Western Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Разкошен трак! Пусни си "Шефката" и релаксирай часове преди Бъдни вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Сам си го написал... Фройд е казал, че няма случайни "грешки"! Нямам какво да добавя повече! Грешката е симптом! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Алооо Дюрекса, може да ми даваш минуси до утре. Това няма да промени факта, че.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Не става дума за това кой на кого е фен! Имам един праг на търпимост и започвам операция "Наглите" във форума, тъй като тези двамката прекрачиха всички допустими граници! Те наистина не знаят с кого тръгват да се обясняват и на кого тръгват да лепят етикети! Още в колко коментара ще заплашваш? Това само доказва колко си лабилна. В няколко поредни коментара се обясняваш на потребитали как не сме знаели с кой си имаме работа и си щяла да ни оправиш. Изглеждаш точно смачкана и наранена. Уж не ти пука и искаш да се покажеш, като силната и по-умната, а с тези заплахи демонстрираш слабост и ниска култура. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Сам си го написал... Фройд е казал, че няма случайни "грешки"! Нямам какво да добавя повече! Ето, пак отклоняваш внимание от смисъла на казаното. Пак извърташ нещата. Добре разбра какво имам предвид, знаеш, че съм прав и ми остроумничиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Изглеждаш точно смачкана и наранена. Уж не ти пука и искаш да се покажеш, като силната и по-умната, а с тези заплахи демонстрираш слабост и ниска култура. Уж ми пожела весели празници и лека нощ, но реши, че не е достатъно и се върна, човърка те отвътре, нали? И ще те цитирам, както се цитира класик (не че си запозната с творчеството на който и да е от тях): "Не ми пука как изглеждам в твоите очи"! Важното е, че уж беше спряла да ми пишеш, но се върна! Значи съм успяла! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Шефеееее,имате мноооого голям....успех. фак,фак,фактите го сочат За съжаление нищо не е останал от този период на Фатме.Трябва догодина да скандализира с "Фактите" 2, иначе и купувам еднопосочен билет до Раднево. Любима ми е "Мръсни поръчки" - прекрасна е! Връщам жеста с любимата вахканлия на леля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Тази година ми правят впечатление някои аномалии в тоя форум. Някои хора ту се ненавиждат, ту после комплименти си правят. Еми... не е много постоянно и лабилно, ама ок. А и хора, ние не се познаваме. Форумът не е за натоварване. Изберете да видите хубавото в постовете на другия и да не си тровите живота, който е достатъчно скапан. Сори, ако ви звучи като Ивана преди "Дъжд от рози", ама съвсем искрено го казвам. Двата пъти, в които съм се виждал със Стела, са били едни от най-забавните ми моменти за тогава. Е така просто да се видиш за първи път с някого и да се усетите така, все едно винаги сте се познавали, и толкова да се смеете от сърце, че да ви помислят за луди. Мисля, че няма човек, който да не може да намери път към Стела и общ език с нея. Разбрана е, а във форума понякога изглежда сякаш се връзва за някакви неща и намила. Кондомчо пък е супер начетен на определени теми - като енциклопедия е и може да бъде полезен на много хора, зависи кой как си постеле. И не само, той е зодията на разбиращите хора. Доста често се бъзика, провокира, но не е лош. Слави е човек на детайлите, обстоятелствен, колоритен, експанзивен, сензитивен. Янева е човек на словото, на задълбочения поглед над жанра. Човекът, който обърна тенденциите във форума тая година със завръщането си. Има много краен изказ, но реално е един доста фин човек, както и да изглежда отстрани. Форум сме все пак, четете между редовете и знайте, че когато интонацията отсъства, едно изречение може да не е чак толкова еднозначно и черно-бяло. Не си разменяйте клетви и псувни, защото не ви отива точно вас, изброените, още повече, че доста потребители напуснаха заради това. Готини потребители като Ружа, Тенчо, Кезим, Чарли. В крайна сметка всички сме малко или много противоречиви. Просто дайте израз на по-доброто. Знам, че не сте ми поръчали да го пиша тоя обзор, ама дайте да си кажем нещата. И преди е имало сблъсъци и фенове като Супер фен и не знам какво, ама сега ги няма. В смисъл - човек, ако пише тук или където и да е, той оставя част от себе си, някаква история, която трябва да има смисъл. И не на последно място - знайте, че всички сме много повече от певачките, които коментираме, така че нека се замислим колко заслужават всяко наше усилие да се пеним тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Но е смешна и нито някой е диагностицирала тук, нито някой е лекувала, за да говори такива глупости. Тя самата има някакви проблеми с мания за величие/себедоказване/вечно надделяване, ако другите са на друго мнение, все са тъпи. Как такъв човек ще се има за нещо повече от останалите и ще лекува хора? Жалка е. И допускам, че не си дава сметка за собствения си характер и нрав. Мммм, това няма как да знаем. Може и да е действащ терапевт. Но и да е учила, е достатъчно, за да разпознава симптоматики. Но го погледни и от забавната страна - в повечето случаи откъм нея е подхождала в "терапевтирането" на форумци. Още в колко коментара ще заплашваш? Това само доказва колко си лабилна. В няколко поредни коментара се обясняваш на потребитали как не сме знали с кой си имаме работа и си щяла да ни оправиш. Изглеждаш точно смачкана и наранена. Уж не ти пука и искаш да се покажеш, като силната и по-умната, а с тези заплахи демонстрираш слабост и ниска култура. А ти още колко време ще ми мълчиш. Това само показва колко необосновано ме наклевети. Изглеждащ точно обезоръжена. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Още в колко коментара ще заплашваш? Това само доказва колко си лабилна. В няколко поредни коментара се обясняваш на потребитали как не сме знаели с кой си имаме работа и си щяла да ни оправиш. Изглеждаш точно смачкана и наранена. Уж не ти пука и искаш да се покажеш, като силната и по-умната, а с тези заплахи демонстрираш слабост и ниска култура. Ти нали си пусна Галош и легна! А и нали каза, че повече няма да отговаряш на Янева. И ти не знаеш какво говориш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Ето, пак отклоняваш внимание от смисъла на казаното. Пак извърташ нещата. Добре разбра какво имам предвид, знаеш, че съм прав и ми остроумничиш. Напротив - точно по темата е, а ти сам се съсипа с тази "грешка". Единственото правилно и смислено нещо, което си написал от доста време насам е, че не си даваш сметка за нрава и характера си! Каза го чудесно, Страши! Нали вече ти обясних за меките и ниски топки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Връщам жеста с любимата вахканлия на леля. Леля е видна вакханка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 А и хора, ние не се познаваме. Форумът не е за натоварване. Изберете да видите хубавото в постовете на другия и да не си тровите живота, който е достатъчно скапан. Сори, ако ви звучи като Ивана преди "Дъжд от рози", ама съвсем искрено го казвам. И не на последно място - знайте, че всички сме много повече от певачките, които коментираме, така че нека се замислим колко заслужават всяко наше усилие да се пеним тук. Точно така е. Но напоследък винаги се забравя откъде е тръгнал спорът - някоя си певачка, и се преминава към лична разпра. Доста е грозно. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Мммм, това няма как да знаем. Може и да е действащ терапевт. Но и да е учила, е достатъчно, за да разпознава симптоматики. Но го погледни и от забавната страна - в повечето случаи откъм нея е подхождала в "терапевтирането" на форумци. Тя и Стела много хубаво й изсули едно терапевтиране на докторицата тук, ама това пропусна да го забележиш: Оправила си си отношението с Ванчо и това ти дава право да се месиш на хората в тяхното отношение към него ли? Коя си ти, че да искаш да въртиш хората на пръста си? Не за първи път искаш да командваш и налагаш мнението си. Прави го у вас, тук сме свободни хора с наши мисли и поведение. Все ти нещо не харесваш кой как се държал, кой какво слушал, все анализи правиш и изкарваш хората тъпи и недостойни за свръх особата ти. Това ако не е мания за величие, какво е? Когато спориш с хората правиш всичко възможно да ги смачкаш и да се покажеш като най-умната. Един не четял книги, друг нямал мозъчни гънки... трети друго. Не си хаби силите да ме определяш, не ме вълнува какво мислиш за мен. Пази си капацитета за други хора. За тази вечер достатъчно "блесна". Както ти казваш - нека бъдем добри, идват празници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Тя и Стела много хубаво й изсули едно терапевтиране на докторицата тук, ама това пропусна да го забележиш: Не съм впечатлен. Язък, че си е изтъркала пръстите в толкова дълъг пост, в който не казва нищо. Можеше поне 4 пъти да отговори на моя въпрос през това време Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Не съм впечатлен. Язък, че си е изтъркала пръстите в толкова дълъг пост, в който не казва нищо. Можеше поне 4 пъти да отговори на моя въпрос през това време :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Недей така, съкрушена съм след тези велики и значими за човечеството прозрения на мадам "една мозъчна гънка"! Тя ме улучи от упор в сърцето, толкова великолепен изказ, такива аргументи, формулирила е точно всичко, което толкова ме тревожи! Тия двамата наистина не знаят и те къде се намират... :1000 (27): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Хахахахах, какви операции, кви 5 лева? Идват толкова хубави празници.. вие операции ще правите. Бъдете позитивни и добронамерени, слушайте хубава музика и не се вкарвайте във филми. Само тогава ще намерите смирение със самите вас. (може да добавите една категория Добродетел на годината и да ми връчите статуетката). Лека вечер и мерси Подходящ поздрав за вече започващия празник! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Не съм впечатлен. Язък, че си е изтъркала пръстите в толкова дълъг пост, в който не казва нищо. Можеше поне 4 пъти да отговори на моя въпрос през това време Не съм и очаквал да си впечатлен, просто исках да ти посоча колко нечестен и лицемерен си. Всичко, което Стела е казала е едно към едно с реалността. Свръхинтелигентната обаче се насра и отново почна да овърта. Днес лижеш гъза на Янева, утре чий ще е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Уж ми пожела весели празници и лека нощ, но реши, че не е достатъно и се върна, човърка те отвътре, нали? И ще те цитирам, както се цитира класик (не че си запозната с творчеството на който и да е от тях): "Не ми пука как изглеждам в твоите очи"! Важното е, че уж беше спряла да ми пишеш, но се върна! Значи съм успяла! Нямаше как да не отбележа факта, че се държиш неадекватно. Ти като си по-умната защо не спря, а аз като спрях, ти продължи да ръсиш закани? Нали има една приказка, че по-умният отстъпва... Ти като се смяташ за по-умна от мен защо не престана? Тези заплахи и изказвания не демонстрират интелекта ти. Умните и начетени хора се държат по-възпитано и затапват хората по интелигентен и елегантен начин, а не като третокласничките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Не съм и очаквал да си впечатлен, просто исках да ти посоча колко нечестен и лицемерен си. Всичко, което Стела е казала е едно към едно с реалността. Свръхинтелигентната обаче се насра и отново почна да овърта. Днес лижеш гъза на Янева, утре чий ще е? Кое е нечестното и лицемерното, обясни ми. Който и задник да излижа, какво бих спечелил? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Нямаше как да не отбележа факта, че се държиш неадекватно. Ти като си по-умната защо не спря, а аз като спрях, ти продължи да ръсиш закани? Нали има една приказка, че по-умният отстъпва... Ти като се смяташ за по-умна от мен защо не престана? Тези заплахи и изказвания не демонстрират интелекта ти. Умните и начетени хора се държат по-възпитано и затапват хората по интелигентен и елегантен начин, а не като третокласничките. Каква по-умна, тази е болна, бе човек. Днес тотално изпатка. А доколкото имам наблюдения над настроенията й, ако смята да продълажава така, до седмици ще психяса и пак ще прави високопарни напускания "Тук не ме заслужавате!". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Нямаше как да не отбележа факта, че се държиш неадекватно. Ти като си по-умната защо не спря, а аз като спрях, ти продължи да ръсиш закани? Нали има една приказка, че по-умният отстъпва... Ти като се смяташ за по-умна от мен защо не престана? Тези заплахи и изказвания не демонстрират интелекта ти. Умните и начетени хора се държат по-възпитано и затапват хората по интелигентен и елегантен начин, а не като третокласничките. Аз не се ръководя от подобни клиширани "приказки", госпожице от Ловеч! Много ми допадна една фраза, която Миглена Ангелова защитаваше в един от сезоните на Брадъра, че като види глупак, не му отстъпва /като по-умна/, а не го оставя, докато не му покаже изцяло колко е глупав! Нито имам намерение да преставам, нито да демонстрирам висока култура и възпитание, тъй като те са само ЧАСТ от интелекта! Съществуват и други негови компоненти. Ето, сега пък образовам във форума, освен, че терапевтирам! Сега научи нещо, кой знае... Този спор може и да се окаже конструктивен и след известно време, да се заформи втора гънка в мозъка ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Нямаше как да не отбележа факта, че се държиш неадекватно. Ти като си по-умната защо не спря, а аз като спрях, ти продължи да ръсиш закани? Нали има една приказка, че по-умният отстъпва... Ти като се смяташ за по-умна от мен защо не престана? Тези заплахи и изказвания не демонстрират интелекта ти. Умните и начетени хора се държат по-възпитано и затапват хората по интелигентен и елегантен начин, а не като третокласничките. Клишета. Защо умният трябва да отстъпва и да позволи умът му да бъде затрит? Понякога целевата група налага прилагането на по-сурови възпитателни методи. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 @asylum Защо се правиш, че не знаеш за какво ти говоря, а очакваш да ти обяснявам? Накратко: От престоя си тук си показал, че при всеки спор се въртиш на различна страна и нямаш собствено мнение. Не очаквай обаче да ти вадя конкретни постове, можеш сам да си ги прочетеш. Стига ли това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари