SG Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Какво ли я е накарано да спре да иска да се занимава? Доколкото знам се е подтиснала от това, че след Токича не й се получаваше толкова добре, само в първите 2-3 години заради инерцията. Не е вярвала в себе си, че може сама да подбира правилно песните си. А и покрай университета е видяла друг смисъл в живота си, не искала вече да се се занимава вече с чалга. Радвам се, че е размислила след като завърши. Не мисля, че има хора, извън форума, които помнят коя е Гергана. Хората около мен си помислиха, че е някаква нова певица Тъкмо може наново да завладее малките и да стане Топ звезда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Доколкото знам се е подтиснала от това, че след Токича не й се получаваше толкова добре, само в първите 2-3 години заради инерцията. Не е вярвала в себе си, че може сама да подбира правилно песните си. А и покрай университета е видяла друг смисъл в живота си, не искаше вече да се занимава с чалга. Радвам се, че е размислила след като завърши. Тъкмо може наново да завладее малките и да стане Топ звезда. С такива песни няма шанс да завладее някого. Такива песни нямат живот дори 1 месец, много скучна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Доколкото знам се е подтиснала от това, че след Токича не й се получаваше толкова добре, само в първите 2-3 години заради инерцията. Не е вярвала в себе си, че може сама да подбира правилно песните си. А и покрай университета е видяла друг смисъл в живота си, не искала вече да се се занимава вече с чалга. Радвам се, че е размислила след като завърши. Ясно, беше свикнала друг да се грижи за нея и като е трябвало сама да се оправя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Петра написала книга за поп-фолка, обаче се колебаела дали да я пуска на пазара.Много хора щяла да разочарова ако я издаде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Петък: 1. Криско и Слави 146К (+21%) 2. Денис Теофиков 130К (+14%) 3. Галена 116К (+15%) 4. Джена 111К (+15%) 5. Цветелина и Денис 97К (+14%) Теофиков доста добре си задържа гледанията, въпреки меланхоличното ретро звучене на песента. Този, ако изкара едно ударно, модерно парче, ще сцепи мрака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 На Теофиков песента е страхотна, радвам се, че има успех. На мен ми харесва точно това звучене, текста, изпяването. Липсваше ми подобна песен, а на него му отива. Дуета с Цура също държи стабилно ниво все още. Да не се окаже накрая по-голям хит от "Да гори в любов"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Петък: 1. Криско и Слави 146К (+21%) 2. Денис Теофиков 130К (+14%) 3. Галена 116К (+15%) 4. Джена 111К (+15%) 5. Цветелина и Денис 97К (+14%) Теофиков доста добре си задържа гледанията, въпреки меланхоличното ретро звучене на песента. Този, ако изкара едно ударно, модерно парче, ще сцепи мрака. Тоя от сега ми е дразнещ,не знам как ще го търпя още няколко години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дуета с Цура също държи стабилно ниво все още. Да не се окаже накрая по-голям хит от "Да гори в любов"? И да има масово страдание тук ли? Накрая ще вземе да стане така, че и "Шефката", и "Грешка беше" ще бъдат с повече гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не мисля, че има хора, извън форума, които помнят коя е Гергана. Хората около мен си помислиха, че е някаква нова певица На интересен ли се правиш, какво? По добре си затваряй устата и стига разправя вицове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Празнично интервю на Петра за списание "Story" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 И да има масово страдание тук ли? Накрая ще вземе да стане така, че и "Шефката", и "Грешка беше" ще бъдат с повече гледания. Че кой ги кара да страдат? Поздрав с още един по-голям хит на 2018: И тя има повече гледания. Хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 "По такива си падам" е балон. Язък за гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 "По такива си падам" е балон. Язък за гледанията. Всичко което е с повече гледания от "Да гори в любов" е балон. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Тръгнали да сравняват песен излязла в началото на годината с такава излязла в края.Стело,чупиш тъпометъра. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Коя друга попфолк песен тази година е правила 11 милиона за няма и 3 месеца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Всичко което е с повече гледания от "Да гори в любов" е балон. :1000 (29): Всичко, което по някакъв начин е свързано с фамилия Стораро или Галена, е зле за него. А найш кое ще е най-големият майтап - "Зоопарк" да остане с повече гледания от "Да гори в любов". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 А найш кое ще е най-големият майтап - "Зоопарк" да остане с повече гледания от "Да гори в любов". Дано! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 ХИТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Тръгнали да сравняват песен излязла в началото на годината с такава излязла в края.Стело,чупиш тъпометъра. :1000 (29): Ти докога ще се обаждаш на всяка крачка след мен? Така, господин "блестящ ум", я ми кажи, тогава защо сравнявате "Зоопарк" с "Шефката", щом ще гледаме кога са пуснати песните? В края на годината, когато се пусне ГОДИШНАТА класация за най-гледаните песни на 2018 ще кажеш ли пак, че трябва да гледаме коя е излязла в началото на годината и коя в последните месеци? Много обичаш да се извърташ както ти изнася, особено когато трябва да намериш какво да кажеш срещу мен. Факт ли е, че в края на годината ще има други, по- гледани песни от "Да гори в любов"? Щом това не ви изнася се оправдаваме с месеците на излизане. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 ХИТ! Хаха, да. Всички песни в ТОП 10 са нагоре с по 15% за вчера, само тази пада с 30% надолу. Поредна издънка от Яница. До дни сигурно ще падне под "Въртележка". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ясно, беше свикнала друг да се грижи за нея и като е трябвало сама да се оправя. Вчера може би не се изразих съвсем правилно. Депресията й не е започнала веднага след Токича, защото тя реално се справяше добре в началото. След 2010-2011 започна зациклянето и точно тогава е спряла да вярва в себе си. А може би не е трябвало, защото повечето песни, които предлагаше в следващите години също бяха много добри, просто спада на нейната активност направи самата нея не-актуално име. Да не говорим, че тя е изпълнителка с лирична насоченост и с това трудно можеше да пробие в някои конкретни години. А да излиза от рамките на 'себе си' някак не й отиваше, макар и да имаше и успешни предложения- визирам Фейсбук. Иначе конкретно за тази година финалната класция на гледанията определено няма да отговаря на реалната хитовост. Зоопарк за жалост се оказа сезонен хит (но пък най-големия сезонен хит за годината), но въпреки това ще завърши над истинските големи хитове Грешка беше, Шефката, Да гори в любов, Купих ти сърце, По такива си падам и т.н. Парчето на Преслава също ще завърши с повече от Грешка беше, въпреки че лично за мен втората е по-успешната цялостно. Коя друга попфолк песен тази година е правила 11 милиона за няма и 3 месеца? "Грешка беше" устремено върви натам, със сигурност ще завърши годината с над 10. Ясно се вижда, че се задържа по-добре, просто в началото не избухна с някакви огромни цифри и от там идва разликата. Но според мен е по-добре една песен да се слуша повече във времето, а не главно в началото. Не че "Да гори в любов" не се слуша, хит си е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ти докога ще се обаждаш на всяка крачка след мен? Така, господин "блестящ ум", я ми кажи, тогава защо сравнявате "Зоопарк" с "Шефката", щом ще гледаме кога са пуснати песните? В края на годината, когато се пусне ГОДИШНАТА класация за най-гледаните песни на 2018 ще кажеш ли пак, че трябва да гледаме коя е излязла в началото на годината и коя в последните месеци? Много обичаш да се извърташ както ти изнася, особено когато трябва да намериш какво да кажеш срещу мен. Факт ли е, че в края на годината ще има други, по- гледани песни от "Да гори в любов"? Щом това не ви изнася се оправдаваме с месеците на излизане. :1000 (29): Вие гласите Шефката за хит на годината,при положение,че отдавна се доказа,че не е така.Сравнението със "Зоопарк" идва от там,че Анелия с комерс хитчето си има повече гледания от така наречения от вас "хит на годината".А и разликата във времето на излизане на Шефката и Зоопарк не е толкова голямо колкото "Да гори в любов" и "По такива си падам".Втората даже е с купени гледания. Никой и не отрича,че Грешка беше след време ще изпревари сигурно Да гори в любов,защото не е от песните,които омръзват бързо. Като за завършек искам да кажа,че най-гледаната чалга песен за тази година е "Луда по тебе". Понеже знам,че няма как да ме обориш и ще кажеш,че песента е на 15-20 години,ще ти кажа,че тия 20 милиона ги навъртя през 2018,така че дерзай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Вие гласите Шефката за хит на годината,при положение,че отдавна се доказа,че не е така. Шушана-та на 2018: - Звучи във всеки град от колите и градинките - Говорят за нея в най-гледаните и обсъждани предавания по телевизията - Оркестрите я налапаха да я свирят по кръчмите, хората играят хоро на нея - 16 милиона общи гледания за 6 месеца в рамките на 2018 - Най-големият хит на Тони Стараро в ерата на youtube - Една от най-силните колаборации за Галена в цялата й кариера Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Празнично интервю на Петра за списание "Story" Интересно интервю, но се изкьорих да го прочета! Радвам се, че Петра се чувства добре и реализирана след чалгата. Някак си показва, че има и живот след поп-фолка. Все пак сме свидетели вече на какво се случва, като поп-фолк певица се оттегли. Брей, остаряхме! В момента цяла българия тръпне да прочете какво става в кухнята. Да видим коя ще превари да пусне първа книга. Петра, Камелия или Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Джена и Галена тая година са ми на кантар. И двете имат по един дует, който флопна ( Не слагай от отровата и Маракеш) , имат по една сравнително популярна песничка с 5 млн. ( Диагноза Ти и Дай ми любов). В момента имат и по една актуална песен ( Яко ми е и Феноменален) , Галя има и дуета с Тони, а Джена- Хулиган. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари