Starboy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Горе-долу интересна музика, която пък се оказа копие на "Нотариално заверен".. тъп текст, нищо, което да те накара да си я пуснеш няколко пъти. "Хулиган" е класи над тази песен, за мен е стъпки назад. Но все пак успех на песента, белким пак ни изненада с хит. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Пуснах си я на бекграунд и дори не съм разбрал кога е свършила или почнала. Нищо не запомних. Освен че звучеше като 9973392 други. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Като ви четох коментарите, се отказах да я слушам. Снощи, обаче, чух гръцката част от една кола и ми се стори ударна. Днес цял ден си въртя парчето и ми допада. Текстът можеше да е по-изпипан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Джена ще си остане с Хулиган и е очевидно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Като ви четох коментарите, се отказах да я слушам. Снощи, обаче, чух гръцката част от една кола и ми се стори ударна. Днес цял ден си въртя парчето и ми допада. Текстът можеше да е по-изпипан. Ти пък взе много да се доверяваш на форума, недей така... Иначе и аз дадох шанс на песента няколко пъти, но честно казано просто си е слаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Тази песен така и не успя да ме зариби,слабичка ми идва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Добре в но бързо ми омръзна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.