FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 не е лесно да си Лидерка !! почти всички билети са продадени за концерта на Галена и Милен Китич Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 https://www.facebook.com/58702179423/posts/...56768985799424/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Преслава добре се е отговорила, а сега въпросният ще го отнесе от феновете й, голяма грешка да храниш певица в страницата й във фейса, че и баш Преслава... Иначе стабилно й използват името, определено е в топ периода си за пореден път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Календар на Пайнер https://www.emag.bg/12-listov-cveten-kalend...nxFMhcX28hXP5O8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Неговите коментари поне са най-интересните във форума, а ти може само да си мечтаеш да пишеш такива "глупости", нали се сещаш. :1000 (20): Е ти все едно не си го правил никога. Освен това в коментара му не беше цитирано име, това че някой се е припознал е друга тема. Нали Фаст взе отношение, каква е драмата? Коментара ми беше за "Дай ми любов", че приема беше по-добър от това, което очаквах, а не за цялостното представяне на Галена. Тя наистина трябваше да закрива, но както стана ясно е отказала. Приема на концерта си беше добре, казаха го всички присъствали в залата. Ти също си бил там, нали? Не се чувствам насрана за да си мълча. Ако имаше причина щях да го направя. Нещата, които не са ми допаднали в представянето й, аз гги казах, не съм спестила нищо. Правил съм го, да. Но се стремя да не го правя и се чувствам много по добре със себе си. По време на концерта пак имаше спорове, но не се изпадаше в крайности. Така е готино. Излезем ли извън тези граници става грозно. И то заради чалгаджийки. Освен това не е ставало ясно нито, че ще открива, нито че се е отказала в последния момент. Това са свободни съчинения, колкото бяха и онези за напускане на пайнер, дуети с Криско и т.н. Приема беше доволен, но в никакъв случай не подобава на звезда от ранга на Галена, каквато уж я броим. Също много от присъствалите го казахме. И напротив. Много и спестявате. Хващате се като удавници за задоволителния и прием, вместо да си задавате въпроса защо пеави песни като на колежките си (Зоопарк, И на всички като теб) и защо няма успехите, които имаше до 2016 вкл. Доволни сте, че Феноменален върви добре, при все, че има поне 3-4 по големи хита. Прекалвно подминавате това, че не получи бис след просене на такъв и след уж ултра хита в лицето на Шефката... А ми говорите за някакъв супер прием, какъвто е нямало. Това, че най големия пик от представянето и сред публиката бе при появата на Тони Стораро, а не на самата Галена, също би трябвало да ви притесни. И вместо да ровите там, вие ми говорите за купени гледания при Не се изтриваш. Иска ви се да са купени, като вашата едва се справя със ситуацията и отдавна няма парчета, които от раз дс ститнат 10 милиона. Затова и говорите за успеха на парчето на Тони Стораро вместо за реални парчета на Галена. Започнахте да свиквате да е вечно втора, а вече и трета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Нали Фаст взе отношение, каква е драмата? Драмата е, че уж си модератор, а пишеше ехидни постове цяла вечер и наблюдаваше как въпросният потребител обижда без да вземеш отношение. Добре, че все пак Fast влезе във форума и си свърши работата! Още повече, че след като друг потребител ти направи забележка, че не си взела предвид женското обръщение към момче, което по принцип е забранено във форума, ти каза, че не разбираш какво е мъжки и среден род! Това поведение как се дефинира? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Календар на Пайнер https://www.emag.bg/12-listov-cveten-kalend...nxFMhcX28hXP5O8 Къде са Галена и Емилия? Като цяло календар... Edit: Видях Галена, обърках я с Анелия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Неговите коментари поне са най-интересните във форума, а ти може само да си мечтаеш да пишеш такива "глупости", нали се сещаш. :1000 (20): Май само на теб и него ви е най-интересното да броите изтрити гледания и да бутате тук няква песен за хита на годината, докато реално хората определят дали някоя песен е хит или не. Нали знаеш че и ако промените нечие мнение тук във форума, няма да промените факта кой е истинският хит на годината. Но виждам че само с тва ти се занимава и че няма да промениш мнението си никога, така че няма да споря с теб повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Преслава направо се разрева когато видя че и липсва една запетая По-добре да и липсва запетая отколкото да реве за награди като магаре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 https://www.facebook.com/58702179423/posts/...56768985799424/ Хубав пост е написала Преслава. Личи си че е интелигента жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Драмата е, че уж си модератор, а пишеше ехидни постове цяла вечер и наблюдаваше как въпросният потребител обижда без да вземеш отношение. Добре, че все пак Fast влезе във форума и си свърши работата! Още повече, че след като друг потребител ти направи забележка, че не си взела предвид женското обръщение към момче, което по принцип е забранено във форума, ти каза, че не разбираш какво е мъжки и среден род! Това поведение как се дефинира? Стела не е единственият модератор във форума, че да взема отношение по каквито и да е било въпроси. Има много модератори, които от месеци не влизат във форума, но никой не се сеща за тях, както и те не се чувстват длъжни да влизат и правят нещо, защо тя да го прави постоянно и да се изисква някакво действие от нея? Неведнъж тя е наказвала Кондомчо с проценти или давала бан, веднъж и някой друг да го направи. Голяма драма и без това активни са два модератора - Стела и Фаст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Преслава добре се е отговорила, а сега въпросният ще го отнесе от феновете й, голяма грешка да храниш певица в страницата й във фейса, че и баш Преслава... Иначе стабилно й използват името, определено е в топ периода си за пореден път. Преди Преслава да му изтрие коментара си разкри мотивите защо го е написал. Очаквал е да направи някоя изцепка, за да я разпрати до жълтите парцали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Утре - Денис Теофиков, 18ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Утре - Денис Теофиков, 18ч. Това и то не спря да бълва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Това и то не спря да бълва Да, бе. Голяма досада! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Преди Преслава да му изтрие коментара си разкри мотивите защо го е написал. Очаквал е да направи някоя изцепка, за да я разпрати до жълтите парцали. :1000 (29): Някои хора спешно трябва да намалят чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 :1000 (29): Някои хора спешно трябва да намалят чалгата. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Да, бе. Голяма досада! Видяха че има някакъв интерес към него и за двумесечна кариера ще има вече 3 песни. Толкова ли не виждат как го правят дебютантите от попа? 1-2 песни на година.Дори Тони Стораро видя,че от бълването на Фики нищо не стана и залезе след 2-3 години и Емрах тая година има само 1 песен.На Денис и толкова не му давам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Сега Конди блокиран ли е от Пресли? Аз мисля скоро да правя Кали дроб на живо във фб, че много дразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 - Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Преди Преслава да му изтрие коментара си разкри мотивите защо го е написал. Очаквал е да направи някоя изцепка, за да я разпрати до жълтите парцали. Kondomcho: Тя направи изцепка! Лайкна коментар, в който ме обиждат като каруцари. Егати примера дава любимата певица на народа! :1000 (10): Като имаш предвид, че аз не съм я наричал с обидни думи, обясних по интелигентен начин какво мисля и я посъветвах да пише по-грамотно. Направил съм скрийнове на всичко, както и на това, че лайква коментари с обиди. Ако не ме беше блокирала, нямаше да правя нищо, но сега ми намирисва на жълти медиииииии. А на теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ами ехидния коментар на Пресли 'Това със запетайката ми хареса ' след пост с обиди на свой фен :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Андреа в Брадъра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Мачкай Андрю! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Андра е неузнаваема..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари