Kremito Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1.Десислава-Две сърца 2.Ивана-Шампанско и сълзи 3.Камелия-Залеза и зората 4.Камелия-Ти си 5.Камелия-Луда по тебе 6.Румяна-Две очи разплакани 7.Софи Маринова-Плачещо сърце 8.Тони Дачева-Бедни и богати 9.Анелия-Само мене нямаш 10.Гергана-Губя те бавно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1. Деси Слава - Две сърца 2. Плачещо сърце - Софи Маринова 3. Губя те бавно - Гергана 4. Само мене нямаш - Анелия 5. Две очи разплакани - Румяна 6. Залеза и зората - Камелия 7. Камелия - Ти си 8. Шампанско и сълзи - Ивана 9. Бедни и богати - Тони Дачева 10. Луда по тебе - Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1.Плачещо сърце - Софи Маринова 2.Две очи разплакани - Румяна 3.Бедни и богати - Тони Дачева 4.Ти си - Камелия 5.Две сърца - Десислава 6.Залеза и зората - Камелия 7.Луда по теб - Камелия 8.Шампанско и сълзи - Ивана 9.Губя те бавно - Гергана 10.Само мене нямаш - Анелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Луда по тебе- Камелия Ти си- Камелия Залеза и зората- Камелия Само мене нямаш- Анелия Две очи разплакани- Румяна Губя те бавно- Гергана Две сърца- Десислава Шампанско и сълзи- Ивана Плачещо сърце- С. Маринова Бедни и богати- Т. Дачева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1. Само мене нямаш 2. Две сърца 3. Залеза и зората 4. Шампанско и сълзи 5. Губя те бавно 6. Ти си 7. Бедни и богати 8. Две очи разплакани 9. Луда по тебе 10. Плачещо сърце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 1. Залеза и зората - Камелия 2. Ти си - Камелия 3. Губя те бавно - Гергана 4. Шампанско и сълзи - Ивана 5. Луда по теб - Камелия 6. Само мене нямаш - Анелия 7. Две сърца - Десислава 8. Бедни и богати - Тони Дачева 9. Плачещо сърце - Софи Маринова 10. Две очи разплакани - Румяна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Само мене нямаш - Анелия Две очи разплакани - Румяна. Шампанско и сълзи - Ивана Залеза и зората - Камелия Две сърца - Десислава Ти си - Камелия Луда по теб - Камелия Губя те бавно - Гергана Бедни и богати - Тони Дачева Плачещо сърце - Софи Маринова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 След дълго обмисляне и колебаене кой от любимите ми изпълнители или любимите песни да е по-напред... реших да погледна от по-различна гледна точка. Затова направих разместване в началната си класация и реших да покажа малко лични пристрастия, но също така и да отдам почит на изпълнителката на един хит, който не просто е златен, а вече е показал, че му е писано да живее дълго дори след края на живота на самата певица. Ето това значи ВЕЧЕН! 1.Румяна - Две очи разплакани 2.Деси Слава - Две сърца 3.Камелия - Луда по тебе 4.Ивана - Шампанско и сълзи 5.Камелия - Залеза и зората 6.Камелия - Ти си 7.Гергана - Губя те бавно 8.Анелия - Само мене нямаш 9.Тони Дачева - Бедни и богати 10.Софи Маринова - Плачещо сърце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 1. "Две сърца" - Десислава 2. "Шампионско и сълзи" - Ивана 3. "Две очи разплакани" - Румяна 4. "Губя те бавно" - Гергана 5. "Залезът и зората" - Камелия 6. "Плачещо сърце" - Софи Маринова 7. "Бедни и богати" - Тони Дачева 8. "Само мене нямаш" - Анелия 9. "Ти си..." - Камелия 10. "Луда по тебе" - Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 1. Шампанско и сълзи - Ивана 2. Две очи разплакани - Румяна 3. Само мене нямаш - Анелия 4. Ти си - Камелия 5. Губя те бавно - Гергана 6. Две сърца - Десислава 7. Бедни и богати - Тони Дачева 8. Залеза и зората - Камелия 9. Плачещо сърце - Софи Маринова 10. Луда по теб - Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 1. Бедни и богати - Тони Дачева 2. Шампанско и сълзи - Ивана 3. Залеза и зората - Камелия 4. Плачещо сърце - Софи Маринова 5. Две сърца - Десислава 6. Ти си - Камелия 7. Губя те бавно - Гергана 8. Луда по теб - Камелия 9. Две очи разплакани - Румяна 10. Само мене нямаш - Анелия Според мен малко подценявате песните на Софка и Тони защото не са ви масови фаворитки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Аз пък мисля, че на Дачева песента влезна в топа не заради това, че се харесва кой знае колко, а поради въздействието и тематиката на заглавието й. За мен "Звезди ли искаш да ти свалям" и "Губя те" са по-хубави песни и не бяха по-малки хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 1. Десислава - Бели нощи 2. Десислава - Мъжете всичко искат 3. Камелия - Луда по теб 4. Слави Трифонов - Жива рана 5. Десислава и Руслан - Мила моя, мили мой 6. Лия и Кондьо - Обич за двама 7. Глория и Азис - Не сме безгрешни 8. Румяна - Две очи разплакани 9. Камелия - Залеза и зората 10. Ивана - Шампанско и сълзи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 1. Десислава - Бели нощи 2. Десислава - Мъжете всичко искат 3. Камелия - Луда по теб 4. Слави Трифонов - Жива рана 5. Десислава и Руслан - Мила моя, мили мой 6. Лия и Кондьо - Обич за двама 7. Глория и Азис - Не сме безгрешни 8. Румяна - Две очи разплакани 9. Камелия - Залеза и зората 10. Ивана - Шампанско и сълзи Половината песни са отпаднали, погледни хубаво кои са продължили за финал. Иначе тоя глас е невалиден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Половината песни са отпаднали, погледни хубаво кои са продължили за финал. Иначе тоя глас е невалиден. И къде да го видя това? Всичко е толкова объркано в темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 И къде да го видя това? Всичко е толкова объркано в темата. Как всички са разбрали, само ти си се объркал? Мързи те да четеш ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Как всички са разбрали, само ти си се объркал? Мързи те да четеш ли? Видях го вече. 1. Анелия - Само мене нямаш 2. Гергана - Губя те бавно 3. Софи Маринова - Плачещо сърце 4. Камелия - Ти си... 5. Деси Слава - Две сърца 6. Тони Дачева - Бедни и богати 7. Камелия - Залеза и зората 8. Ивана - Шампанско и сълзи 9. Камелия - Луда по тебе 10. Румяна - Две очи разплакани Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 01. Ти си - Камелия 02. Луда по теб - Камелия 03. Залеза и зората - Камелия 04. Само мене нямаш - Анелия 05. Плачещо сърце - Софи Маринова 06. Губя те бавно - Гергана 07. Бедни и богати - Тони Дачева 08. Две очи разплакани - Румяна. 09. Две сърца - Десислава 10. Шампанско и сълзи - Ивана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 09. Две сърца - Десислава 10. Шампанско и сълзи - Ивана И аз съм ги пропуснал. Слочаенос! Разменям 10 с 9 и съм готов. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 1. Две сърца - Десислава 2. Ти си - Камелия 3. Шампанско и сълзи - Ивана 4. Плачещо сърце - Софи Маринова 5. Залеза и зората - Камелия 6. Само мене нямаш - Анелия 7. Луда по тебе - Камелия 8. Губя те бавно - Гергана 9. Бедни и богати - Тони Дачева 10. Две очи разплакани - Румяна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 1. Плачещо сърце - Софи Маринова 2. Две очи разплакани - Румяна. 3. Шампанско и сълзи - Ивана 4. Губя те бавно - Гергана 5. Луда по теб - Камелия 6. Ти си - Камелия 7. Само мене нямаш - Анелия 8. Залеза и зората - Камелия 9. Две сърца - Десислава 10. Бедни и богати - Тони Дачева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 1. Луда по теб - Камелия 2. Шампанско и сълзи - Ивана 3. Ти си - Камелия 4. Две сърца - Десислава 5. Губя те бавно - Гергана 6. Само мене нямаш - Анелия 7. Залеза и зората - Камелия 8. Плачещо сърце - Софи Маринова 9. Бедни и богати - Тони Дачева 10. Две очи разплакани - Румяна. Отсъствието на "Нещо нетипично" и "Погледни ме в очите" е повече от абсурдно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Отсъствието на "Нещо нетипично" и "Погледни ме в очите" е повече от абсурдно. Цялата класация се превърна в едно безумие, но важното е, че на голяма сцена си личи кои са вечните хитове. Ще се убеждаваме и на 4 декември. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 12 Author Report Share Публикувано Ноември 12 Цялата класация се превърна в едно безумие, но важното е, че на голяма сцена си личи кои са вечните хитове. Ще се убеждаваме и на 4 декември. Точно така, вижда се. Вижда се, че песни на 20 години правят по 200к на ден в ютуб. Иначе ето ти прием, гледам че сте я паставяли на последни места. Така, че не ми говори за пародия а обекивност, че ми става смешно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Точно така, вижда се. Вижда се, че песни на 20 години правят по 200к на ден в ютуб. Иначе ето ти прием, гледам че сте я паставяли на последни места. Така, че не ми говори за пародия а обекивност, че ми става смешно. Не оспорвам по никакъв начин хитовете на Камелия. Гласувал съм така, защото всички го правите. Аз също мога да дам клипчета за пример, и то от преди няколко седмици. Дай ми такива на "Губя те бавно" примерно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.