Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Аз пък мисля, че гледанията на "Гледай да не бъркаш" са доста занижени. Има само 5 млн. гледания, а по мои наблюдения беше хит на нивото на "Пада звезда" примерно, която пък има близо 8 млн.

Тук пръст имат показванията отстрани, на Деса се скри, Преслава все изкарва късмет с тия показвания и песните й изглеждат като по-големи хитове от това, което реално са. Същото се случва и с "Обратно в играта". Не е по-голям хит от "Просто Шоу", но ако човек съди по трафика, точно това ще си помисли.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Тук пръст имат показванията отстрани, на Деса се скри, Преслава все изкарва късмет с тия показвания и песните й изглеждат като по-големи хитове от това, което реално са. Същото се случва и с "Обратно в играта". Не е по-голям хит от "Просто Шоу", но ако човек съди по трафика, точно това ще си помисли.

Според теб "Късметът пак ме целува" ще направи ли 10 млн. до края на годината?

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Според теб "Късметът пак ме целува" ще направи ли 10 млн. до края на годината?

Това риторичен въпрос ли е? 1000%20(29).gif Естествено, че ще направи. Пророкът още, като я чу 10 минути, след като беше излезнала, предрече поне 10 млн.

А сега още един риторичен въпрос. :3fdb8960598fa63e: "Да гори в любов" ще мине ли "Шефката любима" до края на годината?

Сподели в други сайтове

Това риторичен въпрос ли е? 1000%20(29).gif Естествено, че ще направи. Пророкът още, като я чу 10 минути, след като беше излезнала, предрече поне 10 млн.

А сега още един риторичен въпрос. :3fdb8960598fa63e: "Да гори в любов" ще мине ли "Шефката любима" до края на годината?

Не е изключено, но няма да се ангажирам с категорични мнения, после да не ми до връщате, ако не се реализира. :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Конди, кажи нещо за мама - кикимора :Vishenka_05:

Тук поне е сладка и забавна.

Гледах клипчето от завръщането й на клубната сцена - хванаха ме нервите от фалш и престореност.

Иначе в интервюта харесвам сериозната Преслава.

Сподели в други сайтове

Не е изключено, но няма да се ангажирам с категорични мнения, после да не ми до връщате, ако не се реализира. :3fdb8960598fa63e:

Като чуеш бау-бау стискаш ли пръстчета? :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Нали си бях признал, че "Шефката" ми омръзна още в началото на септември.

Днес не знам какво ми стана, но я преоткрих. От одеве съм я спукал от въртене. Хвърлих едно Таро и излезе картата "Колелото на Съдбата" обърната нагоре..... което означава само едно:

31 декември 23:59......... Най-гледаната попфолк песен в България за 2018: :cheers:

Сподели в други сайтове

Нали си бях признал, че "Шефката" ми омръзна още в началото на септември.

Днес не знам какво ми стана, но я преоткрих. От одеве съм я спукал от въртене. Хвърлих едно Таро и излезе картата "Колелото на Съдбата" обърната нагоре..... което означава само едно:

31 декември 23:59......... Най-гледаната попфолк песен в България за 2018: :cheers:

Не се знае. Туко виж Пепа я минала. Има време

Сподели в други сайтове

Не се знае. Туко виж Пепа я минала. Има време

Не. Няма да стане.

Онзи ден засякох колко гледания правят средно на ден, Пепа беше към 143К, Шефката - 82К. С този темп няма как да я стигне.

Ще дойде декември - студентски празник, фирмени банкети, Нова Година - кючекът се доказа като абсолютен фаворит за банкети и напивания, гледанията в последния месец на годината ще се качат.

Сподели в други сайтове

Този Денис е уникален и завършен талант. Глас, визия, харизма... има си абсолютно всичко! Време е за самостоятелна песен. :Vishenka_05:

Ще ги изкърти, ако направи солово парче и е попаднал на добра песен.

Обаче се страхувам, че някой чичко-богаташ ще го зароби с пари и палати, и ще го затвори в златна клетка. Дано не е гей....

Сподели в други сайтове

Обаче се страхувам, че някой чичко-богаташ ще го зароби с пари и палати, и ще го затвори в златна клетка. Дано не е гей....

Извади парите, чичеееее... :3fdb8960598fa63e:

Според мен не е гей. Пък и си личи, че момчето иска да се занимава с музика и да пее.

Сподели в други сайтове

Извади парите, чичеееее... :3fdb8960598fa63e:

Според мен не е гей. Пък и си личи, че момчето иска да се занимава с музика и да пее.

1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Какви пари, този е хай класа, ще трябва да продавам имоти направо.. :3fdb8960598fa63e:

Аз се целя в по-низша класа - в тия, които им теква мъзгица и за 100-200 лв. :girl_cry2:

Дано не е гей. Струва си да създаде поколение такова хубаво момче.

Сподели в други сайтове

1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Какви пари, този е хай класа, ще трябва да продавам имоти направо.. :3fdb8960598fa63e:

Аз се целя в по-низша класа - в тия, които им теква мъзгица и за 100-200 лв. :girl_cry2:

Дано не е гей. Струва си да създаде поколение такова хубаво момче.

Почвай да се занимаваш с черен бизнес нещо и ще ти се получи.

Има дето им теква и за по-малко, зависи ... :1000 (29):

Аз казвам, че не е гей, да заложим ли? Момчето е красиво наистина. Жалко, че е малък... :3fdb8960598fa63e: Емрах нищо не струва пред него, само дето има хубав глас. Но ще е хубаво и двамата да почнат да правят песни.

Сподели в други сайтове

Почвай да се занимаваш с черен бизнес нещо и ще ти се получи.

Има дето им теква и за по-малко, зависи ... :1000 (29):

Аз казвам, че не е гей, да заложим ли? Момчето е красиво наистина. Жалко, че е малък... :3fdb8960598fa63e: Емрах нищо не струва пред него, само дето има хубав глас. Но ще е хубаво и двамата да почнат да правят песни.

Така е, Емрах не струва пред Теофиков. Ма Теофиков е кукла бе, сякаш е рисуван, абсолютна красота. И е Рак като Преслава - от малък ги владее емоциониращите изражения. :3fdb8960598fa63e:

Кво да праа и на Емрах съм навит, виждаш ли колко съм скромен. 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Така е, Емрах не струва пред Теофиков. Ма Теофиков е кукла бе, сякаш е рисуван, абсолютна красота. И е Рак като Преслава - от малък ги владее емоциониращите изражения. :3fdb8960598fa63e:

Кво да праа и на Емрах съм навит, виждаш ли колко съм скромен. 1000%20(29).gif

Само да не прави дуети с Преслава, тихо...

Трябва ни такава красота и талант в жанра, нека има разнообразие. Галин взе да ме дразни, ще ми бъде новия любимец. Според мен е въпрос на време да пусне песен, виж, че почват с налагането му. Дано си пее фолк. :Vishenka_05:

Ти скромен??? Ах, ти актьорска кикиморооооо ... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Само да не прави дуети с Преслава, тихо...

Трябва ни такава красота и талант в жанра, нека има разнообразие. Галин взе да ме дразни, ще ми бъде новия любимец. Според мен е въпрос на време да пусне песен, виж, че почват с налагането му. Дано си пее фолк. :Vishenka_05:

Ти скромен??? Ах, ти актьорска кикиморооооо ... :3fdb8960598fa63e:

Ма, мълчи (с ударение на "ъ") ма! Мълчи, ти не разбираш. :roll1:

По отношение на момчета, които харесвам, съм изненадващо скромен. Иначе сега от мен се начишква един, на който съм му измислил прякор "Манекенчето". Казва се Иван и заплатата му е към 2500 лв. Води се хай класа. :mf_surrender: Стилен, строен, тъмен е. Мен ми е смешно какви пируети прави в мое присъствие, искам да го насирам. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...