Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Дааа, изпълнението от Арена е топ

Нека да си припомним факта, че Деси е единствения изпълнител от концерта, който генерира над милион гледания на лайв изпълнението си. :Vishenka_05:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Нека да си припомним факта, че Деси е единствения изпълнител от концерта, който генерира над милион гледания на лайв изпълнението си. :Vishenka_05:

Даа, с До тук. Уби ги :gun_bandana: Само тя и Преслава биха могли без цирк на сцената да взривят така с пеенее :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Джулия е единственото моментно спасение за Пайнер. Ще й убият живеца за 1-2 години.

От миналата година Джулия не е на Пайнер, а на Николай Пашев. Добре, че той се старае много за нея и ѝ урежда fеаt-тата и спонсорите. Че ако чакаше на Димитровград....

Сподели в други сайтове

Спокойно, ще я изтрием. Няма да ти мине номерът просто. И аз мисля, че бях пределно ясен. :3fdb8960598fa63e:

Не е позволено и го знаеш. Това е все едно да изтрия на някой поста защото не ми изнася. Не става просто.

Сподели в други сайтове

Здравейте, някой знае ли Валя с кого от радио Вероника спи? Тя май е единствената пайнерка, чийто песни се въртят по цял ден, включително и "Шушана" на някакъв запис :mf_surrender:

Явно е любимка на някой там. Едва ли точно Валя ще спи с някой , тя си има стабилно семейство и никога няма да си ляга с някой само да бъде въртяна или каквото и да е.

Сподели в други сайтове

Явно е любимка на някой там. Едва ли точно Валя ще спи с някой , тя си има стабилно семейство и никога няма да си ляга с някой само да бъде въртяна или каквото и да е.

Не беше ли разведена? :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Напротив.Двойно по-ниски са от на Гучи. На Гучи най-обикновените им тениски с логото им отпред струват около и над 500 долара.

Влез в сайта на Москино и виж колко струват. Абсолютно един ранг са.

Сподели в други сайтове

Рени има милиони на сръбските си хитове, там не са я забравили и още я уважават, въпреки че със сигурност си е свалила реномето и пред тях с проекти като Карай ме. И все пак дори и въпросната песен показва, че и към днешна дата там я слушат повече от тук- това е най-гледаният й нов клип за цялата YouTube ера. Да й се чуди човек всъщност защо продължава да се мъчи с опити за скандални български проекти, вместо да поднася повече премерени сръбски. Даже и прилична бройка албуми току-виж успяла да продаде там, не че има пари да издаде такъв, де.

Сподели в други сайтове

Влез в сайта на Москино и виж колко струват. Абсолютно един ранг са.

Отдавна съм го направил. Няма място за сравнение,цените са двойно по-ниски:

https://www.moschino.com/us_en/moschino/men...shirts.html?p=2

https://www.gucci.com/us/en/ca/men/mens-rea...hirts-and-polos

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...