Vancho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Аз пък мисля, че ще е най-добре да направи микс - Да гори в любов / Обратно в играта / Не се изтриваш. И да завърши с ретро хит или поне на бис да изпее. Неее! Не искам да пее Обратно в играта. Песента е много хубава, но въобще не е вдигаща и според мен ще мине вяло. Не се изтриваш пък вече я пя. Искам Новата ти или Като за финал. Ще смачка с прием. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Преси, изпей Богови земльом ходе. Отдавна не си пяла балада, миличка. Ще развълнуваш всички ни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Неее! Не искам да пее Обратно в играта. Песента е много хубава, но въобще не е вдигаща и според мен ще мине вяло. Не се изтриваш пък вече я пя. Искам Новата ти или Като за финал. Ще смачка с прием. Как така без "Обратно в играта" :gun_bandana: Тръпна да чуя на живо втория и третия куплет. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Какви успехи свързани с Галена бълнувате? Тази година няма такива."Дай ми любов" може да се върти по дискотеките,заради името й,но като цяло проектане неслушаем с изкопиран клип от "Секс за ден"."Шефката" пък,която е кавър на тотален хит при цялото пънене през лятото и броенето на гледания от 50 клипа пак прави почти колкото "Купих ти сърце". Видя се,че епитетите "хит на лятото" и особено "хит на годината" звучат абсурдно.Остана й само рекорда в ютюб,който може да бъде минат всеки един момент през оставащия 1 месец от годината.Бумът,който предизвика "Феноменален" като излезе беше равняващ се на този на "Моро му",но песньовката мина и замина за седмица.Само трендинга й поддържаше по-високите гледания.Дори наградата,която взе е по-малка по важност от тази на жената,която мрази-Андреа.Не разчитайте и на кълката,че гледанията й ще се повишат през декември.Тогава гледанията на всички песни се вдигат особено на тези с по-кючекийско звучене. ПП : Аз съм чувал Зоопарк от кола,а и самата фраза "тебе ще те пращам в зоопарка" е много популярна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 С позиране и качване на снимки не се чупят музикални рекорди. Искаш да кажеш, че хората всъщност си пускат клипа заради музиката? Това е още по-тъжно всъщност. Аз мислех, че половината чекиджийстват на видето, а другата искат да са като нея, но не знаех, че някой може да слуша подобен тип песен наистина. Жалко, жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Какво се обясняваш на човек, който написа 20 коментара кас Галена била виновна за появата на кючека на Деси Слава и Фики. Доста си забавен. Очевидно точно си разбрал думите ми. Може да си горд фен, защитил ангелогласната си любимка от лошите завистливи фенове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Какви успехи свързани с Галена бълнувате? Тази година няма такива."Дай ми любов" може да се върти по дискотеките,заради името й,но като цяло проектане неслушаем с изкопиран клип от "Секс за ден"."Шефката" пък,която е кавър на тотален хит при цялото пънене през лятото и броенето на гледания от 50 клипа пак прави почти колкото "Купих ти сърце". Видя се,че епитетите "хит на лятото" и особено "хит на годината" звучат абсурдно.Остана й само рекорда в ютюб,който може да бъде минат всеки един момент през оставащия 1 месец от годината.Бумът,който предизвика "Феноменален" като излезе беше равняващ се на този на "Моро му",но песньовката мина и замина за седмица.Само трендинга й поддържаше по-високите гледания.Дори наградата,която взе е по-малка по важност от тази на жената,която мрази-Андреа.Не разчитайте и на кълката,че гледанията й ще се повишат през декември.Тогава гледанията на всички песни се вдигат особено на тези с по-кючекийско звучене. Абе, човек, ти серозно ли нямаш връзка с главния или продължаваш да правиш напук? На края на годината ще имаме: - Най-гледаната песен за 2018 - Най-добрата премиера за годината - В класацията на popnable за най-успешни изпълнители ще сме вероятно в ТОП 3 и над Преслава За какви неуспехи говориш изобщо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Как според вас е топ 5 в чалгата за 2018? Някой да ми обясни, че не съм наясно въобще. Според мен изглежда така ТОП 5: 1. Емануела 2. Галена 3. Преслава 4. Анелия 5. Емилия/Цветелина Янева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Абе, човек, ти серозно ли нямаш връзка с главния или продължаваш да правиш напук? На края на годината ще имаме: - Най-гледаната песен за 2018 - Най-добрата премиера за годината - В класацията на popnable за най-успешни изпълнители ще сме вероятно в ТОП 3 и над Преслава За какви неуспехи говориш изобщо? 1. Не е нейна 2.-3. Не е сигурно Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Абе, човек, ти серозно ли нямаш връзка с главния или продължаваш да правиш напук? На края на годината ще имаме: - Най-гледаната песен за 2018 - Най-добрата премиера за годината - В класацията на popnable за най-успешни изпълнители ще сме вероятно в ТОП 3 и над Преслава За какви неуспехи говориш изобщо? Както казах първите две винаги могат да бъдат минати през оставащия един месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ама вие вярно броите Шефката за песен на Галена ахахаххаах дъното :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ама вие вярно броите Шефката за песен на Галена ахахаххаах дъното :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Естествено,че я броят.Даже се мъчат да я изкарат Галена фт Тони Стораро,но не става,не става.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ама вие вярно броите Шефката за песен на Галена ахахаххаах дъното :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Нямат избор. Ако не я броят даже в топ 5 няма да влезе. