Амброжка. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Теодора се завръща на музикалната сцена.Определено ми липсваше. А за Галена и триото, което подготвя нещо чува ли се? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Тати Стораро как си подсигури дечицата като им подсигури награди от Lifestyle Awards 2018 , за Емрах и Емилия песен на годината което е абсурдно , а за Фики Музикален Идол хахахах смях в залата. Алисия спечели Музикален Идол при жените , Татяна спечели най-прогресиращ изпълнител на 2018 , а Мария спечели балада на годината. Голям смях единствено съм съгласен с Алисия. как удобно пропускаш.. За най-добра музикална колаборация в попфолка беше определена песента „Шефката“ на Тони Стораро и Галена. https://hinews.bg/more/kup-rodni-zvezdi-na-...-awards-snimki/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Личи си кой лансират. Още не е излъчен "Автограф" а го качиха сега. Друг път го качват чак на следващия ден, ама нали е Джулия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Че тя Кама имаше вече такава снимка. :1000 (29): Подобна де... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ето, веднъж тая сръбкиня да имитира от наша Камс, иначе беше обратното до 2008. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 #10yearschallenge Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ето, веднъж тая сръбкиня да имитира от наша Камс, иначе беше обратното до 2008. Няма ли и видео? хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ким кърдъ фъчъларъ чат чат Топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 „Всички в Сърбия знаеха коя е Рени преди 15 години.”, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Има си тема за това, объркал си мястото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Вземи лист и хемикалка и направи преброяване кой знае, кой не знае последната носителка на златен диск в БГ фолка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Има си тема за това, объркал си мястото. Виждам, че и другите го обсъждат тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Тук е скандално скучно без групичката от кръга "(с)Мисъл". Лека вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Лиана се омъжва за новата си любов Лияна отваря нова страница в живота си. Новината дойде от приятеля на фолк звездата, който внесе яснота около спекулациите, че са разделени с любимата му и дори я е изгонил от дома си. „Не желая да се показвам в публичното пространство. Това не е моето поприще. Когато обаче достойнството на мой любим човек, е заложено на карта, няма как да остана безмълвен. Няма да позволя да се пишат подобни глупости за нея, защото тя е жената, която ми показа какво е истинска любов и ме промени напълно. Не съм гонил Лили нито от дома, нито от живота си и не съм неин любовник, а неин годеник. Тя е прекрасен човек, стойностен, от малкото жени, които имат смислено съдържание, зад перфектния външен вид. Никога не бих я наранил или направил така, че да се чувства зле. Именно затова се надявам медиите да не съчиняват повече измислени истории и да се допитват до истината, преди да публикуват статиите си. Искам да използвам момента също така да кажа пред цяла България, че тя е целият ми свят и ако някой все още не го е разбрал – тя е жената, с която искам да създам семейство и да имам деца някой ден. Още тази есен ще има сватба! “ – коментира Цветан. Лиана вече подготвя нови музикални проекти. В края на миналата година тя загатна: „Предстои ми нещо много красиво…“, като публикува и кадър от звукозаписното студио. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Балада и албум от Джулия до края на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Балада и албум от Джулия до края на годината. Време беше и за двете. Най-идеалния момент за такива ходове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Теодора се завръща на музикалната сцена.Определено ми липсваше. А за Галена и триото, което подготвя нещо чува ли се? :1000 (29): Любимка ми е, още й слушам песните, но не знам дали има смисъл да се завръща. Тя граби с пълни шепи от златното чалгарско време. Сега осганаха огризки. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Теодора се завръща на музикалната сцена.Определено ми липсваше. А за Галена и триото, което подготвя нещо чува ли се? :1000 (29): Инфо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Време беше и за двете. Най-идеалния момент за такива ходове. Албум .... Специално колекционерско издание, сас сигурност. Всмисъл квото и да пусне ще е в толкова лимитиран тираж - около 2 бройки, една за нея си и, и една ако не и се дават 3 лева за фризби, че просто няма как да не е колекционерски .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Галин днес пуска първия клип на първия си изпълнител Десита, който продуцира и първия му клип за неговата компания. Кой знаеше, че Галин ще започне и да продуцира изпълнители и ще си има своя компания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Галин днес пуска първия клип на първия си изпълнител Десита, който продуцира и първия му клип за неговата компания. Кой знаеше, че Галин ще започне и да продуцира изпълнители и ще си има своя компания. А той в Пайнер ли е все още в такъв случай? Като иска да покаже, че толкова разбира вече от тази работа, защо не покаже уменията си първо върху себе си? Лицемерно е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 А той в Пайнер ли е все още в такъв случай? Като иска да покаже, че толкова разбира вече от тази работа, защо не покаже уменията си първо върху себе си? Лицемерно е. В Пайнер, в канала на Планета ще е качен. Ама от трейлъра ще е пак нещо яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Ивана подготвя бест албум. В него ще има и нови песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари