Fast Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Нямам търпение за новата на Гери! Дано Пейкова се е постарала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Джуджито какво го раздава толкова песимистично по отношение на мис Туризъм. И след "Най-добрата" имаше две успешни песнички жената: Тия двете си ги въртяха нормално по клубовете, а тази е тъжничка и меланхолична, което ме кефи, макар само Андреева да си я знае: Все ще направи и тя читава песньовка някой ден, сега може и да няма мотивация и вдъхновение женичката. Ванча си имаше Теодора за утеха в тъжните години на излишните килограми, а тази си е самичка, кой знае какво изпитва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Някой има ли версията на "112" с Десита от концерта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 В "Нереализираните" този път съм предложила Фики с едно любимо за мен баладично изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И каква стана тя сега - двете ми любимки с хитовете на зимата - "От тебе ток ме бие" и "Охраната не ни тараши". Няма Галин, няма Денис, нито Емануела. Докато за Галка го очаквах, то за Джени супер се радвам - без да се напъва жената е в топа отвсякъде. Кефът ми се допълва от факта, че от есенните предложения "Грешка беше" се затвърждава като по-големият хит от тъпотията на Преса, която трудно изтърпявам до края. Превъзнасянето на толбухинската в последните месеци ще го оставя без коментар, защото всички знаем, че ще е за кратко. Тези бръщолевици ги слушахме и след надутия (с финансова инжекция) балон "Не се изтриваш", която днес вече тъне в тотално забвение, съдейки по концерта. Иначе на него не отричам силния й прием, който обаче отдавам до голяма степен на стабилната й агитка в залата, излагацията на голяма част от тези преди нея и факта, че пя последна. Фокси е много прав, че Преса изглежда крайно изнервена напоследък и за това определено причината не е само Паола. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 3-та песен за годината, и то всички с клипове - Гери не е била толкова активна от поне петилетка. Пак поп парче се очертава, дано е нещо яко като "Ало, звъня ти" на Рокса. Хубаво е, че работи с различни автори. Иначе аз лично бих искал да направи песен от Пашев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Пак поп парче се очертава, дано е нещо яко като "Ало, звъня ти" на Рокса. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 :roll1: Нещо смешно ли казах? Песента на Рокса също е дело на Невена, и за мен е яка. Чак в Бисерите си го пуснал - все по-малко забавни неща публикувате там напоследък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Нещо смешно ли казах? Песента на Рокса също е дело на Невена, и за мен е яка. Чак в Бисерите си го пуснал - все по-малко забавни неща публикувате там напоследък. Роксана и поп е като Гергана и хит - невъзможно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Роксана и поп е като Гергана и хит - невъзможно. Същата работа като Андреа (копието на Гергана и Камелия) и идентичост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Същата работа като Андреа (копието на Гергана и Камелия) и идентичост Нали? Смятай колко е трагична щом копира хора без идентичност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Нали? Смятай колко е трагична щом копира хора без идентичност. Не знам откъде е тая снимка на Гергана, но дори не е от клип. Андри още от началото се опита да изкопира моделът на кариера на Гергана - руси букли, балада за дебют, албум с топ композитора тогава Драганински... После мина на Камелия, куп визии изкопира от нея 1:1. Балетът на Малина открадна и какво ли още не. Бездарен ксерокс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не знам откъде е тая снимка на Гергана, но дори не е от клип. Андри още от началото се опита да изкопира моделът на кариера на Гергана - руси букли, балада за дебют, албум с топ композитора тогава Драганински... После мина на Камелия, куп визии изкопира от нея 1:1. Балетът на Малина открадна и какво ли още не. Бездарен ксерокс Андреа за нищо не става вече, но поне е била огромна звезда за 4-5 години. Не е като кака си Гера, която освен "Губя те бавно" и първоизточника на Мис Пиги не остави след себе си. Сега е баба-археолог, който се завръща мащабно всяка година и се чекне под звуците на песни за война и смърт. Да не говорим че Андреа е с Кубрат и това винаги ще й носи добра репутация, а Гера сигурно си мечтае да си намери мъж, ама най-много някоя мумия от разкопките да я пожелае - поне ще си паснат. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Андреа за нищо не става вече, но поне е била огромна звезда за 4-5 години. Не е като кака си Гера, която освен "Губя те бавно" и първоизточника на Мис Пиги не остави след себе си. Сега е баба-археолог, който се завръща мащабно всяка година и се чекне под звуците на песни за война и смърт. Да не говорим че Андреа е с Кубрат и това винаги ще й носи добра репутация, а Гера сигурно си мечтае да си намери мъж, ама най-много някоя мумия от разкопките да я пожелае, поне ще си паснат. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Андреа за нищо не става вече, но поне е била огромна звезда за 4-5 години. Не е като кака си Гера, която освен "Губя те бавно" и първоизточника на Мис Пиги не остави след себе си. Сега е баба-археолог, който се завръща мащабно всяка година и се чекне под звуците на песни за война и смърт. Да не говорим че Андреа е с Кубрат и това винаги ще й носи добра репутация, а Гера сигурно си мечтае да си намери мъж, ама най-много някоя мумия от разкопките да я пожелае - поне ще си паснат. :1000 (29): Мда, вярно е супер смешно и голям минус, че за разлика от 90% от чалгарките Гера не е заслепена от славата, не се интересува от парцалки и награди и иска да се развива като личност, учейки в различна сфера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Мда, вярно е супер смешно и голям минус, че за разлика от 90% от чалгарките Гера не е заслепена от славата, не се интересува от парцалки и награди и иска да се развива като личност, учейки в различна сфера. Да, понеже е толкова различна, идентична, личност и бла, бла беше типична перхидролена кифла от поредицата Кати-Камелия-тя-Андреа-Теди Александрова.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Да, понеже е толкова различна, идентична, личност и бла, бла беше типична перхидролена кифла от поредицата Кати-Камелия-тя-Андреа-Теди Александрова.. Щом казваш. Гергана обаче няма и 1 снимка с кифленска муцуна, докато "отворена уста тип секс кукла" е обичайната физиономия на Андри още открай време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Щом казваш. Гергана обаче няма и 1 снимка с кифленска муцуна, докато "отворена уста тип секс кукла" е обичайната физиономия на Андри още открай време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Горкия, кой знае колко си търсил докато откриеш някоя подобна на кифленска снимка.Ако аз тръгна да изреждам, ще забие страницата, просто защото Андреа си е с duck face постоянно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Горкия, кой знае колко си търсил докато откриеш някоя подобна на кифленска снимка.Ако аз тръгна да изреждам, ще забие страницата, просто защото Андреа си е с duck face постоянно. Отнело ми е да я открия и да я постна точно 5 минути. :1000 (29): А аз не знам какво коментираш Андреа. Толкова ли е безинтересна Гергана, че трябва да отклониш темата към нея? Андреа е добре - похапва си, обработва си снимките и седмица след Гергана беше коментатор във същото предаване, но вместо да бъде безразлична на хората като кака си - успя да се превърне в най-коментирания човек в соц. мрежи. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Отнело ми е да я открия и да я постна точно 5 минути. :1000 (29): А аз не знам какво коментираш Андреа. Толкова ли е безинтересна Гергана, че трябва да отклониш темата към нея? Андреа е добре - похапва си, обработва си снимките и седмица след Гергана беше коментатор във същото предаване, но вместо да бъде безразлична на хората като кака си - успя да се превърне в най-коментирания човек в соц. мрежи. :1000 (30): Вижда се колко си е добре Андреа, щом дори и тя самата не може да се понася и се мъчи неуспешно да залъже хората, че все още е с манекенски форми, както преди ги лъжеше, че пее. Сигурно с дни обработва всяка снимка преди да я качи. Жалко е. Такава реклама като Андреината хич не е за хвалба - всички да й се подиграват как от модел се е превърнала в подпухнала лелка, която на всичкото отгоре се опитва да излъже себе си, живеейки си в розов Инстаграмски свят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Когато фенове на Андреа и Гергана се карат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Преслава отговори на Рени и коментира: "Напоследък много хора започнаха да си правят реклама с името ми" Цялото интервю: тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Преслава отговори на Рени и коментира: "Напоследък много хора започнаха да си правят реклама с името ми" Цялото интервю: тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари