ice_hot_sm Публикувано на Октомври 27 Report Share Публикувано на Октомври 27 Хапче против ХИВ / СПИН Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 If you folks want to order PrEP, please do it from the original website which is https://www.iwantprepnow.co.uk/. Please, note that the delivery is available for several countries. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 15 Author Report Share Публикувано Ноември 15 Безплатни тестове и консултации за ХИВ, хепатит B и C в София и Пловдив Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 If you do use PrEP as I do, please make sure that you are testing your renal as well. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Безплатни тестове и консултации за ХИВ, хепатит B и C в София и Пловдив А безплатни тест китове няма ли още в България? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 15 Author Report Share Публикувано Ноември 15 А безплатни тест китове няма ли още в България? По принцип преди време във всеки РИОКОЗ (ХЕИ) имаше кабинет за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ / СПИН (КАБКИС). Но сега като се разрових в Интернет, прочетох, че са 14 такива кабинета в България. КАБКИС на територията на България Лично аз преди около 2 години съм се изследвал в РИОКОЗ - София. След това пак бях ходил един път, но нещо не работеха. Може би е било временно, не знам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 15 Author Report Share Публикувано Ноември 15 Иначе аз препоръчвам CheckPoint Sofia / Център за сексуално здраве, където напълно безплатно можеш да получиш консултация и да се изследваш за: - ХИВ - хепатит B и C - сифилис - и други сексуално предавани инфекции Работят от понеделник до събота. Ето и малко информация за центъра: CheckPoint София е медико-социален център за превенция, диагностика и подкрепа в лечението на сексуално преносими инфекции (СПИ), както и за превенция на ХИВ/СПИН и хепатит чрез доброволно консултиране и тестване. Центърът предоставя и безплатно и анонимно изследване за ХИВ, хепатит В и С и сифилис, както и консултации за останалите сексуално-преносими инфекции. Приятелската атмосфера и гарантираната анонимност и дискретност, създават условия за работа с всеки клиент на центъра. CheckPoint Sofia / Център за сексуално здраве (Фейсбук профил) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Френски учени са успели да изолират ХИВ-заразени клетки Току-що попаднах на тази информация. Звучи обнадеждаващо, че не след толкова дълго време може вече ХИВ да бъде лекуван. Дай Боже да се стигне и дотам! Иначе покрай 1-ви декември - Световния ден за борбата срещу ХИВ / СПИН се изнесоха обезпокоителни данни. Четох статия, че броят на заразените с ХИВ в Източна Европа се увеличава, като респективно и в България се наблюдава същото. Също четох, че в следващите няколко години се прогнозира, че само в София броят на заразените с ХИВ ще се увеличи с около 600 души, ако не се вземете някакви мерки и не се изготви някаква стратегия, по която да се работи, , защото това си е доста внушителна цифра. Аз самият като се изследвах по-рано този месец в CheckPoint Sofia / Център за сексуално здраве, разговаряйки с медицинското лице там, разбрах че за всички години откакто съществува центърът, тази година са отчели най-висок брой инфектирани. Определено всички трябва да бъдем по-внимателни в това отношение не само към самите себе си, но и към другите! А тези, които се срамуват да се изследват, бих им казал, че няма за какво. Конкретно в София този център всеки гарантирано получава анонимност, разбиране и добро отношение. Така че, ако някой има някакви съмнение и притеснения относно ХИВ и хепатит статуса си, нека се изследва. Не боли, а и е безплатно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 КАБКИС май бяха по някакъв проект и последния път като бях там нещо говориха, че приключва, АКО правилно съм разбрал (това беше преди 2-3 години).В Чекпойнт лелката беше много сърдита и мястото около и самата сграда са ми кофти.. най-добре в лаборатория. Това, че е анонимно.. нищо странно няма да поискате изследвания в частна лаборатория, никой няма да ви търси сметка с кого спите и какви сте... Айс, ти да не работиш за тях? Нищо от хвалбите не съм видял. Да нямат няколко различни кабинета в София? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 18 Author Report Share Публикувано Април 18 преди 10 часа , bandidodido каза: КАБКИС май бяха по някакъв проект и последния път като бях там нещо говориха, че приключва, АКО правилно съм разбрал (това беше преди 2-3 години).В Чекпойнт лелката беше много сърдита и мястото около и самата сграда са ми кофти.. най-добре в лаборатория. Това, че е анонимно.. нищо странно няма да поискате изследвания в частна лаборатория, никой няма да ви търси сметка с кого спите и какви сте... Айс, ти да не работиш за тях? Нищо от хвалбите не съм видял. Да нямат няколко различни кабинета в София? Хаха, не, не работя за тях. Съвсем случайно попаднах на информация за центъра. Два пъти съм се изследвал там, като съм получил добро отношение, отговор на въпросите ми и съвсем приятелски разговор за нещата, които ме интересуваха. А дали там или в някаква лаборатория, не е от такова значение. Важното е да се насърчат повече хора да се изследват, защото специално за ХИВ / СПИН статистиката отчита увеличаване броя на заразените което се превръща в тенденция. По принцип направих темата за хапчето PrEP, но реших да споделя и информация за "CheckPoint Sofia", където безплатно всеки може да се изследва и много важно - да знае, че в случай на положителен резултат, там може да получи подкрепа и да напътствия какво да прави оттам насетне. Иначе днес в София има събитие с един британски PrEP активист, което е посветено на темата за медикамента. Събитие: PrEP Talks Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 час, ice_hot_sm каза: Хаха, не, не работя за тях. Съвсем случайно попаднах на информация за центъра. Два пъти съм се изследвал там, като съм получил добро отношение, отговор на въпросите ми и съвсем приятелски разговор за нещата, които ме интересуваха. А дали там или в някаква лаборатория, не е от такова значение. Важното е да се насърчат повече хора да се изследват, защото специално за ХИВ / СПИН статистиката отчита увеличаване броя на заразените което се превръща в тенденция. По принцип направих темата за хапчето PrEP, но реших да споделя и информация за "CheckPoint Sofia", където безплатно всеки може да се изследва и много важно - да знае, че в случай на положителен резултат, там може да получи подкрепа и да напътствия какво да прави оттам насетне. Иначе днес в София има събитие с един британски PrEP активист, което е посветено на темата за медикамента. Събитие: PrEP Talks Разбирам им цялата идея, страхотна е, темата ти също. Просто явно въпрос на настроение с лелките Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.