чушка. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Не е лесно да си Лидерка Как може на тая жена всяка песен да й е хит, направо се изумявам. Каквото и да изпее, хората изпадат в истерия и знаят песните й до една наизуст. Истински терминатор по нощните клубове и любимка на всички DJ-и. Абсолютен ТОП. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Куплетите са брутални! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Между другото забелязах един феномен при Лидерката. Когато има участие и е на сцената, всички погледи са по нея, хората сякаш са отишли на концерт, пеят с цяло гърло и се раздават на макс. Закача се с всеки, пуска бъзици, снима се и те кара да се чувстваш специален. Личи си , че не отива само заради един хонорар, а за да направи една хубава вечер на всички, които са отишли специално заради нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Спрете вече да ни я натрапвате “лидерката” Галена,защото отдавна не е розово положението при нея и вие го знаете. На концерта си пролича коя е масовата любимка на хората и на коя започват да пеят песните преди да им е задала! И предполагам на повечето тук им омръзна да се пишат сто страници за “Шефката”, която дори не е песен на Галена, а е feat. с Тони Стораро,който я е поканил за участие в песента си. Няма смисъл да се натрапва,че хита на годината е при Галена, при положение,че тя тази година няма откроен силен хит. Сега ще кажете, че “Феноменален” е хита на зимата,но на всички ни е ясно,че е една сезонна мазнотия,която е далеч от истински големите й хитове. Блгодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Галенови още живеят в 2015. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Снощи в дискотеката пускаха най-много Галена: "Dj-я ме издаде", "Феноменален", "Просто шоу", "The Boss", "Кой", "Шефката", "Дай ми любов". Хората все още избухват на "Просто шоу", голям дискотечен хит е. За "Феноменален" и "Шефката" няма нужда да казвам - пръскат! Преслава с ремикс на "Да гори в любов" в началото и после пуснаха "Не се изтриваш". Джена пуснаха 2 пъти с новата и един път "Хулиган". Алисия с дуетите с Константин, Илиян и Тони Стораро по веднъж + "Запали". Емануела с "Направи така" веднъж. Всички с изключение на Галена и Алисия ги въртят с по 1-2 песни и то по веднъж, много рядко 2 пъти. Галена с цели 7 песни за 1 вечер - това я прави бетон като клубната лидерка. Няма друга на която да пускат толкова много песни и такова разнообразие. И най-важното е, че хората се кефят, дори на по-старите песни, макар, че тук твърдите, че са забравени. Това е в една дискотека и подобни сериозни заключения няма как да се направят. Кое е мястото, защото в София нещата са доста по-различни и моите наблюдения нямат нищо общо с написаното от теб! Изненадвам се, че, например простащината на Деса и Фикьо не се пуска, а някакъв негов оригинал - цигански ли е, албански ли, не знам и аз, но по няколко пъти на вечер и хората си танцуват сериозно. А аранжиментът и гласовете са много скапани, по-зле и от на нашите. От българската чалга Галена далеч не доминира напоследък в заведенията, по това, което чувам и виждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Да, в София Галена не върви много-много, но всеки град и чалготека си имат своите предпочитания Макар че, като цяло, в София доста се влияят едни от други и навсякъде пускат едно и също. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 По мои наблюдения, хитовете на зимата са - Яко ми е на Джанка и Феноменален на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Спрете вече да ни я натрапвате “лидерката” Галена,защото отдавна не е розово положението при нея и вие го знаете. На концерта си пролича коя е масовата любимка на хората и на коя започват да пеят песните преди да им е задала! И предполагам на повечето тук им омръзна да се пишат сто страници за “Шефката”, която дори не е песен на Галена, а е feat. с Тони Стораро,който я е поканил за участие в песента си. Няма смисъл да се натрапва,че хита на годината е при Галена, при положение,че тя тази година няма откроен силен хит. Сега ще кажете, че “Феноменален” е хита на зимата,но на всички ни е ясно,че е една сезонна мазнотия,която е далеч от истински големите й хитове. Блгодаря. Какво искаш? Да хвалим скучните участия на Преса ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 По мои наблюдения, хитовете на зимата са - Яко ми е на Джанка и Феноменален на Галена. Зимата започна онзи ден,що за глупости? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Зимата започна онзи ден,що за глупости? Така като гледам как вървят тенденциите и успехът на Феноменален, който расте с всеки изминал ден, тезата ми ще остане напълно потвърдена до края на зимата. За Джанка също е ясно, песента не се забеляза в началото, но последните няколко дни/седмици много се харесва. А и тези две песни понастоящем нямат конкуренция. Засега са единствените, които се открояват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 МАРАКЕШ нали е провал ? Вижте какво става........... КОЛКОТО И ДА ВИ СЕ ИСКА,ПРОСТО ГАЛЕНА ТАЗИ ГОДИНА НЯМА СЛАБА ПЕСЕН. ФАКТ ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Така като гледам как вървят тенденциите и успехът на Феноменален, който расте с всеки изминал ден, тезата ми ще остане напълно потвърдена до края на зимата. За Джанка също е ясно, песента не се забеляза в началото, но последните няколко дни/седмици много се харесва. А и тези две песни понастоящем нямат конкуренция. Засега са единствените, които се открояват. Ти го каза-засега. Има още мноого време до края на зимата и тогава ще правим такива заключения.А сега никой не отрича,че това са най-големите хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 По мои наблюдения, хитовете на зимата са - Яко ми е на Джанка и Феноменален на Галена. така е. Докато дойде Коцето пускаха най-много Галена с Маракеш, Дай ми любов, Феноменален, Морому и Пей сърце, Джена с Яко ми е поне 3 пъти я пускаха също и оригинала-страшен хит е на Джена, както и Феноменален и Дай ми любов. На Александрова също пускаха песните й и те са хитове, на Джордан Мармалад, Емануела с Направи така. Цветелина Янева с Честито и Мило мое страшни хитове. Пускаха и от бг музиката, Преслава само новата в ремикс. Преслава не е пускана в Бургас толкова макар и днес да е в клуб Плей. Галин също много е обичан-пускаха го с новата, Царят на купона, 112. Като цяло хитовете са при Галена, Галин, Джена, Цветелина Янева с Денис, Емануела. Няма Преслава, няма Фики. Снощи в дискотеката пускаха най-много Галена: "Dj-я ме издаде", "Феноменален", "Просто шоу", "The Boss", "Кой", "Шефката", "Дай ми любов". Хората все още избухват на "Просто шоу", голям дискотечен хит е. За "Феноменален" и "Шефката" няма нужда да казвам - пръскат! Преслава с ремикс на "Да гори в любов" в началото и после пуснаха "Не се изтриваш". Джена пуснаха 2 пъти с новата и един път "Хулиган". Алисия с дуетите с Константин, Илиян и Тони Стораро по веднъж + "Запали". Емануела с "Направи така" веднъж. Всички с изключение на Галена и Алисия ги въртят с по 1-2 песни и то по веднъж, много рядко 2 пъти. Галена с цели 7 песни за 1 вечер - това я прави бетон като клубната лидерка. Няма друга на която да пускат толкова много песни и такова разнообразие. И най-важното е, че хората се кефят, дори на по-старите песни, макар, че тук твърдите, че са забравени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Какво искаш? Да хвалим скучните участия на Преса ли? Нека не намесваме Преслава отново. Никой не успорва,че Галена прави шоу и участията й са забавни,но тази година има голям спад при нея в сравнение с други години. Постът ми беше за това и заради “Шефката”, която ме кефи,но от постоянното й натрапване и коментиране тук,броене на гледания и опитите да бъде изкарана песен на Галена, просто не върви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Спрете вече да ни я натрапвате “лидерката” Галена,защото отдавна не е розово положението при нея и вие го знаете. На концерта си пролича коя е масовата любимка на хората и на коя започват да пеят песните преди да им е задала! И предполагам на повечето тук им омръзна да се пишат сто страници за “Шефката”, която дори не е песен на Галена, а е feat. с Тони Стораро,който я е поканил за участие в песента си. Няма смисъл да се натрапва,че хита на годината е при Галена, при положение,че тя тази година няма откроен силен хит. Сега ще кажете, че “Феноменален” е хита на зимата,но на всички ни е ясно,че е една сезонна мазнотия,която е далеч от истински големите й хитове. Блгодаря. А защо постоянно правите тези сравнения между двете? За нас Галена е ТОП, за вас е Преслава. Едни хора са избухвали на концерта на Галена, други на Преслава. Какво означава положението не е "розово"? Факта че Галена е абсолютния лидер на клубната сцена обаче е неоспорим. И между другото един мега хит "розово" положение не прави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Мерси! Стори ми се, че някои го приеха насериозно, та реших да ги просветля. Аз го приех на сериозно. Не съм свикнал в последно време сериозната руса Дива на форума да си прави базици, по-скоро бях отвикнал на Козирожкия й хумор с незнаен Асцендент. Силвио, ща кърта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Между другото забелязах един феномен при Лидерката. Когато има участие и е на сцената, всички погледи са по нея, хората сякаш са отишли на концерт, пеят с цяло гърло и се раздават на макс. Закача се с всеки, пуска бъзици, снима се и те кара да се чувстваш специален. Личи си , че не отива само заради един хонорар, а за да направи една хубава вечер на всички, които са отишли специално заради нея. Съгласен съм. Имам само леки забележки към някои от базиците. На моменти граничат с простащината, искам максимум интелект и оригиналност от хората, които браня с честта си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Как да не я обича човек xaxax обаче навсякъде пеее НАЖИВО ! Евала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Това е в една дискотека и подобни сериозни заключения няма как да се направят. Кое е мястото, защото в София нещата са доста по-различни и моите наблюдения нямат нищо общо с написаното от теб! Изненадвам се, че, например простащината на Деса и Фикьо не се пуска, а някакъв негов оригинал - цигански ли е, албански ли, не знам и аз, но по няколко пъти на вечер и хората си танцуват сериозно. А аранжиментът и гласовете са много скапани, по-зле и от на нашите. От българската чалга Галена далеч не доминира напоследък в заведенията, по това, което чувам и виждам. Кое е различното чак толкова? Не пускат песните на Галена, така ли? Или не пускат новата на Джена, песните на Алисия? Тук доста хора, които излизат по дискотеки в София казват, че Галена се върти с най-много песни. Пускали са тук клипове, не си ли ги виждала? Мои приятели, които не влизат във форума и не са върли фенове на определена певица също са ми казвали, че се пуска. Моя колежка от университета излиза редовно, тя е фенка на Преслава и ми каза, че "Шефката" и е любима песен. Каза още, че тя заедно с "Феноменален" се въртят стабилно. Защо би си измисляла такова нещо и какъв интерес би имала да го прави? На Деса и Фики казах, че я пуснаха веднъж. Мангалския оригинал също пуснаха, но едва ги изтърпях и двете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Аз го приех на сериозно. Не съм свикнал в последно време сериозната руса Дива на форума да си прави базици, по-скоро бях отвикнал на Козирожкия й хумор с незнаен Асцендент. Силвио, ща кърта! Ето, че съм помогнал поне на един да прозре истината. :1000 (29): Само дето Денис ме заяде незаслужено. :1000 (1): Не, че не проверих за всеки случай във фейса и инстаграма на Преса дали има такова инфо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Нека не намесваме Преслава отново. Никой не успорва,че Галена прави шоу и участията й са забавни,но тази година има голям спад при нея в сравнение с други години. Постът ми беше за това и заради "Шефката", която ме кефи,но от постоянното й натрапване и коментиране тук,броене на гледания и опитите да бъде изкарана песен на Галена, просто не върви. И защо трябва да ни интересува какво върви пред теб? "Шефката", ако се възприемаше масово като истински фийт, Тони Стораро никога нямаше да се появи на концерта на Пайнер. Къде се е чуло и видяло изпълнител на Диапазон да дефилира на пайнерска сцена, а пайнерския изпълнител да има два реда в песента? Никъде и никога. И за най-големите омразници на Галена е ясно, че това не е традиционен фийт, просто се пукаш от яд, че Галена в най-слабата си година има равен принос за Химна на 2018. Е, това е то, обявяват ти кариерата за умряла - ти накрая си с хита на годината и с рекорда за най-силен дебют. Съгласен съм, че не е лесно да се преживее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 А защо постоянно правите тези сравнения между двете? За нас Галена е ТОП, за вас е Преслава. Едни хора са избухвали на концерта на Галена, други на Преслава. Какво означава положението не е "розово"? Факта че Галена е абсолютния лидер на клубната сцена обаче е неоспорим. И между другото един мега хит "розово" положение не прави Само виж как си противоречат. Обявяват като по-силна година тази на Преслава от на Галена, а първата има само един хит "Да гори в любов", а при Галена има два истински хита, "Шефката" и "Феноменален". Другите й песни, които е пуснала през годината също са хитове, но не са на техния ранг. Просто карат да клони везната в полза на Галена. За пореден път я смаза със силни проекти, изпипани клипове и продукция на световно ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Само виж как си противоречат. Обявяват като по-силна година тази на Преслава от на Галена, а първата има само един хит "Да гори в любов", а при Галена има два истински хита, "Шефката" и "Феноменален". Другите й песни, които е пуснала през годината също са хитове, но не са на техния ранг. Просто карат да клони везната в полза на Галена. За пореден път я смаза със силни проекти, изпипани клипове и продукция на световно ниво. Аз се потресох от разказите на Слави за концерта. После гледам Автограф и цялата залата пее уж провала "Дай ми любов". За такива неадекватни изкривявания на реалността става въпрос. Така е, когато си воден от злоба и нечистотии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Аз се потресох от разказите на Слави за концерта. После гледам Автограф и цялата залата пее уж провала "Дай ми любов". За такива неадекватни изкривявания на реалността става въпрос. Така е, когато си воден от злоба и нечистотии. "Дай ми любов" и "Маракеш" са скритите козове на Галена, които реални никой не е имал очаквания, че ще се приемат на доста високо ниво, а то какво се оказа, поредните попълнения от редицата хитове, които ни предлага. Виждам какво се случва и по клубовете, когато Галена запее "Дай ми любов", дерат се хората и я знаят. Отделно песента е със супер качествен текст и клип, посланието също е много добро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари