THE IIconic Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Вота е негативен, а не положителен. Почти съм убеден, че не искаш да елиминираш двете песни на Ванча. :1000 (29): Да не е гласувал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 "Със сигурност" тая "Казваш, че ме обичаш" е по-голям хит от "Откраднат миг" и "Носталгия", която отпадна рано-рано. И естествено, втръсналата "Не сме безгрешни" останала... Сбъркан форум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 "Със сигурност" тая "Казваш, че ме обичаш" е по-голям хит от "Откраднат миг" и "Носталгия", която отпадна рано-рано. И естествено, втръсналата "Не сме безгрешни" останала... Сбъркан форум. Към днешна дата - със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 1 Ивана - Шампанско и сълзи 2 Ивана - Нещо нетипично 3 Азис - Всеки път 4 Десислава - Две сърца 5 Кали - 4 - 4- 2 6 Лия и Кондьо - Обич за двама 7 Преслава - Лъжа е 8 Петра - Хищна хиена 9 Рени - Като птица 10 Румяна - Две очи разплакани Поправка. За отпадане: Софи Маринова - Плачещо сърце Камелия - Ти си Анелия - Погледни ме в очите Глория и Азис - Не сме безгрешни Емилия - Не виждам Десислава - Две сърца Лия и Кондьо - Обич за двама Камелия - Залеза и зората Десислава - Бели нощи Десислава и Руслан - Мила моя, мили мой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 1.Анелия-Погледни ме в очите 2.Глория и Азис-Не сме безгрешни 3.Гергана-Губя те бавно 4.Слави Трифонов-Жива рана 5.Десислава и Азис-Казваш,че ме обичаш 6.Анелия-Само мене нямаш 7.Лия и Кондьо-Обич за двама 8.Тони Дачева-Бедни и богати 9.Софи Маринова-Плачещо сърце 10.Десислава-Мъжете всичко искат Труден избор наистина,защото всички песни са добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Глория и Азис - Не сме безгрешни Гергана - Губя те бавно Десислава - Мъжете всичко искат Десислава - Бели нощи Десислава и Руслан - Мила моя, мили мой Десислава и Азис - Казваш, че ме обичаш Ивана - Нещо нетипично Камелия - Луда по теб Лия и Кондьо - Обич за двама Софи Маринова - Плачещо сърце Глория с 1 песен, Деса с 5.. верно пародия! Само 'Две сърца' си заслужава мястото на финала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Много труден избор... Която и песен да отпадне, си остава вечен хит. В почитта си към любимите изпълнители често сме заслепени и не можем да сме обективни, колкото и да ни се иска, което си е самата истина. Деси Слава остана с 5 песни в ТОП 20, най-вероятно заслужено, но като цяло концепцията на вота и малкото активно гласуващи, играят лоша шега на цялата класация. В никакъв случай не омаложавам труда на Сашо, той не е виновен, че форума не привлича нови членове, а старите пушки сме все по-малко тук. Както и да е, за своя вот реших да махна всички кавъри и да дам пън на авторските песни, колкото и да са останали от тези 20. 1. Анелия - Само мене нямаш 2. Анелия - Погледни ме в очите 5. Десислава - Две сърца 10. Емилия - Не виждам 11. Ивана - Шампанско и сълзи 12. Ивана - Нещо нетипично 13. Камелия - Луда по теб 14. Камелия - Ти си 17. Румяна - Две очи разплакани 20. Тони Дачева - Бедни и богати Вота е негативен, а не положителен. Почти съм убеден, че не искаш да елиминираш двете песни на Ванча. :1000 (29): Почти? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Много труден избор... Която и песен да отпадне, си остава вечен хит. В почитта си към любимите изпълнители често сме заслепени и не можем да сме обективни, колкото и да ни се иска, което си е самата истина. Деси Слава остана с 5 песни в ТОП 20, най-вероятно заслужено, но като цяло концепцията на вота и малкото активно гласуващи, играят лоша шега на цялата класация. В никакъв случай не омаложавам труда на Сашо, той не е виновен, че форума не привлича нови членове, а старите пушки сме все по-малко тук. Както и да е, за своя вот реших да махна всички кавъри и да дам пън на авторските песни, колкото и да са останали от тези 20. 1. Анелия - Само мене нямаш 2. Анелия - Погледни ме в очите 5. Десислава - Две сърца 10. Емилия - Не виждам 11. Ивана - Шампанско и сълзи 12. Ивана - Нещо нетипично 13. Камелия - Луда по теб 14. Камелия - Ти си 17. Румяна - Две очи разплакани 20. Тони Дачева - Бедни и богати Почти? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Две очи разплакани е авторска :р Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wisdom Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 1.Десислава-Мъжете всичко искат 2.Анелия-Погледни ме в очите 3.Слави Трифонов-Жива рана 4.Десислава и Азис-Казваш,че ме обичаш 5.Анелия-Само мене нямаш 6.Лия и Кондьо-Обич за двама 7.Софи Маринова-Плачещо сърце 8.Гергана-Губя те бавно 9.Глория и Азис-Не сме безгрешни 10.Тони Дачева-Бедни и богати Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 10 Author Report Share Публикувано Ноември 10 Край на гласуването. От тук нататък вота ще е положителен. Като от оставащите 10 песни, всяка ще има значение, на кое място е поставена. Първото място носи 10 точки, последнато - 1. Този път гласуването ще бъде по-дълго - до 20.11. Песните, които отпаднаха от този кръг са: 1. Погледни ме в очите - Анелия 2. Казваш, че ме обичаш - Десислава и Азис 3. Мила моя, мили мой - Десислава и Руслан 4. Бели нощи - Десислава 5. Мъжете всичко искат - Десислава 6. Нещо нетипично - Ивана 7. Жива рана - Слави Трифонов 8. Обич за двама - Лия и Кондьо 9. Не виждам - Емилия 10. Не сме безгрешни - Глория и Азис. Нека модератора да остави гласовете до утре, да видят кой как е гласувал. Утре ще помоля да се изчисти темата.... И така... 10-те песни - финалисти са: 1. Само мене нямаш - Анелия 2. Шампанско и сълзи - Ивана 3. Губя те бавно - Гергана 4. Ти си - Камелия 5. Луда по теб - Камелия 6. Залеза и зората - Камелия 7. Две сърца - Десислава 8. Плачещо сърце - Софи Маринова 9. Бедни и богати - Тони Дачева 10. Две очи разплакани - Румяна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 С първите три места ми е адски трудно, направо не знам как да ги подредя и трите песни са ми еднакво любими. 1.Гергана - Губя те бавно 2.Деси Слава - Две сърца 3.Камелия - Залеза и зората 4.Анелия - Само мене нямаш 5.Камелия - Луда по тебе 6.Камелия - Ти си... 7.Ивана - Шампанско и сълзи 8.Румяна - Две очи разплакани 9.Тони Дачева - Бедни и богати 10.Софи Маринова - Плачещо сърце Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 01. Ти си - Камелия 02. Луда по теб - Камелия 03. Залеза и зората - Камелия 04. Само мене нямаш - Анелия 05. Плачещо сърце - Софи Маринова 06. Губя те бавно - Гергана 07. Бедни и богати - Тони Дачева 08. Две очи разплакани - Румяна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1. Гергана - Губя те бавно 2. Анелия - Само мене нямаш 3. Софи Маринова - Плачещо сърце 4. Камелия - Луда по теб 5. Тони Дачева - Бедни и богати 6. Камелия - Залеза и зората 7. Румяна - Две очи разплакани 8. Десислава - Две сърца 9. Ивана - Шампанско и сълзи 10. Камелия - Ти си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1.Гергана - Губя те бавно 2.Камелия - Залеза и зората 3.Тони Дачева - Бедни и богати 4.Анелия - Само мене нямаш 5.Ивана - Шампанско и сълзи 6.Камелия - Луда по тебе 7.Деси Слава - Две сърца 8.Румяна - Две очи разплакани 9.Камелия - Ти си 10.Софи Маринова - Плачещо сърце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1. Камелия - Ти си 2. Камелия - Луда по теб 3. Ивана - Шампанско и сълзи 4. Анелия - Само мене нямаш 5. Камелия - Залеза и зората 6. Деси Слава - Две сърца 7. Софи Маринова - Плачещо сърце 8. Тони Дачева - Бедни и богати 9. Гергана - Губя те бавно 10. Румяна - Две очи разплакани Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 10 Author Report Share Публикувано Ноември 10 1. Луда по теб - Камелия 2. Ти си - Камелия 3. Две сърца - Десислава 4. Залеза и зората - Камелия 5. Само мене нямаш - Анелия 6. Бедни и богати - Тони Дачева 7. Плачещо сърце - Софи Маринова 8. Две очи разплакани - Румяна 9. Губя те бавно - Гергана 10. Шампанско и сълзи - Ивана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 01. Ти си - Камелия 02. Луда по теб - Камелия 03. Залеза и зората - Камелия 04. Само мене нямаш - Анелия 05. Плачещо сърце - Софи Маринова 06. Губя те бавно - Гергана 07. Бедни и богати - Тони Дачева 08. Две очи разплакани - Румяна. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1. Две сърца 2. Бедни и богати 3.Две очи разплакани 4. Шампанско и сълзи 5. Само мене нямаш 6. Плачещо сърце 7. Губя те бавно 8. Ти си 9. Залеза и зората 10. Луда по тебе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1. Шампанско и сълзи - Ивана 2. Две сърца - Десислава 3. Бедни и богати - Тони Дачева 4. Само мене нямаш - Анелия 5. Две очи разплакани - Румяна 6. Губя те бавно - Гергана 7. Залеза и зората - Камелия 8. Луда по теб - Камелия 9. Плачещо сърце - Софи Маринова 10. Ти си... - Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Ти си- Камелия Залеза и зората- Камелия Луда по тебе- Камелия Бедни и богати- Т. Дачева Само мене нямаш- Анелия Две очи разплакани- Румяна Плачещо сърце- С. Маринова Губя те бавно- Гергана Две сърца- Десислава Шампанско и сълзи- Ивана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Галена и Фики - КОЙ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1. Две сърца - Десислава 2. Шампанско и сълзи - Ивана 3. Луда по теб - Камелия 4. Губя те бавно - Гергана 5. Само мене нямаш - Анелия 6. Ти си - Камелия 7. Залеза и зората - Камелия 8. Бедни и богати - Тони Дачева 9. Две очи разплакани - Румяна. 10. Плачещо сърце - Софи Маринова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Шампанско и сълзи - Ивана Две очи разплакани - Румяна Плачещо сърце - Софи Маринова Бедни и богати - Тони Дачева Губя те бавно - Гергана Само мене нямаш - Анелия Две сърца - Десислава Ти си - Камелия Луда по теб - Камелия Залеза и зората - Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1. Шампанско и сълзи - Ивана 2. Губя те бавно - Гергана 3. Две сърца - Деси Слава 4. Плачещо сърце - Софи Маринова 5. Две очи разплакани - Румяна 6. Бедни и богати - Тони Дачева 7. Само мене нямаш - Анелия 8. Ти си - Камелия 9. Луда по тебе - Камелия 10. Залеза и зората - Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Две сърца Две очи разплакани Плачещо сърце Луда по теб Шампанско и сълзи Само мене нямаш Ти си Бедни и богати Залеза и зората Губя те бавно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.