Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Теодора Андреева е далеч по-секси и колоритна от новата му!

Дано направи кавър на "Новата ти", откупувайки правата от Преса и да прасне един скандален клип как им се смее ехидно. :3fdb8960598fa63e:

Ами тя вече я е записала :3fdb8960598fa63e:

https://www.vbox7.com/play:e6bc73a0

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Може да покани и кикимората Кака Кели - да се подхилват ехидно и да се натискат по женски до стената в тоалетната. :Vishenka_05:

А няма ли заедно двете да отидете в гробищния парк на Смядово да потанцувате кючеци на нечий гроб? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Слвд като Андреа години наред отказва да роди дете е нормално Кубрат, който винаги е казвал, че иска наследник да й бие шута, все пак и той не е първа младост. Не я разбирам честно казано в последните години така или иначе не се занимава много с кариерата си можеше да си направи поне едно бебе.

И все пак се надявам да не е вярно!

И как да го направи това бебе, като щитовидната й жлеза е откачила? Сигурно я третират по някакъв начин, очевидно безуспешно. По-добре, че не забременя, жлезата има генерално значение за развитието на плода.

Пулев я е изоставил, защото е болна и депресирана, това е истината.

Сподели в други сайтове

Браво на Скандау. Мен много ме радват. Не беше ли някакъв планиран концерт на Криско и компания в Арена Армеец натикан в някаква малка зала наскоро поради липса на интерес или се бъркам?

Много показателен коментар. За платен концерт с Топ имената не насъбират публика, а за самостоятелен на едно име събират. Също както навярно би било и в чалгата с някои имена, а ако си създадат и нови тийн идоли- съвсем. Те поне си провеждат концертите в Арена и не се местят, можем само да ги похвалим за това. А и щом за поредна година ходят там явно все пак са доволни от посещаемостта.

Сподели в други сайтове

Дано Андреа да успее да се справи с проблема си. Това ще й помогне във всички отношения- ще си хване ново гадже (не че и сега не може, де, но като е мацка още повече ще се лепят за нея), ще си върне и фигурата, и кариерата. И на най-първо място, разбира се- ще е здрава и ще се чувства по-добре.

Убеден съм, че тя е от имената, за които завръщането на върха е възможно. Ако е в добра форма ще й е нужен само един Вип Брадър, за да припомни за себе си и да заговорят всички отново за нея. Сигурен съм, че на този етап би влязла ако се харесва визуално.

Сподели в други сайтове

Щях да се сетя ако беше използвала правилен термин,но не си. Намали Галена и опитай пак :1000 (29):

Термина ми е правилен, мило обсебеняче, но не ти стига капацитета да го разбереш. Грешката е в твоя телевизор. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Термина ми е правилен, мило обсебеняче, но не ти стига капацитета да го разбереш. Грешката е в твоя телевизор. :3fdb8960598fa63e:

Вземи прочети някой учебник по психология и ако намериш термин като "централна повреда" ще стана най-големия фен на Галена. Няма да цитирам Даркчайлда,ти сама ще се сетиш за кои негови думи говоря. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Вземи прочети някой учебник по психология и ако намериш термин като "централна повреда" ще стана най-големия фен на Галена. Няма да цитирам Даркчайлда,ти сама ще се сетиш за кои негови думи говоря. :3fdb8960598fa63e:

Не е нужно да е термин от психологията за да си "повреден". Но щом искаш пример, този термин съществува във физиологичната психология. Ако разбираш какво означава това. Май ти трябва да прочетеш някой учебник вместо да висиш денонощно във форума. Използвай времето си разумно. Живот има и без Галена, Кондомчо и мен. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не е нужно да е термин от психологията за да си "повреден". Но щом искаш пример, този термин съществува във физиологичната психология. Ако разбираш какво означава това. Май ти трябва да прочетеш някой учебник вместо да висиш денонощно във форума. Използвай времето си разумно. Живот има и без Галена, Кондомчо и мен. :Vishenka_05:

Виждам,че си прочела набързо в Гугъл,но както винаги пак не си доразбрала. За да имам някаква "централна повреда" трябва да имам заболяване в мозъка, което би си проличало в реалния живот но тъй като ние контактуваме във форум пак твърдението ти е невалидно.Аз съм прочел достатъчно книги и учебници,скъпа моя,мисля,че е време и ти да сториш същото,за да си размърдаш сивото вещество,а не да обикаляш като цветарка след всеки и да защитаваш Галена все едно ти е майка. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Виждам,че си прочела набързо в Гугъл,но както винаги пак не си доразбрала. За да имам някаква "централна повреда" трябва да имам заболяване в мозъка, което би си проличало в реалния живот но тъй като ние контактуваме във форум пак твърдението ти е невалидно.Аз съм прочел достатъчно книги и учебници,скъпа моя,мисля,че е време и ти да сториш същото,за да си размърдаш сивото вещество,а не да обикаляш като цветарка след всеки и да защитаваш Галена все едно ти е майка. :Vishenka_05:

Не аз, а ти си ходил да го четеш сега. Първо стоше тук активен, прочете ми коментара и изчезна за да ровиш в Гугъл. И сега се връщаш да ме затапиш, но не става. Опитай пак. Важното е, че аз доказах , че термина съществува, не ме интересува дали имаш заболяване или не.

