NazzkO Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Песента не е толкова зле, колкото очаквах, доброто изпяване я спасява. Видеото не е много за коментиране, Десислава по-добре само да си пее, вместо да се "вдъхновява" от клипове на Дженифър Лопес. За кой клип става въпрос Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Много ми харесва. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 За кой клип става въпрос Визията във водата е 1:1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Песента е мега яката и ще се избухва много на нея, но разбира се само в Рамания ще се оплюе на 80%. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 За уж завръщане даже е слабо, след първата й бременност беше къде къде по-добро. Сцената с водата е почти 1:1 с визия на певицата Kelis от нейн клип, а не Джей Ло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Веднага си запях някакво на Теда Александрова - много съм добра, фрий стайл ей така" или нещо от сорта, което съм чувала по заведения, на фразата от заглавието. Слабо ми идва, но аз така или иначе нейна песен не съм харесвала от "Не го прави" и донякъде "В друг живот". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Изпяването много яко .... другото вече не го помня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Аз съм виждал и други клипове с такива дрехи, като тези във водата. Това да е проблемът :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Досадна песен. Провлачено, елементарно маане. Още по-елементарен текст. Визии никакви - има нужда от адекватен стилист тая жена. Клипът един такъв хаотичен и постен. Направено е с идеята за хит, ама нещо яко липсва и дразни. Най-добре да спре да се излага на стари години. Предпочитам песни като "Смени паролата си" сто пъти повече, далеч по-свежи са от това предложение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Единствената ми забележка е в мазното звучене, лееко too much ми идва. Опитват се да римейкнат на Анелия мегахита - на Кали й се получи, на Деса ще й се получи още по-добре, все пак това е Деси Слава... Клиповете за мен не са важни, слушам с ушите си, така че не ме интересува какво е видеото. Песента звучи доста хитово, мисля, че прогнозите ми от снощи ще се сбъднат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Песента звучи доста хитово, мисля, че прогнозите ми от снощи ще се сбъднат. Бъзикаш ли се? Никакъв шанс да мине Камелия този път /за съжаление/. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Бъзикаш ли се? Никакъв шанс да мине Камелия този път /за съжаление/. Моля? Тук говорим за дебют от порядъка на 300К+, каква Камелия, какви 5 лв.. Хитово ми звучи песента. Принципно не съм голям фен на мазното звучене тип "Дай ми още", но...песента е най-големият хит за последните 2 години. Кали се опита да я копира и нажули 10 милиона като за добър ден. Кали..10 милиона..? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Средна работа е проектът, но пак е добре, съдейки, че имаме за мерило "Смени паролата си". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 - Моля? Тук говорим за дебют от порядъка на 300К+, каква Камелия, какви 5 лв.. Хитово ми звучи песента. Принципно не съм голям фен на мазното звучене тип "Дай ми още", но...песента е най-големият хит за последните 2 години. Кали се опита да я копира и нажули 10 милиона като за добър ден. Кали..10 милиона..? Кали тръгваше след Мотел и Хабиби директно в продължение на 6 месеца, както сега трупа Не сме безгрешни. Иначе беше с по-малко гледания и от Имаш ден и от Мафия. Дай ми още пък е по-мазната версия на Очите, пак песен с участие на Деси! Иначе за песента, ми не е толкова слаба колкото се изкарва, но всички очаквахме по-силно завръщане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Истината е, че всички чакахме завръщане в стил Десислава, което да е просто УАУ, като предни нейни от втория период в Пайнер... а този новия проект реално е просто едно силно парче като за даден сезон. Но се опитвам да си представя каква щеше да е реакцията на всички ако това например беше излязло миналата година по това време, директно след Гледай да не бъркаш. Ами със сигурност дори и феновете й щяхме да се кефим, макар и парчето да е по-диво от обичайното за нея, което предпочитаме. Много ми е интересно дали наистина масовата публика ще помогне за премиера от порядъка на над 300k, каквато Деси не е имала досега за самостоятелна песен. Аз очаквам по-скоро между 200k и 300k, като предните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Моля? Тук говорим за дебют от порядъка на 300К+, каква Камелия, какви 5 лв.. Хитово ми звучи песента. Принципно не съм голям фен на мазното звучене тип "Дай ми още", но...песента е най-големият хит за последните 2 години. Кали се опита да я копира и нажули 10 милиона като за добър ден. Кали..10 милиона..? Това нещичко нито има заряда на "Дай ми още", ни на "Каква съм луда', ни на "Въртележки"... Средна хубост, която ще провали репутацията ти на какъвто и да било пророк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Това нещичко нито има заряда на "Дай ми още", ни на "Каква съм луда', ни на "Въртележки"... Средна хубост, която ще провали репутацията ти на какъвто и да било пророк. Добре, ще видим. Ти твърдиш, че нямала да мине дори Камелия... Да видим чие твърдение ще се окаже вярно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Добре, ще видим. Ти твърдиш, че нямала да мине дори Камелия... Да видим чие твърдение ще се окаже вярно. Това няма шанс да се завърти така, както въртят на Кама бозливото със Сашо Роман! Никакъв заряд и тъп клип. Кама поне я опъва як мъж в кадър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Уникално изпяване, много надъхано и въздействащо. Деса си е топ глас. Текста има много добри попадения и зарибява. Само музиката да беше по-различна .. не исках да е нещо мазно. Деса със сигурност ще мине Камелия, тази песен ще е по-голям хит. И по гледания ще я мине бързо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Деса със сигурност ще мине Камелия, тази песен ще е по-голям хит. И по гледания ще я мине бързо. Няма начин да стане по-голям хит от "Името ти". Тази песен няма темпо, има един мазен отсвир и едно страхотно изпяване, което в случая няма да помогне. Гледанията няма какво да ги коментираме, защото и баба знае да си качи клипа с 1, 4 млн.абоната. Но истината, е че ще отшуми по-бързо и от "Въртележка" на Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 Приятна, но дотам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Това няма шанс да се завърти така, както въртят на Кама бозливото със Сашо Роман! Никакъв заряд и тъп клип. Кама поне я опъва як мъж в кадър. Всъщност ме подсети нещо много любопитно, на пръв поглед незначително, а всъщност доста съществено. Единствено Ивана и Камелия са певиците, в чиито клипове си партнират със зрели мъже, като години, визия, излъчване и поведение. Не някакви чичковци, разбира се, но мъжкари - 30-40годишни, които да стоят добре до тях. Камелия след "Кажи ми как", където беше с някакъв изнежен младок, винаи е залагала на друг тип мъже, за разлика например от Деса, която продължава да инфантилира, нареждайки вимето си до младежи със съмнителна сексуална ориентация. Грозно и гротескно е, защото нито тя ще бъде по-секси и женствена, нито те - по-мъжествени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Изпяването прави цялата песен. Не е никак лоша всъщност. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Греда. В началото на куплетите звучи като Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Снощи я пуснах 4 пъти. В началото ми допадна, но бързо ми омръзна. Сега даже не я помня. Едва ли бих си я пуснал пак. По-скоро бих си пуснал бебето на Рена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.