Slavi Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Визията във водата е 1:1 Ами да беше гледала малко повече клипа, да беше направила някаква хореография... Наистина картинката е тъжна докато се влачи във водата. Не, защото е пищна. Това не е проблем. Проблема е, че не знае как. Мутрите и дразнят на моменти... Иначе килограмите не са проблем, за да бъде една жена секси. И Бионсе, и Шакира и Джей Ло са примери за това. Тук уж слушат много световна музика някои потребители, но дават смешни оценки... Това, че имат изкривена представа за секси жена си е техен проблем. Една жена, за да е секси, не е нужно да е слаба. Дори пищното е по на мода. В коментарите много хора припадат от кеф за това, че е пищна милфка, но мен не ме кефи, защото чисто като маниет не знае как да се държи вече, за да е секси. Иначе се е свивала на минимум, което означава, че лекува комплекса си и свиква с природата си. За това поне мога да я похваля.... Ще е хит, да, по клубовете ще гърми, дори вече е хит и я пръскат по 2 пъти, но и за мен проекта на Кама е по-добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 О, Слави, добре дошъл! Изгуби се нещо... Относно песента - както казах, очаквах да е много по-зле и да не ми хареса, но ме изненада приятно. Не мисля, че е толкова лоша... Разбира се, аз от Десислава винаги очаквам нещо повече. Но като за съвременен комерс за мен е добре. И вече цяла седмица не я спирам, не ми омръзва. А това така дразнещо за повечето "Много съм добра", мен супер много ме кефи. :1000 (29): Като за сезонен хит, става. Вече пролетта очаквам нещо много изпипано и добро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Става но не е моето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Можеше и по-добре, но не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.