Сподели в други сайтове

Не аз, а ти си ходил да го четеш сега. Първо стоше тук активен, прочете ми коментара и изчезна за да ровиш в Гугъл. И сега се връщаш да ме затапиш, но не става. Опитай пак. Важното е, че аз доказах , че термина съществува, не ме интересува дали имаш заболяване или не.

Виж как си противоречиш..явно не аз съм този с "централна повреда". Съществува,но за съвсем различно нещо,което го прави невалиден. Да беше прочела цялата статия на която си поладнала поне,но ти си знаеш какво ти каза Даркчайлд..

Сподели в други сайтове

Виж как си противоречиш..явно не аз съм този с "централна повреда". Съществува,но за съвсем различно нещо,което го прави невалиден. Да беше прочела цялата статия на която си поладнала поне,но ти си знаеш какво ти каза Даркчайлд..

Кажи го още веднъж, че не те разбрахме. Нямаш свои думи ли, че да се сещам за неговите?

Нищо не знам, защото един негов пост не ми е направил впечатление за да го запомня.

Дадох ти от вниманието си, вече можеш да спиш спокойно. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Кажи го още веднъж, че не те разбрахме. Нямаш свои думи ли, че да се сещам за неговите?

Нищо не знам, защото един негов пост не ми е направил впечатление за да го запомня.

Дадох ти от вниманието си, вече можеш да спиш спокойно. :Vishenka_05:

Точно ти ли ми говориш за използването на чужди лафове при положение,че нямаш един твой пост написан с твои думи? :1000 (29): Днес ти ми потърси вниманието,така че:

А и как така не ти правят впечатления коментарите му при положение,че онзи ден му написа,че всички негови постове били негативни? Съжалявам,скъпа,но както казва дружката ти..ГРЕДА :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Следваща в "Нереализираните" ще бъде мис Андреева, сега ми е много мъчно за нея цяла вечер и трябва да направя нещо по въпроса:

Разбирам изцяло проблемите, които има.

Сподели в други сайтове

Следваща в "Нереализираните" ще бъде мис Андреева, сега ми е много мъчно за нея цяла вечер и трябва да направя нещо по въпроса:

Разбирам изцяло проблемите, които има.

Ох,най-сетне. ДОЖИВЯХ!! :Vishenka_05: Да избереш нещо хубаво.

Сподели в други сайтове

Галена за всяка песен лъже по участия. :gun_bandana: :1000 (29):

В началото на юни каза, че #TheBoss излиза до две седмици, а излезе след повече от месец.

Маракеш също я бавеше, за Шефката говореше 2 седмици по участия... Сега за новата пак нещо излъга :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

a8f6f4ed6ed434f5.jpg

136786205206ff99.jpg

808dfd1616d3ecff.jpg

67c679c4897281dc.jpg

Новото гадже на Кубрат Пулев... :1000 (30):

но ЕВАЛА на старото, че е готово да изтърпи подобно унижение само заради малко безплатен ПР , покрай мача му. :1000 (19):

Анито я познавам. Израстнали сме заедно, след като замина за София много дръпна. Евала, супер умно и амбициозно момиче. Съмнява ме да е с Кубрат. Последния й приятел е доста заможен , че й с позиция.

Сподели в други сайтове

Не, че я защитавам, но толкова ли е трудно да приемете, че понякога човек изглежда така, заради проблем? Нима красотата е най-важното нещо? Ако пееше добре, може би нямаше да я критикувате толкова... и ако не се превръща в друг човек в инстаграм. Тук малко и тя има вина, но все пак не намирам за уместни подобни коментари, че се е занемарила. Има причини и си личи, че не са прекалено хранене. Само гушата и погледнете и ще ви стане ясно. Аз съм с подобен проблем и изключително трудно го овладявам, така, че не скачайте така. Адски трудно е, почти невъзможно да изглежда като преди и да не изглежда подута. Няма как. И не вярвам да й е много приятно, ако чете тези неща. Гледайте песните, пеенето, визията не винаги може да е топ, защото операциите и гримовете не могат да променят някои неща, които касаят здравето. Да, не е същата като преди, няма и да бъде. Както и Ивана, която отслабна страшно много, но след дълга борба, която не се знае кога пак може да бъде нарушена. Всеки иска да е идеален, но понякога е по-важно да си колкото се може по-здрав.

Абе проблема на Дора не е как е заприличала на Цецка Цачева, даже според е почти толкова секси, само едни цайси да сложи и ша са като две капки боза. Никой не и се подиграва щото е пуснала тройната гуша или щото е станала на бидон. Спуквана е от бъзици, щото от патологичния комплекс че е толкова вървежна мадама ни залива с обработени фотоси на които се докарва като трибуквен герой от филм на Спилбърг - в най-пресния случай баш от мача си е отразяла ухото.

Ся ако беше толкоз вървежната мадама, която се опитва да бъде, да тропне с крак, "да мое да съм колкото два хипопотама, ма си е чувствам дори още по секси", или в най-лошия случай, като Диванча да си трае мълчаливата и толкоз. Отдавна да бяхме забравили както за здравословните проблеми, така и за нея изобщо и да сме я оставили намира.

Ама докато борави некадърно с фотошопа да се докарва с повече недъзи от нашто Кити, да си носи кръста, колкото и широк да е станал.

Сподели в други сайтове

Анито я познавам. Израстнали сме заедно, след като замина за София много дръпна. Евала, супер умно и амбициозно момиче. Съмнява ме да е с Кубрат. Последния й приятел е доста заможен , че й с позиция.

Ти пък всичките коври ги познаваш.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...