Yaneva Публикувано на Ноември 2 Report Share Публикувано на Ноември 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Докога, мааа? Аман от теб, баси как не разбра, че тъпчеш на едно място и не става, и не става. Като сервитьорка ще изкарваш повече пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Опитала се е да направи нещо като "Богиня" пак, но не се е получило. Като цяло Ваня наистина тъпче на едно място и няма смисъл да продължава. Ужасна песен, поредния видео клип сниман в студиото пред няква стена и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 А, не е лошо, но тази година най-много ми хареса "Втори живот" на Ваня. Тъпото е, че в Ара правеше много по-яки песни като "Пробвай се с друга", "Рекламация", "За кого се мислиш", "Знаем си номерата", "Ти ли си" - които слушам и до днес, особено първите две са ми любимите нейни песни... Направо ме е яд, че тук пуска неща които са много под нивото на тези парчета. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Ганевска боза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Ганевска боза Музиката и текста са на Ваня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Тъпото е, че в Ара правеше много по-яки песни като "Пробвай се с друга", "Рекламация", "За кого се мислиш", "Знаем си номерата", "Ти ли си" - които слушам и до днес, особено първите две са ми любимите нейни песни... Направо ме е яд, че тук пуска неща които са много под нивото на тези парчета. Същото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Тази година можем да кажем, че е сравнително успешна за Ваня, все пак направи най-големия си хит в Пайнер - "Богиня". Много продуктивна е станала, за осем месеца представи пет проекта.Като цяло песента ми идва като копие на "Богиня", което едва ли ще постигне значителен успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Не ми е по вкуса! Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Не ми харесва, много е мазно, а и с предната песен почти разлика няма. Ваня е готина, но просто не уцелва на песен напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Много тъпа песен, това дори Татяна би го върнала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Тази Ваня няма осанката на звезда,а и песните,които предлага не са мой тип.На мен лично няма и да ми липсва,ако се оттегли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Опитала се е да направи нещо като "Богиня" пак, но не се е получило. Като цяло Ваня наистина тъпче на едно място и няма смисъл да продължава. Ужасна песен, поредния видео клип сниман в студиото пред няква стена и това е. Клипът е сниман пред административната сграда на Президентството. А, не е лошо, но тази година най-много ми хареса "Втори живот" на Ваня. Тъпото е, че в Ара правеше много по-яки песни като "Пробвай се с друга", "Рекламация", "За кого се мислиш", "Знаем си номерата", "Ти ли си" - които слушам и до днес, особено първите две са ми любимите нейни песни... Направо ме е яд, че тук пуска неща които са много под нивото на тези парчета. Бони като се премести в Пайнер също правеше само боклуци... и накрая се отказа. Чакаме всички Ваня кога ще се усети... По-добре пусни една песен и клип, които са мега яки и зарибяващи, да ти е гордост и сериозна инвестиция... от колкото простотии през месец... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Припевът супер много ме кефи. Като сръбски кавър от 2001. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Мен пък много ме кефи. Не сте преживяли песента затова. Само хубави песни пуска Ваня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Много яка песен. Аранжиментът е чопнат от стара чалга пак, ма бива, хеле па като за Ваня. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Яка песен но еднодневка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.