borisslav1 Публикувано на Октомври 14 Report Share Публикувано на Октомври 14 Тъй като гласовете са малко и топ 20 не е възможно да се направи, ще бъде топ 10. 1. Преслава - Да гори в любов = 148 2. Камелия ft. Сашо Роман - Името ти = 118 3. Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше = 104 4. Яница - Въртележката = 103 5. Малина ft. Галин - Грехове = 97 6. Алисия и Константин - Любов ли е = 88 7. Глория - Любовта настоява = 71 8. Азис - Позна ли ме? = 63 8. Анелия - Просяци = 63 9. Мария - Кажи й = 55 10. Емануела - Пожелавам ти = 51 Гласувайте за 10-те си любими песни до 20.10.2018! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1. Яница - Въртележката 2. Татяна - Мамасита 3. Мира и Ферди Шанлъ - Като теб няма 4. 5 ... --- гожг ож гожг Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1. Камелия - Името ти 2. Анелия - Просяци 3. Яница - Въртележката 4. Лорена - Нищо 5. Глория - Любовта настоява Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1. Преслава - Да гори в любов 2. Есил Дюран - Този ден 3. Глория - Любовта настоява Това са единствените, които слушам от лятото до днес :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 (редактирано) 1. Преслава - Да гори в любов 2. Яница - Въртележката 3. Малина ft. Галин - Грехове 4. Алисия и Константин - Любов ли е 5. Емануела и Джордан - Купих ти сърце 6. Емануела - Нотариално заверен 7. Преслава - Обратно в играта 8. Преслава и Кеба - Богови земльом ходе 9. Емануела - Пожелавам ти 10. Мария - Кажи ѝ Редактирано Октомври 14 от serbotinche Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1.Малина - Грехове 2.Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше 3.Галена и Тони Стораро - Шефката 4.Камелия - Името ти 5.Магда - Няма не 6.Есил Дюран - Този ден 7.Фики - К'во те бърка 8.Яница - Въртележката 9.Преслава - Да гори в любов 10.Мария - Не я познавам тая жена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1. Преслава - Да гори в любов 2. Есил Дюран - Този ден 3. Глория - Любовта настоява Това са единствените, които слушам от лятото до днес :1000 (19): Ама те и трите излязоха есента. Съвсем скоро... Какво лято :1000 (29): 1.Преслава Да гори в любов 2.Цветелина и Денис 3.Азис с Манева 4.Кама Името ти 5.Глория Любовта настоява 6.Алисия и Коце 7.Мария Кажи и 8.Мария Не я познавам тази жена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1.Преслава - Да гори в любов 2.Малина ft. Галин - Грехове 3.Джена и Андреас - Не слагай от отровата 4.Яница - Въртележката 5.Магда ft. Галена - Няма не 6.Мария - Не я познавам тая жена 7.Емануела - Пожелавам ти 8.Камелия ft. Сашо Роман - Името ти 9.Азис - Позна ли ме? 10.Алисия и Константин - Любов ли е Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1. "Ей така" - Трио Сопрано и Миро 2. "Този ден" - Есил Дюран 3. "Грешка беше" - Цветелина Янева и Денис Теофилов 4. "Любовта настоява" - Глория 5. "Името ти" - Камелия ft. Сашо Роман 6. "Чудото любов" - Тони Дачева 7. "Пожелавам ти" - Емануела 8. "Позна ли ме" - Азис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1. Преслава - Да гори в любов 2. Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше 3. Глория - Любовта настоява 4. Камелия - Името ти 5. Емануела - Пожелавам ти 6. Азис - Позна ли ме? 7. Алисия и Константин - Любов ли е 8. Малина ft. Галин - Грехове 9. Есил Дюран - Този ден 10. Яница - Въртележката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1. Бразилка 2. Името ти 3. Любовта настоява 4. Този ден 5. Завинаги 6. Да гори в любов 7. Позна ли ме 8. Запали 9. Чудото любов 10. Бумеранг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1. Джена и Андреас - "Не слагай от отровата" 2. Мария - "Кажи й" 3. Глория - "Любовта настоява" 4. Малина - "Всички грехове" 5. Есил Дюран - "Този ден" 6. Азис - "Позна ли ме" 7. Мария - "Не я познавам тая жена" 8. Галена и Цветелина Янева - "Маракеш" 9. Преслава - "Да гори в любов" 10. Ивана - "Твое копие" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1.Камелия - Името ти 2.Алисия и Константин - Любов ли е 3.Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше 4.Преслава - Да гори в любов 5.Емануела - Пожелавам ти 6.Глория - Любовта настоява 7.Мария - Кажи й 8.Гергана - Само за теб 9.Анелия - Просяци 10.Азис - Позна ли ме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1. Галена и Тони Стораро "Шефката" 2. Алисия и Константин - "Любов ли е" 3. Цветелина Янева и Денис Теофиков - "Грешка беше" 4. Преслава - "Да гори в любов" 5. Глория - "Любовта настоява" 6. Емануела - "Пожелавам ти" 7. Яница - "Въртележката" 8. Малина ft. Галин - "Всички грехове" 9. Азис - "Позна ли ме" 10. Емануела и Джордан - "Купих ти сърце" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 1 Татяна Мамасита 2 Мира и Ферди Шанлъ Като теб няма 3 Яница Въртележката 4 - 10 Петра Перденца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 1.Яница- Въртележката 2.Преслава- Да гори в любов 3.Алисия и Константин- Любов ли е 4.Тони Дачева- Чудото любов 5.Емануела- Пожелавам ти 6.Райна- Бразилка 7.Валя- Искам да ме искаш 8.Малина и Галин- Грехове 9.Анелия- Просяци 10.Азис- Позна ли ме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 1.Преслава-Да гори в любов 2.Алисия ft.Константин-Любов ли е? 3.Гергана-Само за теб 4.Малина ft.Галин-Грехове 5.Анелия-Просяци 6.Глория-Любовта настоява 7.Емануела-Пожелавам ти 8.Цветелина Янева и Денис Теофиков-Грешка беше 9.Камелия ft.Сашо Роман-Името ти 10.Мария-Кажи й Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 1. Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше 2. Яница - Въртележката 3. Преслава - Да гори в любов 4. Камелия ft. Сашо Роман - Името ти 5. Алисия и Константин - Любов ли е 6. Джена и Андреас - Не слагай от отровата 7. Мария - Не я познавам тая жена 8. Глория- Любовта настоява 9. Малина ft. Галин - Грехове 10. Фики ft. Джена - Кво те бърка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Любов ли е Да гори в любов Просяци Грехове Грешка беше Въртележка Кажи ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 1.Алисия и Константин- Любов ли е 2.Камелия ft. Сашо Роман - Името ти 3.Ерик и DJ Oskar - Докато дишам 4.Софи Маринова- Мили,мили 5.Алисия- Запали 6.Яни- Казах ти 7.Азис- Позна ли ме 8.Тони Стораро и Галена- Шефката 9.Преслава- Да гори в любов 10.Малина и Галин- Грехове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 1. Преслава - Да гори в любов 2. Емануела и Джордан - Купих ти сърце 3. Дамян Попов feat. Анелия - Копакабана 4. Камелия ft. Сашо Роман - Името ти 5. Гергана - Само за теб 6. Мария - Кажи й 7. Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше 8. Яница - Въртележката 9. Алисия и Константин - Любов ли е 10. Азис - Позна ли ме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 1. Цветелина и Денис - Грешка беше 2. Софи - Мили, мили 3. Джена и Андреас - Не слагай от отровата 4. Камелия - Името ти 5. Малина - Грехове 6. Глория - Любовта настоява 7. Яница - Въртележката 8. Алисия и Константин - Любов ли е 9. Азис - Позна ли ме 10. Есил Дюран - Този ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Името ти Кажи и Не я познавам тая жена Грешка беше Този ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 1. Глория - Любовта настоява 2. Преслава - Да гори в любов 3. Камелия - Името ти 4. Дамян Попов feat. Анелия - Копакабана 5. Джена и Андреас - Не слагай от отровата 6. Азис - Позна ли ме 7. Тони Дачева - Чудото любов 8. Анелия - Просяци 9. Емануела - Пожелавам ти 10. Яница - Въртележката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 1.Преслава - Да гори в любов 2.Джена и Андреас - Не слагай от отровата 3.Малина feat. Галин - Грехове 4.Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше 5.Мария - Кажи й 6.Яница - Въртележката 7.Валя - Искам да ме искаш 8.Есил Дюран - Този ден 9.Глория - Добре дошла , скитнице 10.Фики feat. Джена - К’во те бърка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари