънка една нова версия на "Новата ти" - то пък много сложната песен... Даже вече си го представих... Особено как се хили ехидно и злобно, това ще е топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 Жалко,че не е вярно иначе и аз искам да скъса с този булдог за да мога да си изпълня палавата мечта с нея. Веднага пуснах дългите пипала и се оказа вярно. Много кофти за нея от една страна, защото са дълго време двойка, а и една жена винаги има нужда от мъжкар до себе си, на чието рамо да разчита. А и в момента тя даде заден в кариерата, може би няма необходимото желание, изглежда ми някак предала се. Пратиха ми и някакви нейни снимки от инстаграм, толкова се пипа в лице, че изглежда някак несъразмерна и поръбена, не като нормално човешко същество. Нещо се случва, интересен казус е тя. Даже вече си го представих... Особено как се хили ехидно и злобно, това ще е топ! Може да бъде с боксьорски ръкавици в клипа и да покани Кличко, с когото да се натиска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Веднага пуснах дългите пипала и се оказа вярно. Много кофти за нея от една страна, защото са дълго време двойка, а и една жена винаги има нужда от мъжкар до себе си, на чието рамо да разчита. А и в момента тя даде заден в кариерата, може би няма необходимото желание, изглежда ми някак предала се. Пратиха ми и някакви нейни снимки от инстаграм, толкова се пипа в лице, че изглежда някак несъразмерна и поръбена, не като нормално човешко същество. Нещо се случва, интересен казус е тя. Може да бъде с боксьорски ръкавици в клипа и да покани Кличко, с когото да се натиска. Не ми изглежда да е вярно. Като й гледам реакциите от мача изобщо не ми изглежда да се преструва. Пък и дори да е вярно,значи е време да действам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Може да покани и кикимората Кака Кели - да се подхилват ехидно и да се натискат по женски до стената в тоалетната. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Може да бъде с боксьорски ръкавици в клипа и да покани Кличко, с когото да се натиска. Това ще е брутално. Иначе, разбира се, че е вярно, нека си отричат тук. Самата Андреа е с неадекватно поведение. Може ли от участия да те снимат хората и да се вижда, че си станала бидон, а снимките, които качват в инста да са обработени до степен в която да не можеш да я разпознаеш...Това дори не бих го нарекла избиване на комплекси, защото е смешно и жалко. Правят я като извънземно с тия обработки. Кого лъже? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Слвд като Андреа години наред отказва да роди дете е нормално Кубрат, който винаги е казвал, че иска наследник да й бие шута, все пак и той не е първа младост. Не я разбирам честно казано в последните години така или иначе не се занимава много с кариерата си можеше да си направи поне едно бебе. И все пак се надявам да не е вярно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Като добавка към натискането с Кличко може да сложат и една боксова круша с лика на Галена и двамата да я смажат от бой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Може пък и проблеми да е имала. То и това надебеляване на нейната възраст ей така от нищото не е нормално. Така че, по-скоро не редно да се намесва темата за деца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Като добавка към натискането с Кличко може да сложат и една боксова круша с лика на Галена и двамата да я смажат от бой. Боже, тази Галена те е повредила централно... няма такова обсебване. Винаги намираш начин да я вмъкнеш в разговорите тук. Вече си ясен на всички, не се опитвай да се оправдаваш сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Боже, тази Галена те е повредила централно... няма такова обсебване. Винаги намираш начин да я вмъкнеш в разговорите тук. Вече си ясен на всички, не се опитвай да се оправдаваш сега. Какво трябва да означава "повреден централно"? Аз да не съм ти котелното в хотела? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Може пък и проблеми да е имала. То и това надебеляване на нейната възраст ей така от нищото не е нормално. Така че, по-скоро не редно да се намесва темата за деца. Редно или не ако са се разделили това е най-вероятната причина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Какво трябва да означава "повреден централно"? Аз да не съм ти котелното в хотела? :1000 (29): Нали си много умен, досети се сам какво значи. :1000 (29): Ти си по-обсебен по Галена и от нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Нали си много умен, досети се сам какво значи. :1000 (29): Ти си по-обсебен по Галена и от нас. Щях да се сетя ако беше използвала правилен термин,но не си. Намали Галена и опитай пак :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Защо трябва Преса да е на нов договор, за да има канал в тубата? http://planeta.tv/news/view/Preslava-s-lichen-Youtube-kanal До момента собствени канали в мрежата на "Пайнер" в YouTube вече имат Глория, Ивана, Емилия, Емануела, Райна, Фики и мениджърът на трите канала с марката "Планета" – д-р Хари Янакиев (важно е да споменат, че и докторът има канал ). Скандау за 4-5 дни, без реклама, само с няколко поста в социалните мрежи и гостуване при Слави, са продали близо 2300 билета. А има още 5 месеца до концерта. Докторицата - добрица със сключена веждица. Сигурно той си е писал статията. Браво на Скандау. Мен много ме радват. Не беше ли някакъв планиран концерт на Криско и компания в Арена Армеец натикан в някаква малка зала наскоро поради липса на интерес или се бъркам? ОМГ... тази да не си помисли, че тая песен е нейна, та чак записа да си качва? Ужасно нагла отвратителница. Решила е да изкарва пари и от youtube очевидно - памперсите струват пари все пак... Сега остава да качи и записа на "Шушана" от канала на Никола. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Ако е истина, че Андреа е останала и без Кубрат, то изпитвам цялата женска солидарност на света към нея. Дано възвърне предишната си форма, запише попфолк песен от ранга на "Най-добрата" и "Употребена" и да си намери по-хубав мъж от този така прехвален Пульо! И аз се присъединявам към това пожелание. Бахти съдбата има това момиче, от тоталния връх в професионален, визуален и личен план за няколко години да стигне 5 нива под дъното. Тройни брадички, подигравки от цялата държава, а сега и това. Поне е запазила някакво уважение към грозния боксьор, преди ден-два мернах, че говореше с топли думи за него на статус във Фейсбук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари