Dominatora Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 дует или фт. ? https://www.facebook.com/907879375971615/po...211642/?app=fbl От написаното май ще е дует Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Преди 3 години......... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Galena & Silver / Coming soon/ Силвър отсече! Нарече Галена кралица! http://green-news.bg/silver-otseche-nareche-galena-kralica/ Дъно голямо е тая. Все повече и повече пропада.Боклук! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Дъно голямо е тая. Все повече и повече пропада.Боклук! :1000 (29): Напиши статия до някоя медия, че е боклук и да видим дали ще я публикуват. Мен някой, като ме дразни, така правя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Напиши статия до някоя медия, че е боклук и да видим дали ще я публикуват. Мен някой, като ме дразни, така правя. Зает съм да мисля номинациите си за наградите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 О, не, защо и с тоя мангал, защоооооо Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Тази жива ли е все още :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 О, не, защо и с тоя мангал, защоооооо Как що? Само мангалите могат да я спасят от пропадане. Все пак, мангал й подаде ръка навремето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Как що? Само мангалите могат да я спасят от пропадане. Все пак, мангал й подаде ръка навремето. Ти я отписваш от над 2 години, тя кърти по над 100К на самостоятелно свое парче в мъртви дни, което е на месец и половина. Изпревари и Анелии, и Емануели, и Джени, и Емилии, скоро и малки Теофикчета. Що си толкоз рус, ве брааат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ти я отписваш от над 2 години, тя кърти по над 100К на самостоятелно свое парче в мъртви дни, което е на месец и половина. Изпревари и Анелии, и Емануели, и Джени, и Емилии, скоро и малки Теофикчета. Що си толкоз рус, ве брааат. От две години точно не я отписвам. Но пък видяхме Шефката, че не е хитът на годината. Това ми беше напълно достатъчно. Даже Феноменален е по-здрав хит. И също така видяхме мъртвилото при Дай ми любов и Маракеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Обичам тази песен, беееееееееее! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Обичам тази песен, беееееееееее! На мен пък ми е една от най-дразнещите песни на Преса. Много ми е постна, не носи заряд. Така и не разбрах истерията по нея тогава тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 На мен пък ми е една от най-дразнещите песни на Преса. Много ми е постна, не носи заряд. Така и не разбрах истерията по нея тогава тук. Напротив, доста хейтвана беше тук - аз пък не разбрах защо тогава... Има нещо много сладко и симпатично в тая песен, много е лятна и мелодична. Разбира се, не е "Не съм ангел" или нещо подобно, ама ми е много яка. Аз имам доста такива гилти плежърс. Освен това Преса в клипа е супер щастлива. А и лични спомени от лято 2003. Всеки с вкуса си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Нищо че съм фен на Галена, след концерта на Миле за пореден път се убеждавам че Моро му е пайнерският хит на 2017 и една от класиките на Галена. Жалко че не я пя на рождения ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Най-любимата ми песен на Милко скоро ще навърши 20 години.Сигурно никой по-малък от мен няма да я знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Най-любимата ми песен на Милко скоро ще навърши 20 години.Сигурно никой по-малък от мен няма да я знае. Любимата ми негова песен. Много готин хит беше навремето и мисля, че дори и днешните малки, запалени по чалгата я знаят. Трябва да я изпее на някой концерт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Любимата ми негова песен. Много готин хит беше навремето и мисля, че дори и днешните малки, запалени по чалгата я знаят. Трябва да я изпее на някой концерт. Някаква меланхолия ми носи на мен, нищо, че съм бил на 6-7 години като е излязла.Отдавна трябваше да се сети за нея и да ни я припомни на някой от сборните концерти, ама явно и той самия не си спомня за нея.По-важно му е да вика гнусарите Наско Ментата, Аркан и сие и с тях да обезличава едни от най-стойностните си хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Милко има великолепни меланхолични песни, останали в миналото и вече забравени! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 тази просто няма капчица СРАМ ! КАК МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА АЛЧНАААААААААААААА ?!!!!?!?!?! КАКККККККККК ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 тази просто няма капчица СРАМ ! КАК МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА АЛЧНАААААААААААААА ?!!!!?!?!?! КАКККККККККК ? Тази година, ако има трябва да е доста алчна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тази година, ако има трябва да е доста алчна Хахах не могат място да си намерят след този концерт в който всички горяха в любовта на Преслава!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Радвам се, че Преслава се съвзе. По едно време хич не ми харесваха как вървят нещата при нея (кариерно, визуално, морално и т.н.) - точно периодът с наградата за "Режим Неприлична". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ей тази Преслава трябва да се завърне. Представям си какъв ще е приема на публиката тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Обаче Преслава наистина изкара мегахит, някакви оркестри са превърнали "Да гори в любов" в хороводна китка и хоратат танцуват народни танци на нея: https://streamable.com/9dcyv Голям хит е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари