El Gato Публикувано на Октомври 10 Report Share Публикувано на Октомври 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Слабооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Без Чоко не става. И на двамата не им се получава самостоятелно. Дано след провала да се замислят и да се съберат пак. Ако трабва Пикпук да разкара дразнещата си приятелка, кариерата е по-важна. Песента не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 10 Author Report Share Публикувано Октомври 10 Без Чоко не става. И на двамата не им се получава самостоятелно. Дано след провала да се замислят и да се съберат пак. Ако трабва Пикпук да разкара дразнещата си приятелка, кариерата е по-важна. Песента не ми харесва. Едва ли.. Чоко ще пуска нова песен през ноември. Колкото до песента - доста зле.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Аз не мога да разбера що всеки влогър се реди и рапър да става? Нито заедно, нито самостоятелно - рецитали някакви бездарни и това е. Като влогъри може да са интересни, да са представяли интересно съдържание и да са интригували аудиторията си - не знам, не съм ги гледал, но за рапъри или певци изобщо не стават. Не само те, всеки втори влогър се нареди песни да прави. Отделно да питам откъде пари за клипове, нали не вземали много от Youtube, пък спонсорите били колкото да си покрият разходите по клиповете... и накрая цели музикални видеа. Те не са и музикални, щото музиката отсъства, ама айде. Тая сефте я виждам, ама ако си мисли, че с това име ще привлече внимание ала "Никол от Pussycat Dolls" няма да стане. Оная пее, тая - не. От цялата работа разбрах, че има 10 спонсора на клипа и BMW-то не е лошо. И в целия клип е с една тениска. Или две, не знам, безлично ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Аз не мога да разбера що всеки влогър се реди и рапър да става? Нито заедно, нито самостоятелно - рецитали някакви бездарни и това е. Като влогъри може да са интересни, да са представяли интересно съдържание и да са интригували аудиторията си - не знам, не съм ги гледал, но за рапъри или певци изобщо не стават. Не само те, всеки втори влогър се нареди песни да прави. Отделно да питам откъде пари за клипове, нали не вземали много от Youtube, пък спонсорите били колкото да си покрият разходите по клиповете... и накрая цели музикални видеа. Те не са и музикални, щото музиката отсъства, ама айде. Тая сефте я виждам, ама ако си мисли, че с това име ще привлече внимание ала "Никол от Pussycat Dolls" няма да стане. Оная пее, тая - не. От цялата работа разбрах, че има 10 спонсора на клипа и BMW-то не е лошо. И в целия клип е с една тениска. Или две, не знам, безлично ми е. Е той Пикпук я бута, нали са гаджета. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 И аз не разбирам Пикпук защо толкова я бута, много е неприятна, неталантлива и некрасива. А участва в клипове, сериали, реклами, сега и песни... Песента можеше да е окей, но текстът е много зле, чак им се налага да повтарят една дума по два-три пъти, за да отговаря на мелодията, абсурдно е. И Чокопарляка е зле без Пикпук, и Пикпук е зле без Чоко... Ютубърите се издържат от спонсори, от гледания се взимат 10-тина долара на клип макс, защото повечето хора в България ползват адблокър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 И на Чоко, и на Пикпук им изтича срока на годност. Те дори като ютубъри не са толкова гледани. Изабел, Емил и още 2-3-ма са топа. И си личи, че се стараят да пускат интересни клипове, идейни са и поддържат интереса към себе си. Докато тея двамата само дрънкат пред камерата, мислейки се за големите звезди. Нищо интересно. Като изпълнители пък няма, какво повече да направят и постигнат. Пуснаха 2-3 успешни песни, като Черешката си им остава топа. Просто са бездарни и единствената им цел е да са популярни и да звездеят. И това многооо си личи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 И на Чоко, и на Пикпук им изтича срока на годност. Те дори като ютубъри не са толкова гледани. Изабел, Емил и още 2-3-ма са топа. И си личи, че се стараят да пускат интересни клипове, идейни са и поддържат интереса към себе си. Докато тея двамата само дрънкат пред камерата, мислейки се за големите звезди. Нищо интересно. Като изпълнители пък няма, какво повече да направят и постигнат. Пуснаха 2-3 успешни песни, като Черешката си им остава топа. Просто са бездарни и единствената им цел е да са популярни и да звездеят. И това многооо си личи. Пикпук и Никол имат договори с Адаманд, но не като музикален продуцент. Криско няма да ги остави да се сринат. Но да, класи след Емил, Изабел, Айде БГ и Павел Колев и Ицака са. Тези са топа във влогърите, Скандау също, но те вече все по-рядко качват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 "Анаконда" е много по-яка от "Черешката". Ако бяха продължили заедно да работят щяха да имат успех. Проблема на Пикпук в момента е досадната му приятелка, която се мъчи да ни натрапва в клипчетата, сега и в песен. Поне да имаше талант, а тя е пълно дърво. В началото си мислех, Чоко и Пикпук са гаджета. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Пикпук и Никол имат договори с Адаманд, но не като музикален продуцент. Криско няма да ги остави да се сринат. Но да, класи след Емил, Изабел, Айде БГ и Павел Колев и Ицака са. Тези са топа във влогърите, Скандау също, но те вече все по-рядко качват. По Изабел има някаква страшна истерия. Гледай на фен срещата й, какво става само - автографи, скандирания, сълзи... Но момичето си заслужава успеха. Пуска интересни клипове - забавни скечове, влогове и най-важното качва много смислени видеа, които те карат да се замислиш върху някои важни теми. Тоест освен да забавлява, се стреми и да възпита в аудиторията си някакви ценности, които е похвално. Иначе той и Димчо има договор с Адаманд ама все по-рядко гърми с песен. Ще видим, какво ще се случи с Пикпук. Мисля, че единственото му спасение е да му влезе на фийт някое супер голямо име - Тита или Криско, примерно. Иначе не го виждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.