Guest Kondomcho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 @ba4oKOLIO Шефакерия Генчева последните 4 дни прави средно по 40К на ден от всички клипчета. Но идва най-празничният месец, ще се шефства. Тоталът ни в момента е почти 14.6 мила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 @ba4oKOLIO Шефакерия Генчева последните 4 дни прави средно по 40К на ден от всички клипчета. Но идва най-празничният месец, ще се шефства. Тоталът ни в момента е почти 14.6 мила. Паднала е доста, ето защо си мълчите и вече не казвате по колко прави "Купих ти сърце" пък прави по 35К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Нормално е да паднат гледанията на "Шефката" след 5-6 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Кали ще разбие с лайв албума през март. Нямам търпение да излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Хаха,уж хит на лятото,че и на годината а-у пък от 100 клипчета,които броите пак прави почти колкото "Купих ти сърце". Каква добра новина за добро утро :1000 (6): Днес сигурно ще падне и рекордчето на Галенче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Всъщност са 4 месеца и половина и излязоха заедно с "Купих ти сърце" а сега разликата е едва 5к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Всъщност са 4 месеца и половина и излязоха заедно с "Купих ти сърце" а сега разликата е едва 5к Е, и? И като тотал, и като дневни сме с повече. Опитваш се да дразниш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Е, и? И като тотал, и като дневни сме с повече. Опитваш се да дразниш ли? Чакам да падне от дуета на Емануела и да ви видим оправданията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 "Да гори в любов" минава по гледания "Просто шоу", а излезе 9 месеца след нея. Скоро минава и "The Boss" Отдавна мина "Маракеш" и "Дай ми любов". Дано размаже смядовското пришито лице на концерта. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Чакам да падне от дуета на Емануела и да ви видим оправданията Няма оправдания, има цифри: Купих ти - 12.3 mln. Шефката - 14.6 mln. Чао. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Няма оправдания, има цифри: Купих ти - 12.3 mln. Шефката - 14.6 mln. Чао. Зоопарк - 15.7 mln. Дано не успее да я мине до края на годината, че да се кротнете. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Кали е причината Емануела да бъде в Пайнер. Тя е завела Емануела в Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Дано размаже смядовското пришито лице на концерта. Към днешна дата Преслава е по-зле в лице от Галена, много старичка изглежда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Зоопарк - 15.7 mln. Дано не успее да я мине до края на годината, че да се кротнете. Наистина ли вярваш на тези гледания? На мен ми се струват абсурди и нереални. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Зоопарк - 15.7 mln. Дано не успее да я мине до края на годината, че да се кротнете. Лошото е,че ще я мине. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Наистина ли вярваш на тези гледания? На мен ми се струват абсурди и нереални. Не знам, мило, но и начинът по който се броят гледанията на "Шефката" не е окей, защото идват от различни канали и едно айпи може да навърта по няколко гледания едновременно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Не знам, мило, но и начинът по който се броят гледанията на "Шефката" не е окей, защото идват от различни канали и едно айпи може да навърта по няколко гледания едновременно. Мацка, проблемът с Шефката е, че излезе първоначално, без да са й били уредени правата - изтриха я от канала на Стораро, после пак я качиха. И така после се появи над десет клипа.. Ако беше излязла директно с клип, в канала на Планета, щеше да направи значителни по-високи гледания и щеше да си има ЕДИН официален клип, където да се брои, но така е Нормално да се броят от различните канали, предвид случилото се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Няма смядовски шефки,няма Гейлинчовци и всякакви такива,това е най-големият хит сега: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Пред "шампанско" се пише "С", а не "СЪС". Ако по-малко беше полудявал по подобни на Камината тъпотии, можеше и да го знаеш и да се диференцираш от простия народ. За човек учил в България до 4-ти клас мисля, че българския ми е перфектен. Прост народ не е до грамоност, а до закостенялост. Повърхностни хора, липса на култура или лоша такава, нисък морал, никакви ценности и издигане в култ на простотията - това е прост народ. А аз че не знам как се пише СЪС или С не ми е болна тема, както на теб със лексикона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Абсолютен факт. През 2007 година Камелия реши да пее първа и със звездната кариера на Ивана се приключи. Aйдее, нов факс :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Защо не изпревариш Камелия и не напишеш книга за всичките пъти, в които Камелия е разгромиа конкуренция с мега хитове и меден глас. Може да си я кръстиш Фантастични чалга истории и къде да ги намерите :1000 (10): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Фаст, как ще изглежда топ 3 на най-гледаните чалга певици, по официални данни за 2018-та ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Фолк певицата Кали обвини Гери-Никол, че е откраднала нейна песен и клип Младата R&B певица Гери-Никол пусна фото, с което оповести, че новата й песен „Устни“ ще излезе съвсем скоро. Снимката изобразява мъж, който е с гръб към камерата и който е вдигнал и прегърнал Гери-Никол във въздуха. Като че ли двамата се намират върху покрив на сграда, съдейки по фона. Сред коментарите, в които феновете написаха, че нямат търпение да чуят и видят новото музикално предложение на Гери, се появи такъв и на фолк певицата Кали, придружен с плачещи от смях емотикони: „Имам песен със същото заглавие. И съм я снимала на покрив на хотел!“, изфуча чалгаджийката, след което добави, че пожелава успех на парчето, „в което не се съмнява“. Армията на Гери като че ли не остана доволна от вметката на Кали и не й остана хич длъжна. „Вие всички се копирате една друга, спокойно“, „Едва ли точно от теб е видяла. Добре, че беше да коментираш, че да се сетя за теб. Изчакай да излезне песента и виж как се прави хит“, „Ти открадна една камара мелодии от сърби, албанци и турци и пя по тях на български, а се хващаш, че Гери-Никол има песен със същото име... Ти си ебати наглото копеле“, гласяха нападателните коментари към Кали в профила на варненката в Инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Песен на годината 2018 ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Най-големият хит :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Най-големият хит :1000 (30): Къде у вас ли ? Публикуван на 8.10.2018 г. -- Цветелина Янева и Денис Теофиков-Грешка беше - 7 358 286 показвания, 58к лайка 2,5к дислайк , 2 001 коментара Публикуван на 28.09.2018 г. -- Преслава - Да гори в любов - 9 297 779 показвания,57к лайка, 3к дислайк, 2 058 коментара Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари