Fast Публикувано на Октомври 8 Report Share Публикувано на Октомври 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 еее много яка ! А кой е тоз Дениз ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 еее много яка ! А кой е тоз Дениз ? Нов артист на Николай Пашев. Песента е хубава, със сигурност ще се забележи ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Разбирам да се дава шанс на млади изпълнители, ама това ни в клин, ни в ръкав. Този конкуренция на Емрах ли ще е какво? Ситото е доста едро вече и пропуска какво ли не с малко по-дебел джоб и връзки. Не им отива на класни имена като Емилия и Цветелина Янева да застават до такива хлапаци. Нелепо е. Песен без каквато и да било идея. Не лоша, но посредствена музика и красива Цветелина Янева. Нищо друго не мога да кажа за този проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Дайте оригинала ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Мнооого яка Цуци е классс Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Момчето участваше в Х фактор 1:49 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Песента е интересна и 2-та гласа си пасват идеално,а Цветелина е толкова красива.Това според мен е най-евтиният клип на Янева,нещо интересно и се е опитала да го пробута,а можеше нещо по-яко да направи.Язък за хубавите и визии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 8 Author Report Share Публикувано Октомври 8 Опит за налагане на поредния връзкар. Сякаш Емрах не ни беше достатъчен. Толкова ли е трудно да направят един конкурс за млади изпълнители? Не виждам песента като голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Чух я и след няколко минути се усетих, че си я тананикам. Приятна и зарибяваща песен си е. Клипът също е добре направен. Странно ми е, че в последните години новата Пайнерска мода явно е да представят тийн дебютантите не с тяхна самостоятелна песен, а като ги сложат в любовен дует с 30-годишна изискана дама. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Клипът не е никак лош, но наистина е доста под нивото на 90% от клиповете, които е предлагала Цветелина Янева! Песента, припева и музиката са интересни, наистина има нещо в припева, което те кара да си го тананикаш, но не мисля, че с тази песен ще се получи! Ако беше самостоятелна или с някой по-наложил се изпълнител или пък например пак дует с Галена щеше да е различно. И според мен е малко като историята с "По такива си падам", както опитват да наложат онова момче покрай Емилия. Може би това е една от най-основните грешки в целия този проект, който не е лош, но толкова. Цветелина я чакаме със самостоятелна и наистина избухваща песен като "Видимо изневерил", последната ми нейна любима песен. Сигурен съм, че ще се стегне и отново ще предложи нещо добро като за нея. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Връзкар или не няма никакво значение.Момчето е супер талантливо дано Пашев успее да му направи песни, който ще му отиват! Иначе песента е супер, но това пеене на фалцет при Янева леко започва да дразни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Песента всъщност е зарибяваща, бих казал се опитали да направят "По такива си падам 2", но няма лошо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Това ми намирисва на milf....Не ми е нормално един 18 годишен да пее за любов и взаимоотношения с 30 годишна кака. Нелепо е...ако се абстрахираме от този факт проекта е добър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Цветелина Янева от години няма слаба песен. Винаги е на много високо ниво, след раждането се е разхубавила още повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Олеееее, страхотна, страхотнааааа ееее! Не мога да се нарадвам на тази златна есен, просто ги попиляха. И това ще гърми, перфектна песен просто! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 И между другото Цветелина е нереално красива, толкова женствена, класнааа! Момчето много талантливо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Песента е готина, текста ми харесва. Момчето наистина напомня за Емрах, талантливо е. Неговото пеене прави песента. Изпяването на Янева малко ме дразни. Като цяло е добър проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Пълен оцет, но Цура поне е красива тоя път. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Грешка е да се появяват такива слаби парчета :1000 (29): Тия хора не чуха ли Преслава какво пусна, та правят клипове изобщо на такива парчета. Само дето открадна датата на Десислава за снимки :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Харесва ми песента. Момчето изглежда свежо, с подходящите песни може да станат нещата. Чалгата има нужда от нови имена, които да станат любимци на подрастващите, които като таргет чалгата изгуби преди години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Грешка е да се появяват такива слаби парчета :1000 (29): Тия хора не чуха ли Преслава какво пусна, та правят клипове изобщо на такива парчета. Само дето открадна датата на Десислава за снимки :1000 (29): Какво толкова е пуснала Преслава?! Влизам всеки ден и чета еднаквото ти възхваляне на песента на Преслава. И на мен ме кефи, но то идва сякаш е пуснала някакъв хит от ранга на шампанското а не поредната песен която ще бъде забравена след 3 месеца. Дуета си е страхотен, Цвети изглежда прекрасно в клипа. успех на момчето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Цу първо скандализира с "Влез", за втори път й се случва да влюбва ученици... :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Частта преди припева от 0:45 е взаимствана от друга песен, в която я пееха два пъти, а не веднъж както тук. Някой сеща ли се коя беше песента? Ама мелодията е едно към едно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Еее, много е яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.