Сашо Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Зарибява много! Тва е първата песен на Джулката, която ме хваща така. Тя просто песента е брутална. И аз съм възхитен. Джулия как е ремонтирала нослето, аз се чудих защо е още по-яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Това е забързана версия на ''ИЗКУШЕНИЕ''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Това е забързана версия на ''ИЗКУШЕНИЕ''. Защо си го написал с главни букви? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Ма, мълчи (с ударение на "ъ") ма! Мълчи, ти не разбираш. По отношение на момчета, които харесвам, съм изненадващо скромен. Иначе сега от мен се начишква един, на който съм му измислил прякор "Манекенчето". Казва се Иван и заплатата му е към 2500 лв. Води се хай класа. Стилен, строен, тъмен е. Мен ми е смешно какви пируети прави в мое присъствие, искам да го насирам. Аз да мълча? Не си познал, кюпек кикиморски... тихо ти пред шефката! Опааа... кюпек обида ли се води? Кажи какво им направииии на тези хора? Знаем ги такива неадекватници, знаем ги... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Защо си го написал с главни букви? Защото да се копира най-добрата песен за 2017 е срамно и позорно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Защото да се копира най-добрата песен за 2017 е срамно и позорно. За Яница е комплимент да бъде изкопирана от новата лидерка, какви ги разправяш? btw Изкушение поне е яка песен, тази заострена като молив в лицето кикимора се мисли за много вървежна с нейното рапиране и правене на отворена в песните си. Изобщо не й отива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Между другото в темата за новата песен на Джулия прочетох че Пашев разбил Ганев тая година... Wtf? Топ хитовете на годината са на Ганев, смаза. Най-гледаните песни за годината също ще са неговите. Пашев прави топ песни, но Ганев от 2 година и повече мачка като луд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Между другото в темата за новата песен на Джулия прочетох че Пашев разбил Ганев тая година... Wtf? Топ хитовете на годината са на Ганев, смаза. Най-гледаните песни за годината също ще са неговите. Пашев прави топ песни, но Ганев от 2 година и повече мачка като луд Пашев е личен приятел с Камелия, ходят на почивки заедно, затова си го прочел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Все едно е маскирана за празника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Между другото в темата за новата песен на Джулия прочетох че Пашев разбил Ганев тая година... Wtf? Топ хитовете на годината са на Ганев, смаза. Най-гледаните песни за годината също ще са неговите. Пашев прави топ песни, но Ганев от 2 година и повече мачка като луд Я пак.... Емилия и Емрах - По такива си падам Анелия и Джулия - Бръм Джулия - Твоя бях Джулия - Оп, оп Цветеленя Янева и Денис - Грешка беше Камелия - Името ти Ми няма 1 лоша песен. Даймънд бийт праят по-яка и разнообразна музика. Все пак са трима, Ганев зацикля тая година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Все едно е маскирана за празника. Съдейки по външния й вид за нея всеки ден е Хелоуин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Я пак.... Емилия и Емрах - По такива си падам Анелия и Джулия - Бръм Джулия - Твоя бях Джулия - Оп, оп Цветеленя Янева и Денис - Грешка беше Камелия - Името ти Ми няма 1 лоша песен. Даймънд бийт праят по-яка и разнообразна музика. Все пак са трима, Ганев зацикля тая година. Я пак.. Анелия - Зоопарк Емануела - Нотариално заверен Преслава - Да гори в любов Тони Стораро и Галена - Шефката Галена - #GiveMeLove Янева - Честито Яница - Въртележката Лорена - #Нищо MC Stojan - La Miami И това са само малка част от топ песните му тая година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Я пак.. Анелия - Зоопарк Емануела - Нотариално заверен Преслава - Да гори в любов Тони Стораро и Галена - Шефката Галена - #GiveMeLove Янева - Честито Яница - Въртележката Лорена - #Нищо MC Stojan - La Miami И това са само малка част от топ песните му тая година. Е добре де, наравно са. :1000 (29): Не знаех, че на Стоян и Шефката са негови. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Тя просто песента е брутална. И аз съм възхитен. Джулия как е ремонтирала нослето, аз се чудих защо е още по-яка Верно, че е пипала нослето. Много си наблюдателен, аз не бях забелязал. Определено от всичките й клипове в тоя изглежда най-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Е добре де, наравно са. :1000 (29): Не знаех, че на Стоян и Шефката са негови. Хахахах, сладур :1000 (29): Мачка Ганев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Хахахах, сладур :1000 (29): Мачка Ганев Ааа и тази ли е негова? Евала! Наистина е топ тази година. То само Стоян и Шефката му стигат за да мачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 За Яница е комплимент да бъде изкопирана от новата лидерка, какви ги разправяш? btw Изкушение поне е яка песен, тази заострена като молив в лицето кикимора се мисли за много вървежна с нейното рапиране и правене на отворена в песните си. Изобщо не й отива. Оф тръгнах да пиша поредния лаф че таз набедена за нова лидерка не съм я чувал даже, ма се отказах. Стана ми тъжно да се подигравам на момичето, то толкова се мъчи а накрая даже не ми е интересно вече да се бъзикам с нея и безплодните и опити да симулира известност като певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Пашев е по-зле и от Оцко. Най-скучният композитор. Добре, че е аранжирал добре на Кама песента, всичко друго му е боза. Ганев има интересни попадения, но ще се изчерпа всеки момент. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 6 000 000 гледания за Преслава ft. Паола Колеви :gun_bandana: все едни и същи песни, а пък да не говорим за посредствените клипове колко е погрозняла ,вече мяза на Гаргамел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Не е лесно да си ЛИДЕРКА ! истинска Хемелионka ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Я пак.. Анелия - Зоопарк Емануела - Нотариално заверен Преслава - Да гори в любов Тони Стораро и Галена - Шефката Галена - #GiveMeLove Янева - Честито Яница - Въртележката Лорена - #Нищо MC Stojan - La Miami И това са само малка част от топ песните му тая година. И последният му хит, в съавторство с Десислава, който само след седмица вече е с 1 млн. гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Снощи Кама е пяла в Мегами-Пловдив. Направо ги е вдигнала във въздуха. Много яко е било Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Не е лесно да си ЛИДЕРКА ! истинска Хемелионka ! Хапчетата май не си ги взе , признай си ...! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Я пак.. Анелия - Зоопарк Емануела - Нотариално заверен Преслава - Да гори в любов Тони Стораро и Галена - Шефката Галена - #GiveMeLove Янева - Честито Яница - Въртележката Лорена - #Нищо MC Stojan - La Miami И това са само малка част от топ песните му тая година. La Miami е румънска песен, а "Шефката" - албанска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари