Denis Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ужасна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Анелия направо я ожалих, толкова слаба песен не помня да беше пускала, имам чувството, че никой не разбра, че я е издала... Дано не я пее на концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Анелия направо я ожалих, толкова слаба песен не помня да беше пускала, имам чувството, че никой не разбра, че я е издала... Дано не я пее на концерта. И аз това си помислих днес Мина и замина Анче и никой не разбра за "Подлудяваш ме". Но това нека и е за урок Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.