Denis Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Когато не излиза бройката на харесванията и нехаресванията не се ли отчитат пак? Някой по-запознат да каже. Ако е моя грешката, ще си го призная, нищо лошо. Как ще отчете като са спряни? :1000 (29): Не се опитвайте и малкото постижения на Андреа да отпишете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Другият клип с 5 млн гледания има почти 20к харесвания. Песните й от същият период: Хайде опа: Публикуван на 09.11.2010 29.5 млн гледания 72к харесвания Неблагодарен: Публикуван на 23.05.2010 11.5 млн гледания 32к харесвания Повече от ясно е че Употребена е яко напомпана. Мда,точно Андреа ще си купува гледания преди 10 години когато ютюб не беше особено популярен.Денис по-горе ти написа защо има малко лайкове + това както неведнъж съм питал тук гледанията идват от стоп кадъра. Да не забравяме,че и нямаше звук 1-2 години,но това не я е спряло да си покачва гледанията именно заради този факт.А теорията ти съвсем ще издиша след това : Сигурно и Слави е купил 15 милиона,а не са ги натрупали чикиджии както е и случая с Употребена. :1000 (29): Знам,че Андреа ви е болка,но какво да се направи,бездарната нереализирана балерина пак мачка вашата шефка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Защо не ми излиза видеото с 40млн на Употребена, а само това с 5? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Защо не ми излиза видеото с 40млн на Употребена, а само това с 5? По-надолу е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Мда,точно Андреа ще си купува гледания преди 10 години когато ютюб не беше особено популярен.Денис по-горе ти написа защо има малко лайкове + това както неведнъж съм питал тук гледанията идват от стоп кадъра. Да не забравяме,че и нямаше звук 1-2 години,но това не я е спряло да си покачва гледанията именно заради този факт.А теорията ти съвсем ще издиша след това : Сигурно и Слави е купил 15 милиона,а не са ги натрупали чикиджии както е и случая с Употребена. :1000 (29): Знам,че Андреа ви е болка,но какво да се направи,бездарната нереализирана балерина пак мачка вашата шефка. Първо при Слави всичко си пасва. Второ казах преди малко, че ако е така както казва Денис си признавам грешката. Не си мисли че го правя щото "Андреа ми е болка". Писал съм го и преди за други, като на пример лятото за Ваня, миналата година за Татяна и преди за Фики, Теди... Поздрав с нещо много любимо от Андреа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Първо при Слави всичко си пасва. Второ казах преди малко, че ако е така както казва Денис си признавам грешката. Не си мисли че го правя щото "Андреа ми е болка". Писал съм го и преди за други, като на пример лятото за Ваня, миналата година за Татяна и преди за Фики, Теди... Поздрав с нещо много любимо от Андреа! Мору му е с подобни гледания и има много повече лайкове,а "Бягай" нито е била някакъв лой знае какъв хит,нито нищо. Не че Употребена ми е някаква любима песен,но е тъпо да я подценявате с безумни твърдения.Ето поздрав и с най-любимата ми песен на Галя след В твоите очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 По-надолу е Не, не ми излиза. Пробвах и на бг, и на ае. На теб може би ти се появява, защото си го въртял често... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Мору му е с подобни гледания и има много повече лайкове,а "Бягай" нито е била някакъв лой знае какъв хит,нито нищо. Между другото поне 70% от гледанията на Бягай са от чужбина. Помня че изведнъж извесно време след премиерата беше почнала да прави по 300к на ден и от коментарите се вижда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Не, не ми излиза. Пробвах и на бг, и на ае. На теб може би ти се появява, защото си го въртял често... Употребена не ми е любима песен на Андреа,да съм я слушал 20-30 пъти общо макс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Между другото поне 70% от гледанията на Бягай са от чужбина. Помня че изведнъж извесно време след премиерата беше почнала да прави по 300к на ден и от коментарите се вижда. Ами да де,гледанията идват от чужбина и повечето са на загореляци заради началните сцени и стоп кадъра.Цензурираната версия имаше 3-4 милиона.Тези на Употребена предполагам не съм гледал коментарите,но също са от чужбина.Тази песен е тотално забравена вече в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 На мен ми излиза клипът с 40 милиона, пробвах и да се логаутна - по-надолу е, но го има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Видях го. Чак 11-тият клип. След като го пуснах, я потърсих пак и вече ми излезе по-нагоре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Чакаме ли лудият хит ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Чакаме ли лудият хит ? Да! Дано не я пусне другата седмица,че Гери Никол може да я затапи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Галена е единствената певица оглавявала месечната класация за изпълнители на popnable. Азис 12 пъти Криско 11 пъти Галена 5 пъти Галин 4 пъти Фики 3 пъти Аднан 2 пъти Димчоу, Павел и Венци Венц 1 път Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Чакаме ли лудият хит ? Луд хит и още нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 11 млн. Галена Повър ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Добър вечер Бедни душици ! 8,950 $ = 15 хил. лева TOM FORD Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Преслава в Шоуто на Слави след малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Милата тя , уникална е гледам я в момента. Преси си е душичка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Праснете по едно екстра хорце! https://www.facebook.com/extraninaofficial/...20287348269661/ Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Друго си е да я види човек Преслава с излъчването на щастлива майка. Повече ми харесва от преди. Но ми стана смешно колко суперлативи изля Слави по нейн адрес и как говореше колко е сигурен, че нейният избор на песен ще е идеален, при което тя избра... Лили Иванова. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Слави: Сега ще звънна на Митко Пайнера да му искам 20% за това, че пееш мои песни на участия. Преса: Мале, чакай, че сметнах, че за мен няма да остане нищо. Във всяка шега има доза истина. Иначе наистина изглежда по-добре след раждането. От гласа й обаче не е останало почти нищо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Как изпя "Жива рана", направо настръхнах. Уникална емоция, това никой не може да й го вземе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Слави: Сега ще звънна на Митко Пайнера да му искам 20% за това, че пееш мои песни на участия. Преса: Мале, чакай, че сметнах, че за мен няма да остане нищо. Във всяка шега има доза истина. Иначе наистина изглежда по-добре след раждането. От гласа й обаче не е останало почти нищо... Има, има истина :1000 (29): Поне направиха реклама на концерта за РД. Малко билети останаха, бързайте да купувате! :1000 (29): На мен много ми хареса изпълнението. Дотук изненадващо добро интервю, направо все едно е друг човек, много по-приятна ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари