Jouey Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 На мен си ми излиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И на мен ми излиза на Лорена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Разбрахте ли, че има възможност Камелия да изяде дръвцето? Написах коментар под клипа на Габриела Пейчев, че според мен оригинала е на Пасхалис Терзис, а сърбите само са направили друг аранжимент и въпросния Pera Stokanovic започна да ми отговаря, като каза, че Камелия ще бъде съдена за тази кражба.Даже човека си е помислил че Камелия си пише сама коментарите от моя профил хахах Аз му отговорих, че Камелия няма нужда да коментира, защото в момента най-големия балкански хит е нейната песен и тоя почна да сипе обиди по Камелия хаха Била анонимна певица дори в собствената си държава и добре че бил тоя филм, та хората да чуят за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Тогава би трябвало и Лепа Брена да гризне дървото, или тя си е платила правата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Тогава би трябвало и Лепа Брена да гризне дървото, или тя си е платила правата? Мисля, че не е. Може този шебек просто да се плюнчи излишно. И все пак - ще е голям скандал да осъдят Камелия за най-големия й хит, ще пада шоу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Мисля, че не е. Може този шебек просто да се плюнчи излишно. И все пак - ще е голям скандал да осъдят Камелия за най-големия й хит, ще пада шоу. Трябва сега някой да й пише да я стресира малко, че се канят да я съдят. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Трябва сега някой да й пише да я стресира малко, че се канят да я съдят. :1000 (29): Сръбският композитор е полудял от завист, че версията на Камелия тресе цяла Югославия в момента. Прави се, че едва ли не сега разбира за кражбата. Ами, че Камелия беше гост-изпълнител на концерта на Лепа Брена в Пловдив преди години и половина, пя си "Луда по тебе".... Но няма да е зле някой от милионите й да потече към икономиката на Сърбия, белким и serbotinche се облажи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Този си прави ПР на гърба на Камасутра Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Че тя "Моро му" почти 2 години след премиерата се пее повече от фенове на югофолка отколкото "Не се изтриваш", когато беше пресен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Че тя "Моро му" почти 2 години след премиерата се пее повече от фенове на югофолка отколкото "Не се изтриваш", когато беше пресен хит. В залата се чуваше още по-силно как пеят. И трябва да отбележа, че хората бяха смесени, имаше много младежи, но имаше и хора на средна възраст. И, да, повечето хора в залата се предполага, че не са чак такива фенове на Бг фолка. Трябваше обаче да извика Тони и да забият "Шефката", вместо да вика горилата Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 На мен си ми излиза. И на мен ми излиза на Лорена. Излиза ви, защото ств я слушали. Влезте в режим инкогнито и няма да ви излезе никъде :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Клюките днес :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Излиза ви, защото ств я слушали. Влезте в режим инкогнито и няма да ви излезе никъде :1000 (21): "Името ти" е по същия начин, откакто е излезнала. Явно има някакви настройки или алгоритми, които правят така нещата в youtube. Дано на Лорена се оправи. По същата логика по някое време (след 5-6-7 месеца) започват да излизат разни песни отстрани (като "Обратно в играта" например) и започвата да генерират повече гледания. Доста youtuber-и се оплакват от алгоритъма на youtube,но пък няма и кой да отговори какъв е точно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 "Грешка" вече дори не се показва в Трендинг видеата... някой ще обясни ли какво се случва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 "Грешка" И на мен не ми излиза, всеки път трябва да я търся Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Някой знае ли как се казва мъжа в клипа много е секси :1000 (29): Баш https://www.instagram.com/ra_doslav/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Баш https://www.instagram.com/ra_doslav/ Профилът му е затворен ама блг :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Профилът му е затворен ама блг :1000 (29): Ми последвай го, не е като да се плаща... :1000 (30): а и има доста по-освободени кадри, отколкото в клипа на Муцито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ми последвай го, не е като да се плаща... :1000 (30): а и има доста по-освободени кадри, отколкото в клипа на Муцито. Това ли е гаджето на Здравко Мандаджиев? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Това ли е гаджето на Здравко Мандаджиев? Съмнява ме. По-скоро Манджо бива обслужван от въпросния срещу финансови инДжекции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Galena & Silver / Coming soon/ Силвър отсече! Нарече Галена кралица! http://green-news.bg/silver-otseche-nareche-galena-kralica/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Утре Арти и Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Galena & Silver / Coming soon/ Силвър отсече! Нарече Галена кралица! http://green-news.bg/silver-otseche-nareche-galena-kralica/ Ще направи голяма грешка да направи песен с тоя навсякъде да се пъхне аман.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Утре Арти и Яница. дует или фт. ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари