asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Във втори коментар обсъждаш отношенията ми с други хора без да си много запозната. Голямо желание имате да станем врагове явно... Голям анализатор си на човешките отношения и умове. Самата ти не се ли заяждаше с Ванчо, а сега скачаш, като майка орлица да го защитаваш. Същото се отнася и за Слави. Ама, дааа.. сори, ти не се заяждаш с хората, ти терапевтираш. На наградите ще помоля Фаст да ти даде специална награда за Терапевт на Рамания. А аз ще помоля да ти дадат служебно Клеветник на годината - чакам да се обосновеш. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Това трябваше да го налага повече! Искам да те терапевтирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Във втори коментар обсъждаш отношенията ми с други хора без да си много запозната. Голямо желание имате да станем врагове явно... Голям анализатор си на човешките отношения и умове. Самата ти не се ли заяждаше с Ванчо, а сега скачаш, като майка орлица да го защитаваш. Същото се отнася и за Слави. Ама, дааа.. сори, ти не се заяждаш с хората, ти терапевтираш. На наградите ще помоля Фаст да ти даде специална награда за Терапевт на Рамания. Кои сме ние, които "имаме" желание да ставате врагове?! Нали уж спориш с мен, защо в множествено число? Чак толкова ли те респектирам, та на "Вие"?! Отношенията с Ванчо съм си оправила отдавна, но така или иначе, никога не съм му казвала "прав ти път". И да, карала съм се със Слав, което не значи, че доживот ще го мразя, или че ще мълча, когато е прав. Нали уж за обективност говорим! А колкото до тия награди - вие с Кондомът говорите твърде много за тях. Тук има нещо, което вменявате на мен, а май си е ваш проблем. Моли който за каквото искаш и не се чувствай длъжна да ми споделяш! Аз и за теб мога да кажа много неща, що се касае до терапевтична или поне консултативна работа, но си твърде безцветна, Слав поне е колоритен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Искам да те терапевтирам. То не става със слушане на "оф, оф, оф, оф"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Искам да те терапевтирам. ? Друг любим хит! Жалко, че и него не налагаше по концерти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 На Пестицлава признавам само това! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Скандално е, че тази песен не е пята на концерт, а е любима песен на Преслава. Жесток трак, който трябва да бъде изпят в някой подходящ момент и бъде налаган. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Много ясно, че Преслава е с по-силна година ... Омг, вие сте се хванали с тази "Шефка" като удавник за сламка. Не се изтриваш > Просто шоу Обратно в играта > Дай ми любов Да гори в любов > Феноменален Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Фен съм на Галена НО ще разгледам нещата обективно . Поиграх си да почета какво сте писали , видях ,че се е спорело за приеми за концерта и т.н. . Мога да кажа само на всички да го д*хат хитът на 2018 е Грешка беше . Ще помоля всеки които не е бил на концерта да не си дава некомпетентното мнение. Това беше песента с най-силен прием . И сега по същество . Пресовите сте много нагли по-нагли от самата нея . Неможе да претендирате ,че Преслава е със по-силна година от Галена при положение ,че е пуснала 2 проекта ,а Галена 4 . Галена има вторият по прием и вторият най-голям хит тая година следван от Феноменален, Маракеш и Дай ми любов. Уважавайте труда на другите изпълнители !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 "Правена съм за ръцете ти" може да е минала и заминала към днешна дата, но преди това да се случи поне година след като излезе се въртя по дискотеките. И абсолютно заслужаваше "Песен на годината". Проблемът е, че Соня Немска няма фенска маса, с малко участия е, DJ-ите не я отразяват и предвид върлите агитки на тези с многото почитатели, Сончето дори най-добрата песен да пусне, то шансът да бъде оценена пред песен на другите е минимален. А въпросната ѝ освен един път изпята на концерт, то втори не е имала. Докато "Кой" например получи сума ти концертни изпълнения, DJ-ите се скъсаха да я въртят, самата песен наистина си е много добра, бих казал най-добрата за последните години, заедно със Сонината, "За да те забравя" на Милко Калайджиев и "Да видя какво е" на Джена, и в комбинация на топ изпълнителите, пеещи я - Галена и Фики, разбира се, че повечето ще предпочетат нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Скандално е, че тази песен не е пята на концерт, а е любима песен на Преслава. Жесток трак, който трябва да бъде изпят в някой подходящ момент и бъде налаган. Брутална музика! Много харесвам тази песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Скандално е, че тази песен не е пята на концерт, а е любима песен на Преслава. Жесток трак, който трябва да бъде изпят в някой подходящ момент и бъде налаган. Ще я чуеш. Това е любимата песен на Преслава. Не пропуска да я пее на участия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Фен съм на Галена НО ще разгледам нещата обективно . Поиграх си да почета какво сте писали , видях ,че се е спорело за приеми за концерта и т.н. . Мога да кажа само на всички да го д*хат хитът на 2018 е Грешка беше . Ще помоля всеки които не е бил на концерта да не си дава некомпетентното мнение. Това беше песента с най-силен прием . И сега по същество . Пресовите сте много нагли по-нагли от самата нея . Неможе да претендирате ,че Преслава е със по-силна година от Галена при положение ,че е пуснала 2 проекта ,а Галена 4 . Галена има вторият по прием и вторият най-голям хит тая година следван от Феноменален, Маракеш и Дай ми любов. Уважавайте труда на другите изпълнители !!! По тая логика с най-силна година е Анелия (7 песни), следвана от Ваня и Мария с по 5. Щом качеството не е важно, да гледаме количеството, ок. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Ще я чуеш. Това е любимата песен на Преслава. Не пропуска да я пее на участия! Мисля че е време на Преси за един хубав самостоятелен концерт. С лекота би напълнила НДК, има фенска маса, хитове. Би било супер, тъкмо ще има малко раздвижване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Много ясно, че Преслава е с по-силна година ... Омг, вие сте се хванали с тази "Шефка" като удавник за сламка. Не се изтриваш > Просто шоу Обратно в играта > Дай ми любов Да гори в любов > Феноменален Защо броите Не си изтриваш?? Дай ми любов,Маракеш > Обратно в играта Шефката,Феноменален = Да Гори в Любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Кои сме ние, които "имаме" желание да ставате врагове?! Нали уж спориш с мен, защо в множествено число? Чак толкова ли те респектирам, та на "Вие"?! Отношенията с Ванчо съм си оправила отдавна, но така или иначе, никога не съм му казвала "прав ти път". И да, карала съм се със Слав, което не значи, че доживот ще го мразя, или че ще мълча, когато е прав. Нали уж за обективност говорим! А колкото до тия награди - вие с Кондомът говорите твърде много за тях. Тук има нещо, което вменявате на мен, а май си е ваш проблем. Моли който за каквото искаш и не се чувствай длъжна да ми споделяш! Аз и за теб мога да кажа много неща, що се касае до терапевтична или поне консултативна работа, но си твърде безцветна, Слав поне е колоритен! Не ме респектираш, не си придавай важност. Аз си знам защо го казах. Оправила си си отношението с Ванчо и това ти дава право да се месиш на хората в тяхното отношение към него ли? Коя си ти, че да искаш да въртиш хората на пръста си? Не за първи път искаш да командваш и налагаш мнението си. Прави го у вас, тук сме свободни хора с наши мисли и поведение. Все ти нещо не харесваш кой как се държал, кой какво слушал, все анализи правиш и изкарваш хората тъпи и недостойни за свръх особата ти. Това ако не е мания за величие, какво е? Когато спориш с хората правиш всичко възможно да ги смачкаш и да се покажеш като най-умната. Един не четял книги, друг нямал мозъчни гънки... трети друго. Не си хаби силите да ме определяш, не ме вълнува какво мислиш за мен. Пази си капацитета за други хора. За тази вечер достатъчно "блесна". Както ти казваш - нека бъдем добри, идват празници. Не мисля да ти отговарям повече за днес, така че и ти не се хаби да ме анализираш, използвайки заучени фрази от многото прочетени книги. Аз ще си пусна Галенските песни да убия още някоя клетка в мозъка си. Лека нощ и Весели празници! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 На Анелия годината не е слаба но е факт ,че много се труди и само зоопарк и бръм дадоха плод . Не говорим само за количество ами за комбинация от количество и качество . С намесването ти на Мара показваш само колко си плиткоумен и неадекватен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Не мисля да ти отговарям повече за днес Тогава отговори на мен, ако успееш да намериш аргументи. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Оле,Янева... А пък Стела и Кондома възлагаха надежди да ги защитаваш за Шефката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Мисля че е време на Преси за един хубав самостоятелен концерт. С лекота би напълнила НДК, има фенска маса, хитове. Би било супер, тъкмо ще има малко раздвижване. Разбира се, че трябва да го направи. Има толкова хубави песни и хитове. Заслужава да ги припомни. Тя ако беше умна след раждането нямаше да тръгне по участия а щеше да пробва с Арена Армеец, но е мързелива. Това никога не е пято а гони два милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Преслава няма нужда да си вдига годишната продуктивност. Така с по три песни, но клипирани и обмислени, е идеална. През 2014-2015 нещо се беше стресирала за наградите и бълваше през месец песни - коя с клип, коя със слайдшоу или тв версия ... в резултат на това яки песни като "Стига ти" и "Кажи здравей" останаха недостатъчно реализирани. Да не става досадна и банална като Анелия, все пак. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Преса и Галена могат да си позволяват и по 1-2 песни годишно, стига да са на ниво. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Не ме респектираш, не си придавай важност. Аз си знам защо го казах. Оправила си си отношението с Ванчо и това ти дава право да се месиш на хората в тяхното отношение към него ли? Коя си ти, че да искаш да въртиш хората на пръста си? Не за първи път искаш да командваш и налагаш мнението си. Прави го у вас, тук сме свободни хора с наши мисли и поведение. Все ти нещо не харесваш кой как се държал, кой какво слушал, все анализи правиш и изкарваш хората тъпи и недостойни за свръх особата ти. Това ако не е мания за величие, какво е? Когато спориш с хората правиш всичко възможно да ги смачкаш и да се покажеш като най-умната. Един не четял книги, друг нямал мозъчни гънки... трети друго. Не си хаби силите да ме определяш, не ме вълнува какво мислиш за мен. Пази си капацитета за други хора. За тази вечер достатъчно "блесна". Както ти казваш - нека бъдем добри, идват празници. Не мисля да ти отговарям повече за днес, така че и ти не се хаби да ме анализираш, използвайки заучени фрази от многото прочетени книги. Аз ще си пусна Галененските песни да убия още някоя клетка в мозъка си. Лека нощ и Весели празници! Не изглеждаш нито по-добра и смирена, нито по-интелигентна с подобни постове! Не зная и аз защо си правиш труда... Няма и как по оригинален начин да сложиш точката на един разговор! Това сме го чели вече - скромен репертоар имаш, досущ като Галена. Пък и сили не хабя, за мен си прочетена книга, или вчерашен вестник, ако щеш. Вълнува те много кой какво мисли за теб, но дори не си овладяла умението да си признаваш. Нарича се доблест! Не очаквай лицемерно да ти пожелавам лека нощ и весели празници! Ето хубава песен на Галена, за да не ти изчезне мозъка съвсем, че е дефицитна стока у вас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Защо броите Не си изтриваш?? Дай ми любов,Маракеш > Обратно в играта Шефката,Феноменален = Да Гори в Любов Във връзка с адекватното сравнение ще кажа ,,ПИТАМ ИМА ЛИ ТАКИВА СИЛНИ КАПКИ ЗА ОЧИ,, . Иди се прегледай за перде на очите положението е сериозно . Обратно в играта = Маракеш Шефката > Да гори Феноменален и Дай ми любов бонус Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари