xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какъв мъжкар, ела да видиш как го опъват по тоалетните на дискотеките във Велинград. :1000 (29): Ужас и гнусотия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Значи и според теб Рени лъже? Рени говори с такъв тон, сякаш е обидила семейството и заради малко несъответствие от страна на Преслава. Как да имам доверие на такъв човек? За мен това интервю е евтин и безуспешен опит за компроментация от злоба и завист. Да не би да си е мислила, че ще остане единствената позната българка в Сърбия завинаги? :1000 (29): Нищо в този живот не е вечно. Сигурен съм че и ти си на същото мнение, но в момента го играеш големия хейтър на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Рени говори с такъв тон, сякаш е обидила семейството и заради малко несъответствие от страна на Преслава. Как да имам доверие на такъв човек? За мен това интервю е евтин и безуспешен опит за компроментация от злоба и завист. Да не би да си е мислила, че ще остане единствената позната българка в Сърбия завинаги? :1000 (29): Нищо в този живот не е вечно. Кой е казал, че е единствената? Казва, че е първата. А щом това е малко несъответствие, нека тогава приемем, че Цветелина Янева е първата поп-фолк певица. Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Длъжна ли е да помни че е пяла там преди 20 години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Длъжна ли е да помни че е пяла там преди 20 години? *2 години. Не, но е длъжна поне да признае грешката си, а не да прехвърля вината, ако толкова не може да се извиниява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Сигурни ли сме, че Преслава въобще знае коя е Рени? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Сигурни ли сме, че Преслава въобще знае коя е Рени? Абсолютно сигурни. Гледала и е самостоятелните концерти по телевизията и се е молила един ден и тя направи поне един такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Абсолютно сигурни. Гледала и е самостоятелните концерти по телевизията и се е молила един ден и тя направи поне един такъв.А Рени сега какво, мечтае за 1/4 от успехите на Преслава. Колко бързо се обръщат нещата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Че тя мечтите си ги е сбъднала вече. И концерти, и награди, и успехи в няколко държави.. Но не е като Пете да ламти за още и още 15 години. Преценила е кое и е по-важно и си е подредила приоритетите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 А Рени сега какво, мечтае за 1/4 от успехите на Преслава. Колко бързо се обръщат нещата Според теб Преси за пореден път ли се опитва да ревне на концерт или така ми се струва? 9:45 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Според теб Преси за пореден път ли се опитва да ревне на концерт или така ми се струва? 9:45 Крокодилка !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Рени говори с такъв тон, сякаш е обидила семейството и заради малко несъответствие от страна на Преслава. Как да имам доверие на такъв човек? За мен това интервю е евтин и безуспешен опит за компроментация от злоба и завист. Да не би да си е мислила, че ще остане единствената позната българка в Сърбия завинаги? :1000 (29): Нищо в този живот не е вечно. Сигурен съм че и ти си на същото мнение, но в момента го играеш големия хейтър на Преслава. Признай, че ми отива тази роля. За нея съм роден! Интервюто може да е дадено с цел ПР и шум около заглъхналото име на Рени - но не това коментирахме, а дали Рени лъже в него. Според мен не лъже, това е известна личност, която се ползва с някакво уважение сред обществото, няма да тръгне да си съчинява истории. И като казвам, че се ползва с уважение в обществото, нямам предвид подрастващите и хората под 25 години. Вие не сте били свидетели на нейните успехи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Признай, че ми отива тази роля. За нея съм роден! Интервюто може да е дадено с цел ПР и шум около заглъхналото име на Рени - но не това коментирахме, а дали Рени лъже в него. Според мен не лъже, това е известна личност, която се ползва с някакво уважение сред обществото, няма да тръгне да си съчинява истории. И като казвам, че се ползва с уважение в обществото, нямам предвид подрастващите и хората под 25 години. Вие не сте били свидетели на нейните успехи. Или лъже, или в краен случай - силно преувеличава. На Преслава й е пределно ясно било, че няма шанс за Певица на 2005, за да има каквито и да било мераци. Освен това тогава още като прохождащ изпълнител едва ли е имала смелостта гласно да заявява желания в Димитровград. Та те за Певица на 2006 дори бяха на кантар двете и щеше да стане война като на онези награди с Галена, ако не бяха измислили Мегазвездата на Ванча. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Или лъже, или в краен случай - силно преувеличава. На Преслава й е пределно ясно било, че няма шанс за Певица на 2005, за да има каквито и да било мераци. Освен това тогава още като прохождащ изпълнител едва ли е имала смелостта гласно да заявява желания в Димитровград. Та те за Певица на 2006 дори бяха на кантар двете и щеше да стане война като на онези награди с Галена, ако не бяха измислили Мегазвездата на Ванча. 2006 си беше годината на Ваня! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Според теб Преси за пореден път ли се опитва да ревне на концерт или така ми се струва? 9:45 Опита и се получи, както винаги А реакцията, когато започна Моето слабо място - епична 6:44 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Опита и се получи, както винаги А реакцията, когато започна Моето слабо място - епична 6:44 Изпита невероятен оргазъм от мелодията! Не случайно я пее за шести път на голям концерт. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Изпита невероятен оргазъм от мелодията! Не случайно я пее за шести път на голям концерт. Има ли друга песен изпята толкова много пъти на концерти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Има ли друга песен изпята толкова много пъти на концерти? Не, мисля че дори трЕвиалната "Дяволско желание" е по-малко изпълнявана. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Липсва ми Лени. Ако не беше спряла щеше да ми е любимка, а не боклука Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Липсва ми Лени. Ако не беше спряла щеше да ми е любимка, а не боклука Андреа. В последно време много храниш Андреа. Да разбирам ли, че вече не ти е любимка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 В последно време много храниш Андреа. Да разбирам ли, че вече не ти е любимка? Да, разбира се. Надявам се толкова да надебелее, че да не успее да се побере в студио и да не запише никога вече песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да, разбира се. Надявам се толкова да надебелее, че да не успее да се побере в студио и да не запише никога вече песен. Аз пък се надявам да се осъзнае и вместо да си избива комплексите да се завърне с качествена музика. Тя си е виновна в момента за хейта, който отнася. Въпреки това продължава с обработените снимки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аз пък се надявам да се осъзнае и вместо да си избива комплексите да се завърне с качествена музика. Тя си е виновна в момента за хейта, който отнася. Въпреки това продължава с обработените снимки. Андреа да се осъзнае? Прасе със съзнание виждала ли си? 4 години мисля, че са достатъчни да я чакам. Не съм виждал никога в чалгата певица след такъв застой да е направила нещо, пък камоли Мис Пиги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари