Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Може би сега е моментът да заявя, че гледанията на Пашевите протежета (т.е Джулия и Денис) са си реални и показател за реален интерес, както доскоро тук всички трябваше да убеждават мен, че началните на Преслава са. :D

Aми на мен ми харесва песента им, но в никакъв случай не мога да кажа, че е масово популятна въпреки гледанията...

image.png

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Може би сега е моментът да заявя, че гледанията на Пашевите протежета (т.е Джулия и Денис) са си реални и показател за реален интерес, както доскоро тук всички трябваше да убеждават мен, че началните на Преслава са. :D

Колко имаше за 24 часа подостреният молив?

Сподели в други сайтове

Aми на мен ми харесва песента им, но в никакъв случай не мога да кажа, че е масово популятна въпреки гледанията...

За жалост нито една песен от чалгата не е масово популярна напоследък, освен тази на Азис. Уточнявам- масово популярна т.е песен, която да се знае и от малки и големи, независимо дали е дълготраен хит или не. Абе като старите. То ако им бяха такива песните щяха да имат винаги премиери от порядъка на над 600k-700k, като някои попаджии.

Но е важно да отбележим, че като за масовият чалга фен Джулия и вече Денис са популярни имена, а покрай това и песните им.

Колко имаше за 24 часа подостреният молив?

Не ги отчетох точно на момента, но мисля че към 260k. Не виждам нищо странно в това две интересни по-нови имена в комплект да направят колкото Деси направи сама.

Джулия номер 1 в тренда !!

Страшна песен и голям хит ;)

Чудих се кога най-накрая ще я сложат. Дано Деската да не изпадне на 50-60k сега, но няма да се изненадам и това да стане. Все пак достатъчно време стоя в Тренда.

Сподели в други сайтове

Песента на Азис е крайно непопулярна, може би най-големия флоп тази година, стига съчинения.

Нека да различаваме популярна от хитова. За песента на Азис знаят всички заради медиите и рекламата с Цветана Манева. Това автоматично я прави крайно популярна.

Но понеже предизвика краткотраен интерес и не се задържа, определено не можем да я наречем истински хит.

Камелия дали ще го мине по трафик? 1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Това ще е един от най-ценните мигове във форумската кариера на Фокси. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Нека да различаваме популярна от хитова. За песента на Азис знаят всички заради медиите и рекламата с Цветана Манева. Това автоматично я прави крайно популярна.

Но понеже предизвика краткотраен интерес и не се задържа, определено не можем да я наречем истински хит.

Това ще е един от най-ценните мигове във форумската кариера на Фокси. :1000 (29):

Ми това са глупави аргументи, това, че хората са чули, че Азис има нова песен и Цветана Манева е в клипа нищо не значи. 90% нито ще могат да я запеят, повечето сигурно даже не знаят как се казва. Това не е популярност за мен.

Сподели в други сайтове

Какво всички припадате по тази Джулия не знам. Аз дори не мога да я запомня как изглежда. Няма осанка на звезда, нито харизма. По-далеч от Яница едва ли ще стигне. Каква нова Преслава, какви глупости. Преслава счупи есента и зимата с хит. По-голям няма и да излезе :1000 (29): :1000 (19): Не сърцето, а парчето води го :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Какво всички припадате по тази Джулия не знам. Аз дори не мога да я запомня как изглежда. Няма осанка на звезда, нито харизма. По-далеч от Яница едва ли ще стигне. Каква нова Преслава, какви глупости. Преслава счупи есента и зимата с хит. По-голям няма и да излезе :1000 (29): :1000 (19): Не сърцето, а парчето води го :1000 (29):
Абсолютна мърла, която един свестен самостоятелен хит не можа да реализира. Че то траверсът Лорена е по-разпознаваема и с повече дискотечни къртачки. Но нали си е пипала носа и циците, та Сашконито припада вече от кеф... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ми това са глупави аргументи, това, че хората са чули, че Азис има нова песен и Цветана Манева е в клипа нищо не значи. 90% нито ще могат да я запеят, повечето сигурно даже не знаят как се казва. Това не е популярност за мен.

И все пак цяла БГ разбра, че Азис издава нова песен, макар и да не пожъна успеха, който заслужаваше. Докато това не може да се каже за хитовете в клубовете. Може би само Преслава успя да премине тази бариера засега. Някак песните им вече не се коментират нито в сутрешните блокове, нито никъде. Само в клубовете и по купони...

Една Шушана например влезе в Господарите, в новините, коментираше се месеци наред във всички медии...

Това и лиспва последно време на чалгата.

Иначе като различни и интересни песни, може би фолка си възвърна някакви позиции.

Виждаме, че дори и Дара, Гери Никол и Тита не предизвикаха кой знае какъв интерес с последните си проекти.

image.png

Сподели в други сайтове

Вече официално Камелия за трета година е треньор в Гласът на България. Новото попълнение към журитое Михаела Филева на мястото на Поли Генова.

Сподели в други сайтове

Ами парчето е известно на много повече хора, отколкото почти всички други песни, излизали за есента. Това си е едно от основните значения на думата популярност. За жалост не стана голям хит, който да се задържи, може би именно заради това, че не е толкова лесно запеваема като предните му.

За жалост никога няма да се случи. :3fdb8960598fa63e:

То вече се е случило, с Дразни ме. :3fdb8960598fa63e: Но да, ако сравняваме песните им, които са имали равен старт, Камс доста трудничко ще мине Азо. Но пък нейната песен комплексно си е по-голям хит.

Грешка- в Рамания не припадат всички, а главно аз и още някой и друг. :3fdb8960598fa63e: Извън форума обаче положението е доста по-различно, може да се види и по стотиците коментари в YouTube.

Сподели в други сайтове

Вече официално Камелия за трета година е треньор в Гласът на България. Новото попълнение към журитое Михаела Филева на мястото на Поли Генова.

:1000 (29): Любима тема. Как човек, който не може да пее селектира хора да го правят и им дава съвети. Няма такава държава :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Абсолютна мърла, която един свестен самостоятелен хит не можа да реализира. Че то траверсът Лорена е по-разпознаваема и с повече дискотечни къртачки. Но нали си е пипала носа и циците, та Сашконито припада вече от кеф... :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): Друго си е Преслава. Мани ги тия новите :1000 (29):

Сподели в други сайтове

:1000 (29): Любима тема. Как човек, който не може да пее селектира хора да го правят и им дава съвети. Няма такава държава :1000 (29): :1000 (29):

Е, не ти ли стана ясно вече? При нея не това е водещото, а визията, излъчването, обаянието на руса амбиция, пиперлвият език. Тези предавания се правят, за да носят приход от реклами. Рекламите идват, когато има рейтинг, а Камелия е гаранция за рейтинг.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...