Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 След Преслава не върви! Много слабо парче.....как е възможно да я запише, че и с клип да я пуска? Добре дошъл в отбора на страдащите тази вечер. Отивайте пред дома на Преси да роните сълзи, че Галя им го заби и то с мазна чалгия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Добре дошъл в отбора на страдащите тази вечер. Отивайте пред дома на Преси да роните сълзи, че Галя им го заби и то с мазна чалгия. Това момче е от Добрич, нали? Представяш ли да събере още двама-трима и верно да идат пред тях да плачат. Да викнат майка й на Преслава и цяла нощ да скърбят пред тях на пейката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Припевчето ми хареса още от първо слушане.Няма да ми е любимата песен,но си я бива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Няма нужда да вървите след всеки, който не харесва песента. Плюс това половината си я плюят по инерция, а на тея които им харесва няма да го признаят. 7.4К лайка срещу 292 дислайка Не виждам хейт, освен от филмираните пресови коментари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Няма нужда да вървите след всеки, който не харесва песента. Абе ти ще престанеш ли да ни казваш какво да правим?? Да не си ни баща? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Абе ти ще престанеш ли да ни казваш какво да правим?? Да не си ни баща? Ами да? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Тези пък и те,не стига,че отказаха половината форум да влиза с гнусната им Шефка ами сега не спряха да вървят след всеки който не харесва песента сякаш Галена им е майка/ако беше щеше да обяснява някои неща,но../,а едната се пише за модераторка и трябва да следи за спам. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Тези пък и те,не стига,че отказаха половината форум да влиза с гнусната им Шефка ами сега не спряха да вървят след всеки който не харесва песента сякаш Галена им е майка/ако беше щеше да обяснява някои неща,но../,а едната се пише за модераторка и трябва да следи за спам. :1000 (10): Ние коментираме по темата, ти правиш едно от любимите си неща - коментираш нас. Твоето е спам, ти си за наказание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Щото искаше да те издразни и затова. Няма нужда да ме цитираш и не не ме дразни, просто я харесвах супер много до преди да започне с модерните си хип хоп песнички. Сега се върна в чалгата с мега посредствената песен. Клипа е топ, не отричам, но да ми я възхвалявате само защото е Галена - Категорично Не! Имам очи и уши все още - виждам и чувам! Добре дошъл в отбора на страдащите тази вечер. Отивайте пред дома на Преси да роните сълзи, че Галя им го заби и то с мазна чалгия. Не съм очаквал подобен тип коментар точно от теб/тип 16-годишно заспено фенче на Галка/. Всеки човек има право на мнение, аз просто изразих моето. Нали не очаквате да припадаме всички по Галена? Хубава вечер ти желая и не е нужно да бъда цитиран. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Ние коментираме по темата, ти правиш едно от любимите си неща - коментираш нас. Твоето е спам, ти си за наказание. Не знам кое ви е коментирането по темата при положение,че видях и някакви постове за Андреа,така че сори не вървиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Перфектна е за след 2л бира или 200мл твърдо. Доста мазничко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Не знам кое ви е коментирането по темата при положение,че видях и някакви постове за Андреа,така че сори не вървиш. Коментарът с името на Андреа е по темата + това Андреа е попфолк изпълнител. Ние не сме. Ние сме хората, с които си обсебен. Познай кой върви и кой не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Коментарът с името на Андреа е по темата + това Андреа е попфолк изпълнител. Ние не сме. Ние сме хората, с които си обсебен. Познай кой върви и кой не. Темата е за Галена и новия й провал,а Андреа няма нищо общо,не се опитвай да извърташ нещата. Знаем,че сте нетърпеливи кака ви Андрю да размаже Галена отново с чалгия но имайте търпение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Песента вече тотално ме зариби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Това момче е от Добрич, нали? Представяш ли да събере още двама-трима и верно да идат пред тях да плачат. Да викнат майка й на Преслава и цяла нощ да скърбят пред тях на пейката. Да, от Добрич е. Представям си да.. А Преси моментално ще пусне live и ще качи клипове в социалните мрежи. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Тези пък и те,не стига,че отказаха половината форум да влиза с гнусната им Шефка ами сега не спряха да вървят след всеки който не харесва песента сякаш Галена им е майка/ако беше щеше да обяснява някои неща,но../,а едната се пише за модераторка и трябва да следи за спам. :1000 (10): Ние ли сме отказали половината форум, където в дни в които не се коментира "Шефката" и нас ни няма едва правите по 1 страница коментари, а когато влезем се събирате на ято и се спуквате да коментирате и нас и Галена. Я пак си помисли? Дали има спам или не - това го преценявам аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 ПОЧТИ 100 К. ГЛЕДАНИЯ МАЙКО МИЛААААА КАКВО НАПРАВИ ТИ БЕ ЖЕНАААААААААА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Това момче е от Добрич, нали? Представяш ли да събере още двама-трима и верно да идат пред тях да плачат. Да викнат майка й на Преслава и цяла нощ да скърбят пред тях на пейката. Нещo против добричлии ли имате,шегувам се? :1000 (1): :1000 (29): Песничката много зарибява. :phpgrin2: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Ние ли сме отказали половината форум, където в дни в които не се коментира "Шефката" и нас ни няма едва правите по 1 страница коментари, а когато влезем се събирате на ято и се спуквате да коментирате и нас и Галена. Я пак си помисли? Дали има спам или не - това го преценявам аз. Съжалявам,но ти не си лирическата героиня,която възпява Тони Стораро фт. Галена. Спирам да пълня темата на тая,все пак не е Кама,че да е с най-коментираните теми за песни.Ако има нещо ще отговарям в Скандалите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 След всяко слушане ме зарибява все повече. Изкърти ги тоя път! А пък дрезгавото й намахано пеене ме радва адски много. Като че ли точно изпяването зарибява най-много. Нямам търпение да видя и реакцията на хората довечера на участието й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Галенови вместо да потънат от срам, че "лидерката" пропя цигании, за да си задържи позициите, те тръгнали да втълпяват, че това ще е хитът на годината Не мога да повярвам, че дойдоха времена, в които Галена ще прави песни по модел на треторазрядка като Ваня. Във времената, в които циганските вокали ни заливаха, тя отвяваше всичко с Дай ми, Спри ме и В твоите очи. Създаваше нови течения с Пак ли- модата на Артан, Кой- връщането на смислесните текстове, Пей, сърце- тотален хит, изплагиатстван поне 3 пъти впоследстиве, В твоите очи- песен, от която тръгна новата вълна на Ганев- Дай ми още, Каква съм луда и т.н. А сега какво? Галя прави копие на Богиня и вие сте във възторг? Поне клипът да беше на ниво, а то е кич и половина. Камелия снимаше на такъв декор преди 15 години. Просто тая година Галката я попиляха отвсякъде. Ама нищо де- важното е, че лижем гъза на Папи Ханс и Дара с пълна сила и сме отбелязали 10 бранда на последната снимка в Инстаграм. Докато се чуди къде да се снима да изглежда по-вървежна, Преслава я смачква с клипове за 2 лева. п.п. Един проект като Лорена-Нищо да беше направила щеше да е по-добре от тая цигания. Да вземе да се консултира с най-добрата си приятелка, че дори една Ако можеш е по-добра от всичко, което е изкарала от Моро му насам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Нищо ново ... някаква смесица от "Много ми отиваш", "Точно никога", "Просто шоу" и други от този калибър. Със супер клиширания текст. Но ще е хит, и без това в чалгата няма какво да се слуша. Няма да е трудно да се забележи. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Минахме 10K харесвания за малко повече от 4 часа и половина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 Минахме 10K харесвания за малко повече от 4 часа и половина! да гори колко имаше ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Песента е много слаба, направо нямам думи колко, честно казано съм много разочарован. Видеото на "Ти си виновен" също ми се струва по-силно, защото за него се сетих. Но наистина, няма как да си направил 10 брутални хита и накрая да приемеш да изпееш припев с този текст... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.