Kremito Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Следваща в "Нереализираните" ще бъде мис Андреева, сега ми е много мъчно за нея цяла вечер и трябва да направя нещо по въпроса: Разбирам изцяло проблемите, които има. Бих се радвала повече на''Предложи ми'',но и тази е хубава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Баси якият ремикс! Звучи по-здраво и от оригинала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Баси якият ремикс! Звучи по-здраво и от оригинала! Все повече ме кефи тая песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Явно доста го е закъсал и няма интерес към концерта. Бях на предния концерт на Миле и останах разочарован - час и половина пеене, като 80% плейбек. Около 40 минути закъснение. Тогава Валя беше специален гост и излезе по средата, докато той си почиваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Явно доста го е закъсал и няма интерес към концерта. Бях на предния концерт на Миле и останах разочарован - час и половина пеене, като 80% плейбек. Около 40 минути закъснение. Тогава Валя беше специален гост и излезе по средата, докато той си почиваше. Я коментирай представянето на Валя според теб как беше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Въпреки, че не съм фен на Трендинг да отбележа, че след почти седмица в Топ 3 Деси Слава все пак стигна номер 1. Радвам се, че все пак й го позволиха, след като сумати песни с по-слаби показатели се надпреварваха кой по-напред ще е над нея. Идеално време за качване на върха там, точно преди новата на Джулия и Денис да я измести. ПП: Сега гледам, че другата песен се е върнала на номер 1. Нова странност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Деса обаче въпреки тренда е доста паднала с гледанията. Сега, като влезе Джулия - съвсем. Тъпия клип и изигра лоша шега, а и между другото песента ми писна доста бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Баси якият ремикс! Звучи по-здраво и от оригинала! Малко е какафонично, но в по-забързан вариант е дооооста добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Деса обаче въпреки тренда е доста паднала с гледанията. Сега, като влезе Джулия - съвсем. Тъпия клип и изигра лоша шега, а и между другото песента ми писна доста бързо. Нивото на гледаемостта засега не е по-различно от това на другите й по-хитови самостоятелни песни в Пайнер. Тя никога не е била от изпълнителите с по над 150-200 хиляди в продължение на седмици, но пък това се компенсира от дълготрайност при повечето й песни. И все пак, и аз все още не съм сигурен дали парчето клони към сезонно хитче ала Гледай да не бъркаш или нещо по-сериозно като И на всички като тебе. Но може би няма база за сравнение с второто, след като е решила да мине на по-евтино с клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 31 Author Report Share Публикувано Октомври 31 И все пак, и аз все още не съм сигурен дали парчето клони към сезонно хитче ала Гледай да не бъркаш или нещо по-сериозно като И на всички като тебе. Но може би няма база за сравнение с второто, след като е решила да мине на по-евтино с клипа. Сериозно? Просто песньовка да избута годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Сериозно? Просто песньовка да избута годината. А не трябваше да е такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 31 Author Report Share Публикувано Октомври 31 А не трябваше да е такава. Няколко шанса дадох със слушане. Така и не ме грабна, какво остава да ми омръзне бързо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Няколко шанса дадох със слушане. Така и не ме грабна, какво остава да ми омръзне бързо... Мен ме зариби, но главно защото изпяването е страхотно, а и защото песента е направена да грабне масата за един сезон. Жалко обаче, че не оправда очакванията за нещо по-дълготрайно. Имаше доста време да подготви открояваща се песен със зверски клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Не мисля, че Андреа и Кубрат са се разделили.. Просто жената го е поздравила и са се снимали. Марта Вачкова също има снимка с него. https://www.blitz.bg/obshtestvo/sled-istori...news636064.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Валя ги разби в “Семейни войни” бахти и тъпите са другите нито един път не я послушаха а щяха да спечелят, но Валя я усетих ,че много се ядоса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 halloween 🎃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Пайнер обаче имат напредък. След като дълго време пишеха името Dzhulia, сега вече я пишат Djulia. Само едно премахване на D им остава до най-разпознаваемия вариант. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Dzhulia е по-вярно, колкото и грозно да изглежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Dzhulia е по-вярно, колкото и грозно да изглежда. Ако гледаме от наша си гледна точка- да, буквално така се превежда. Но името Джулия не е българско, а стандартния западен вариант си е Julia. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 И Джена започнаха да изписват така. (което не е правилно, би звучало нещо като дЙена) По-добре - JENNA Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Нивото на гледаемостта засега не е по-различно от това на другите й по-хитови самостоятелни песни в Пайнер. Тя никога не е била от изпълнителите с по над 150-200 хиляди в продължение на седмици, но пък това се компенсира от дълготрайност при повечето й песни. И все пак, и аз все още не съм сигурен дали парчето клони към сезонно хитче ала Гледай да не бъркаш или нещо по-сериозно като И на всички като тебе. Но може би няма база за сравнение с второто, след като е решила да мине на по-евтино с клипа. Абсурд да клони към гледанията на Майната ти. Нещо от рода на Гледай да не бъркаш - която пък е една от най-яките й песни. Изумен съм, че не стана тотален хит. Хубу деее, ся как може да си отреже ухото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 И Джена започнаха да изписват така. (което не е правилно, би звучало нещо като дЙена) По-добре - JENNA Нея отначало я пишеха точно Jenna, на първия албум беше така и беше правилно. После взеха да експериментират с превеждане на кирилицата в латиница, въпреки че реално това име също не е българско, или поне аз не знам да е. :1000 (29): Абсурд да клони към гледанията на Майната ти. Нещо от рода на Гледай да не бъркаш - която пък е една от най-яките й песни. Изумен съм, че не стана тотален хит. Хубу деее, ся как може да си отреже ухото? Всъщност, при Майната ти случаят беше по-особен, тъй като в началото беше като Шефката. Доста време правеше гледания по фен канали, но никъде не стигаше повече от 100k. Но ако правим сравнение с официално видео- неговото започна с нещо от сорта на 150k и също бързо падна на 90k-100k. Много съм добра от над 250k- също на 90k-100k. Отсега нататък зависи дали бързо ще се срине и по-надолу, като Гледай да не бъркаш, или ще задържи това ниво. Тази снимка на Андреа не мога да повярвам тя да я е одобрила за качване. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Отсега нататък зависи дали бързо ще се срине и по-надолу, като Гледай да не бъркаш, или ще задържи това ниво. Песента ще е по-голям хит от "Гледай да не бъркаш". 7 дни... 1 милион "Гледай" за колко време направи първия милион? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Аз пък мисля, че гледанията на "Гледай да не бъркаш" са доста занижени. Има само 5 млн. гледания, а по мои наблюдения беше хит на нивото на "Пада звезда" примерно, която пък има близо 8 млн. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Песента ще е по-голям хит от "Гледай да не бъркаш". 7 дни... 1 милион "Гледай" за колко време направи първия милион? Пак някъде толкова, даже не знам дали не беше за 6 дни. Но пък В твоите очи също ги направи за 7 дни, а като се има в предвид, че към днешна дата чалга гледанията с някои изключения не се движат с по-бърза скорост от тогава... Не че сравнявам новата с В твоите очи хах. За да е възможно такова сравнение Деса трябваше да се постарае доста повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари