Starboy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Да печели, така или иначе след 1 седмица никой няма да я помни, нито участието и. На мен лично ми е много неприятна и се чудя как има хора, които подкрепят това мрънкало дуднещо постоянно. Днес обикаляше нарочно около Албена за да се скарат, много и е очевидна стратегията Явно не е очевидна за масата хора, защото за пореден път я подкрепят всички. Албена и Цецо напускат в петък.. пълна гавра. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Явно не е очевидна за масата хора, защото за пореден път я подкрепят всички. Албена и Цецо напускат в петък.. пълна гавра. Ти само отвори и виж какви хора я подкрепят - нови профили или утайките на обществото, но то това предаване скоро само с такива зрители ще остане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Албена да говори за злоба, дето в живота си едно хубаво не каза за никой... не върви. Малко и е. Даже и жал не ми е за нея - има си хора, изтъкани от злоба - вярваща ставала , незнам си какво, пък за смърт и магии говори. Тая не и завиждам. Надебеляла, погрозняла, остана и един ТВ ефир и да я дават само, като се заяжда с някого. Не разбирам какъв интелект е изпаднала водеща на жълто предаване, подяволите? И то в треторазрядна кабеларка в късен час. А сиктир. Джугани пък от как е намалила джуките е станала още по-злобна, тая друго освен дрехи и грим не знае. Като е млада е лесно, после...? Той ботокса няма да те спасява цял живот. Най-много да замяза на Донатела Версаче. Тая толкова пъти си е сменила силикона, колкото човек си сменя обувките. Другия и силикон и бил в тях, пак щяла да го подарява. Все едно за дреха говори, егати миндила. Тая вярно е по-зле от тунингована магистралка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Вие и Преса харесвахте в нейното участие масово, така че е безпредметно да се спори с вас. Само ще питам останалите, като са толкова умни и знаят, че подобни образи обикновено обират гласовете, защо й се вързаха и я направиха "жертва"? Албена и Гъмов са абсолютни злобари, които се имат за нещо много хай и над останалите. Златка и Благой спокойно могат да спечелят награда за най-смешна двойка на годината, но да я печелят сега, че след 2-3 месеца вече ще са с нови половинки "за цял живот". Джулиана и Цецо са от най-неприятната порода клюкарки. Уош не е зле, но наистина не заема много ясна позиция в повечето случаи, което не ми допада. Снощи също ме издразни с лигавия си разговор с гаджето. Ето на фона на тези особи Никита определено е нелош човек и единствената достойна за наградата според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Вие и Преса харесвахте в нейното участие масово, така че е безпредметно да се спори с вас. Само ще питам останалите, като са толкова умни и знаят, че подобни образи обикновено обират гласовете, защо й се вързаха и я направиха "жертва"? Албена и Гъмов са абсолютни злобари, които се имат за нещо много хай и над останалите. Златка и Благой спокойно могат да спечелят награда за най-смешна двойка на годината, но да я печелят сега, че след 2-3 месеца вече ще са с нови половинки "за цял живот". Джулиана и Цецо са от най-неприятната порода клюкарки. Уош не е зле, но наистина не заема много ясна позиция в повечето случаи, което не ми допада. Снощи също ме издразни с лигавия си разговор с гаджето. Ето на фона на тези особи Никита определено е нелош човек и единствената достойна за наградата според мен. С кое право точно пък ти говориш с кой спора е безпредметен? Аз лично не харесах участието на Преслава в този формат, дори го смятам за най-скучното такова на поп-фолк певица. Направиха я жертва, защото тя като ходи и ги провокира, а те са в затворена среда, въобще не им дреме кое и как ще излезе, а реагират нормално и естествено, както им идва от вътре. Дай на теб някой да дойде да ти пили на главата нон стоп да видим няма ли да избухнеш, че и тогава да дойде момента да се видиш отстрани и дали отстрани ще се оцениш като злобен. Разлика от тук до небето. Ти само отвори и виж какви хора я подкрепят - нови профили или утайките на обществото, но то това предаване скоро само с такива зрители ще остане. Отвратително.. вече освен, че гледаме еднаква концепция всеки сезон, вече е и с еднакви участници. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Вие и Преса харесвахте в нейното участие масово, така че е безпредметно да се спори с вас. Само ще питам останалите, като са толкова умни и знаят, че подобни образи обикновено обират гласовете, защо й се вързаха и я направиха "жертва"? Албена и Гъмов са абсолютни злобари, които се имат за нещо много хай и над останалите. Златка и Благой спокойно могат да спечелят награда за най-смешна двойка на годината, но да я печелят сега, че след 2-3 месеца вече ще са с нови половинки "за цял живот". Джулиана и Цецо са от най-неприятната порода клюкарки. Уош не е зле, но наистина не заема много ясна позиция в повечето случаи, което не ми допада. Снощи също ме издразни с лигавия си разговор с гаджето. Ето на фона на тези особи Никита определено е нелош човек и единствената достойна за наградата според мен. Аз не знам тая Никита ли е по-умна от това което аз виждам или вие наистина сте малоумни? Къде видяхте липсата на позиция при Уош? Той просто е над нещата и не вижда смисъл да води спор със малоумната Никита. Единствено той не й се връзва на провокациите, за това и тя не го занимава. Интелигентен, добър, забавен, с добро възпитание и обноски...С какво го превъзхожда плазмодий като Никита? Грозна, комплексирана от празната си същност и провалената хирургия, злобна, енергиен вампир който се храни с енергията на хората, манипулативно извърта нещата в своя полза и още куп неща които вече съм писал. Албена колкото и да е писклива за мен е много по-готин участник. Бъркате сарказма й със злоба. Тя просто казва всичко на място и знае къде да удари, но е силен характер а такива както виждаме никога не харесва зрителя. Миглена Ангелова е единствения аутсайдер, който наистина беше в правото си да се отцепи и беше над другите. Никита и Кулагин обиждат всички, карат се със всички, предизвикват ги и за мен това не е сила, а слабост. Психично болни подкрепяни от други като тях, а в милата ни родина вече стават мнозинство. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Миглена Ангелова е единствения аутсайдер, който наистина беше в правото си да се отцепи и беше над другите. Никита и Кулагин обиждат всички, карат се със всички, предизвикват ги и за мен това не е сила, а слабост. Психично болни подкрепяни от други като тях, а в милата ни родина вече стават мнозинство. Интересен факт е че Миглена, Никита и Кулагин са приятели... явно обменят опит и стратегии за игра, която за жалост е печеливша. Но на каква цена в крайна сметка? Да стоиш 1-2 месеца в ъгъла, да си нон стоп във връждебна среда с цената да си фаворит навън, да не завършеж никакви приятелства или поне бегли отношения, не мисля, че си заслужава. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Не я бъркайте с Кулагин. Той печели пари и тук и развива гримьорския си бизнес тук, за него това е PR-а. Никита е в Швеция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Мисля че така ще са: 5. Джулката 4. Гъмов 3. Златка и Благо 2/1. Никита 1/2. Уош Мисля че победител ще е или Никита или Уош ако гласува публиката. Но може да нагласят “любовта“ да спечели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Мисля че така ще са: 5. Джулката 4. Гъмов 3. Златка и Благо 2/1. Никита 1/2. Уош Мисля че победител ще е или Никита или Уош ако гласува публиката. Но може да нагласят “любовта“ да спечели. И аз така мисля, но силно се надявам Уош да спечели! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Аз пък мисля че гласят Любовта да спечели.. та, Благо ще може и да предложи брак, на финала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 И аз така мисля, но силно се надявам Уош да спечели! По-добре Уош или Никита, отколкото двамата временно влюбени малоумници. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 За пръв път не мога да преценя кой ще е победителят - Никита или Уош. Аз лично съм за първата, но ми се струва, че Уош ще надделее с малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Нищо чудно и Джулияна да спечели. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ако спечели Никита, повече няма да гледам това предаване. УОШ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Нищо чудно и Джулияна да спечели. :1000 (29): Предпочитам нея, отколкото Никита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Съсипаха Андреа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Колкото и да не харесвам Никита, не мисля че Гани има повече гласове от нея. Изобщо цяло чудо е, че тя се бори на финала с Уош. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 На Гани й е много изобщо да участва, камо ли да е на финал, хеле па да спечели! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Дано спечели Джулиана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не спряха да правят западнали рапърчета победители Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Най- сетне спечели един достоен човек на първо място. Много добър, със силен характер, устойчив и с голямо сърце. Евала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Честито на Уош, напълно заслужено. Фаворит ми е от началото, защото е страхотен човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Уош не спечели ли и преди няколко години? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Уош не спечели ли и преди няколко години? Беше втори, тогава спечели Влади Въргала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.