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Как така без "Обратно в играта" :gun_bandana: Тръпна да чуя на живо втория и третия куплет. И заради твоя копнеж да си преебе цялото представяне ли? И да обявят песента за флоп? Ще ни разгонят фамилийката после. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Естествено,че я броят.Даже се мъчат да я изкарат Галена фт Тони Стораро,но не става,не става.. :1000 (29): Нямат избор. Ако не я броят даже в топ 5 няма да влезе. Ох, разцепвам се от смях :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Аз през цялото време мисля, че тия дето броят гледания иронизират другите фенове, а те наистина събират гледания от клипове и се успокояват, че Галена няма празна година с един фийчъринг ахахахахаххаха трагедия :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 И заради твоя копнеж да си преебе цялото представяне ли? И да обявят песента за флоп? Ще ни разгонят фамилийката после. Никакъв шанс. Песента е мега. И е точно за изпълнение на концерт. Особено онази част преди последния припев. Чакай ме след нощитееееееееееееееееее. Кралица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 И заради твоя копнеж да си преебе цялото представяне ли? И да обявят песента за флоп? Ще ни разгонят фамилийката после. Аз пък не мисля, че ще се приеме зле. Искам я по жартиери на сцената, както е в клипа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ох, разцепвам се от смях :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Аз през цялото време мисля, че тия дето броят гледания иронизират другите фенове, а те наистина събират гледания от клипове и се успокояват, че Галена няма празна година с един фийчъринг ахахахахаххаха трагедия :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ами да,преди го правеха всеки ден,но сега колкото повече падат гледанията толкова по-рядко ги броят. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ама вие вярно броите Шефката за песен на Галена ахахаххаах дъното :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Кога някой от нас каза, че "Шефката" е песен на Галена, я ми покажи... Броим я за ДУЕТ, и след като Галена има участие в него е нормално да се брои, като успех и на нея. За какво дъно говориш изобщо? Ако кючека на Фикрет и Деса удари успеха на "Шефката" ще го броиш нали, нищо, че е мазнотия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ох, разцепвам се от смях :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Аз през цялото време мисля, че тия дето броят гледания иронизират другите фенове, а те наистина събират гледания от клипове и се успокояват, че Галена няма празна година с един фийчъринг ахахахахаххаха трагедия :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ама внимавай, не прекалявай със смеха, защото при вас - дебелаците - трахеята се изкривява под различен ъгъл и ще вземеш да се задавиш или задушиш от смях. Не искаме да те губим. btw кой от родителите ти е прасюга? Мама или тате? Май е мама? На нея си се метнал, а, калпазанино? Чакай и аз да се посмея сега, моята трахея си е под нормален ъгъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ами да,преди го правеха всеки ден,но сега колкото повече падат гледанията толкова по-рядко ги броят. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Болестно Кога някой от нас каза, че "Шефката" е песен на Галена, я ми покажи... Броим я за ДУЕТ, и след като Галена има участие в него е нормално да се брои, като успех и на нея. За какво дъно говориш изобщо? Ако кючека на Фикрет и Деса удари успеха на "Шефката" ще го броиш нали, нищо, че е мазнотия... Буахахахах :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Е, че тя не е дует. Явно не сте научили добре feat. какво значи. Ох, много сте сладки. Особено как се оправдавате :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Иначе повярвай ми, на мен ми се иска да не я броя за десина песен поселдната с мангала :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ама внимавай, не прекалявай със смеха, защото при вас - дебелаците - трахеята се изкривява под различен ъгъл и ще вземеш да се задавиш или задушиш от смях. Не искаме да те губим. btw кой от родителите ти и прасюга? Мама или тате? Май е мама? На нея си се метнал, а, калпазанино? Чакай и аз да се посмея сега, моята трахея си е под нормален ъгъл. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Нещо доста се бъркаш. Но опита ти за лични нападки е просто жалък. Нали не очакваш да ме засегнеш по някакъв начин? Аз дори не знам кой си :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Дъното е дълбоко, явно :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 НаЗи, копнееш ли да чуеш "Обратно в играта"? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Нещо доста се бъркаш. Но опита ти за лични нападки е просто жалък. Нали не очакваш да ме засегнеш по някакъв начин? Аз дори не знам кой си :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Дъното е дълбоко, явно :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Дълбок ти е дебелия гъз. От вкарване на ръцете ти. Много добре те знам кой си и как изглеждаш. Прасе и половина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 А между другото някой от вас чувал ли е "Зоопарк" извън дискотека? От коли, паркове, пейки, апартаменти? Бъдете откровени. Защото аз не съм. Честно ви казвам. Още, като излезе тая песен, няколко човека тук заподозряхме, че има нещо гнило с тоя чутовен трафик... Да, от съседите, на мотопистата и в парка. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари