GriskoBeats Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Като песни всяка следваща е все по-блудкава. Текстът е тъп. Изобщо не ме грабна. Клипът става, но не е нещо уау. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Като песни всяка следваща е все по-блудкава. Текстът е тъп. Изобщо не ме грабна. Клипът става, но не е нещо уау. Аз изобщо не мога да го запомня, колкото и пъти да я слушам. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Мен официално ме зариби! Знаех си че ще те зариби още в момента в който написа първият си коментар в темата. Как мислиш, прогнозата ми ще се сбъдне ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Много се изкефих на целия проект! На мен ми е страшно зарибяваща песента на първите десетина слушания вече. :1000 (29): За клипа нямам забележки. Визията й също е супер модерна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Много се изкефих на целия проект! На мен ми е страшно зарибяваща песента на първите десетина слушания вече. :1000 (29): За клипа нямам забележки. Визията й също е супер модерна. Мен ме изкефи още на първото слушане. Не я спирам в момента. Това вече е хит! Виж че мачка с гледания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Аз честно казано много харесвах “мама” ерата и не се радвам, че се връща към бясната чалга, но трябва разнообразие все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Различен проект, но Галена отново е на схемата "видео > песен". Песента е буквално смеска между Въртележката и Гледай ме на снимка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 ПЪЛНА тъпня. Най-слабия проект на Галена тази година. Как се е навила да я снима, не знам. Грам живец няма в изпяването. Текса е супер малоумен и клиширан, една запомняща се и оригинална фраза няма. Видеото е слабо като за нея, една хубава визия със слушалките и до там. Мелодията иначе не е зле, но не ми пасва с текса. Опитала се е да направи нещо, но е станало манджа с грозде. След нея ми почна в youtube новата на Деса, дори не разбрах, че е друга песен. След Преслава не върви. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Като песни всяка следваща е все по-блудкава. Текстът е тъп. Изобщо не ме грабна. Клипът става, но не е нещо уау. Аз не знам ти защо си правиш труда изобщо да щракаш по клавиатурата. Спокойно можеш да избереш някой от коментарите си за предните песни на Галена и да го пейстнеш тук. Галена ли е - за теб е слабо. Fast номер 2. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Знаех си че ще те зариби още в момента в който написа първият си коментар в темата. Как мислиш, прогнозата ми ще се сбъдне ли? 17 милиона за 1 година ли ти беше прогнозата? Не мисля, че ще се сбъдне. Много ми се вижда. Дано да греша все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Ушите ми.... Помощ... Да, ще е хит, но не впечатлява. На Галена и става все по трудно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Ушите ми.... Помощ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 17 милиона за 1 година ли ти беше прогнозата? Не мисля, че ще се сбъдне. Много ми се вижда. Дано да греша все пак. Защо да не ги направи? Тъпата "Зоопарк" има 15 милиона, а излезе март месец. За една година и тя ще ги направи, колкото и да не ми се иска. Защо и на Галена да не успее? Песните са в една стилистика., но на Галя е много по яка според мен. И клипа е на много по-високо ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Защо да не ги направи? Тъпата "Зоопарк" има 15 милиона, а излезе март месец. За една година и тя ще ги направи, колкото и да не ми се иска. Защо и на Галена да не успее? Песните са в една стилистика., но на Галя е много по яка според мен. И клипа е на много по-високо ниво. Да, по-логиката, че "Зоопарк" го направи, наистина има резон в прогнозата ти. Дано! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Голяма пропаганда, че Галче е залязла... гледанията друго казват обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 "Стоп" е друга песен, нямам идея кога ще излезе обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Айде, хората се върнаха от работа, тъкмо се наядоха и сега ще зацъкат из тубата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Това е ясно за дискотеките. Късметлийка е че DJ-ите все още я фаворитизират. Това чак сега го видях. Как може да я наричаш късметлийка, като на нейните песни става най-голямото избухване? Късметлийка е Алисия, тя е любимка на диджеите и й бутат всички възможни песни, които изкарва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 След Преслава не върви! Много слабо парче.....как е възможно да я запише, че и с клип да я пуска? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Много е яка и текстът е интересен. Ще се слуша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Аз не знам ти защо си правиш труда изобщо да щракаш по клавиатурата. Спокойно можеш да избереш някой от коментарите си за предните песни на Галена и да го пейстнеш тук. Галена ли е - за теб е слабо. Fast номер 2. Слабо е естествено. Но и ти го знаеш, иначе нямаше да се занимаваш да ме цитираш. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Някой DJ да едитне мелодията, дори ако може и гласа на Галена :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Клип-смесица между "Ти си виновен" и "Черна кръв" на Кама,песента явно я е откраднала от Яница. Преди вдигаше нивото на чалгата,а сега е на ниво Диапазон..смешница. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 След Преслава не върви! Много слабо парче.....как е възможно да я запише, че и с клип да я пуска? Щото искаше да те издразни и затова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Слабо е естествено. Но и ти го знаеш, иначе нямаше да се занимаваш да ме цитираш. :1000 (29): За мен беше слаба на първите 1-2 слушания, както си признах на първата страница. Теб те цитирам, защото си дразнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.