Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Галена записа четвърта победа в „50-те Най…“ с актуалния си сингъл „Феноменален“. Песента отново получи най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и остава начело на хитовете в попфолка. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Което няма никакво значение. И ти на "Употребена" и "Айде, опа" бройш сбора на няколко клипчета. Преди канала на Планета това беше практиката.

Като нямате стабилен довод, по-добре си замълчете.

Със или без едното клипче на Употребена пак си остава 3 най-гледан чалга клип и първия най-гледан на чалгарка,а в цялостен план на българската музика-4.Докато при Шефката не е така,махнем ли единия клип с милионите отива по-назад дори и от "Гледай ме на снимка".

Не живеем вече в 2010-11,че да си измисляш подобни доводи.Не стига,че нагли ами и си извъртат нещата само в тяхна полза. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Ако вземем двата най-гледани клипа на "Шефката" стават 13,9 млн. гледания (общо), които Преслава ще ги мине - тя излезе почти 3 месеца по-късно, а само от един клип има 11,3 млн.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Галенови каква успешна година изпращаме направо не мога да повярвам !! ДЪРЖИМ РЕКОРДА ЗА най-силната премиера в попфолка за тази година:

Горката Гаргамелка как се радваше само...

9467197b.jpg

9467198X.jpg

9467199q.jpg

Сподели в други сайтове

За целите на стъкмистиката, ако имаше повече от един клип на Преса дали нямаше да се брои, ми е много интересно. Ама не колкото тенджерата със сърмите, нали, дето се варят в момента ...

Сподели в други сайтове

да коментираме провала на Гери-Никол :hahaha: :roll1:

Да коментираме по-добре кой какво е приготвил (или му приготвят) за Бъдни вечер и каква точно паричка е омесена в питката. Като гледам тука са им толкова свити сърмите на сички, как въпреки че мноого им се иска, Галя имаше доста добра година, на фона на сички останали, че няма смисъл да продължаваме тая линия ...

И за дам тон, тука нашта мама гледам метна ино евро в тестото.

Сподели в други сайтове

Ее, от магазина. Нищо, другия път повече ;)

Другото аз приготвих, не е много типично, ма барем е постно. Гледам у фейса яко суджуци и кашкавали по софрите - шок!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Няма как да се признае нещо, което не е истина. Никаква обективност не показваш. Точно обратното - показваш лични пристрастия. Още от ден първи ти ненавиждаш най-големият хит на годината и си го подчертавала неведнъж. За сметка на това харесваш много повече "Да гори в любов". Това влияе на преценката ти.

Преслава няма как да има по-силна година с един мегахит.

"Обратно в играта" има толкова гледания заради алгоритъма на youtube, Преслава неведнъж е изкарвала късмет с тези показвания отстрани, дори невзрачност като "Пада звезда" клони към 10 милиона точно по същата причина.

Обратно в играта е толкова голям хит, че самата Преслава нямаше увереност да я изпее на концерта и да го демонстрира. За сметка на това цялата зала пее сочената за провал "Дай ми любов", че дори и "Маракеш"

Както виждаме от клипчета и разкази на хора - Галена е тотален доминатор във всички клубове.

Та какво има Преслава през тази година повече от Галена? Един силен прием на концерт и един мегахит. Ми, че тя всяка година си ги има тези неща. Означава ли, че от 2005 насам, всяка година на нея трябваше да се дава Певица на годината?

Галена ще завърши годината с равно участие в песента, която ненавиждаш, но срути държавата, много по-голям хит от "Да гори в любов". Ще завърши годината с рекорда за най-силна премиера на 2018. И към това прибавяме, както сами видяхме, съвсем немалките хитове "Просто Шоу", "Дай ми любов" и "Маракеш".

Няма как да каже човек, че Преслава има по-силна година.

За гласа и харизмата на Преслава съм съгласен, за неадекватността на Галена на голяма сцена - също. Но не тези неща определят кой е номер 1 за годината.

Алгоритъма на ютюб не е оправдание за малко гледания, ако хората харесват песента ще я търсят от търсачката... И на мен ми излиза Феноменален постоянно но си я пускам много рядко защото не ми харесва чак толкова. А Просто Шоу не ми брой за 2018 защото тогава ще броим и Не се изтриваш която е в пъти по голям хит и от Просто Шоу и от Маракеш и Шефката

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

Алгоритъма на ютюб не е оправдание за малко гледания, ако хората харесват песента ще я търсят от търсачката... И на мен ми излиза Феноменален постоянно но си я пускам много рядко защото не ми харесва чак толкова. А Просто Шоу не ми брой за 2018 защото тогава ще броим и Не се изтриваш която е в пъти по голям хит и от Просто Шоу и от Маракеш и Шефката

Просто шоу излезе последните дни на 2017, както От София до Банско, която според мен е хитът на 2018.

Не се изтриваш не излезе ли 2-3 месеца по-рано?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Алгоритъмът на youtube е голям фактор за много неща. Песента на Кали (дори не й помня името - онази, копието на "Дай ми още") е с над 10 милиона заради въпросния алгоритъм - нещо, което Кали не е и сънувала, че ще се случи в кариерата й. Хората са масово мързеливи и не им се занимава да търсят песни, много народ слуша, каквото му тръгва автоматично. Ако досега не ти е било ясно това, ето сега ти го обясних.

По въпроса за "Просто Шоу"/"Не се изтриваш". На Галена излезе седмица преди края на годината и направи 90% от гледанията си тази година. На Преслава излезе на 1 ноември.

Друго нещо за уточняване да има?

Сподели в други сайтове

15 лева вход на Галена в PORTe във Варна за повече от двучасов купон и почти всички песни на живо и 20 лева вход на Преслава в Play в Бургас за едночасово участие, от които сaмо две песни на живо.

И да, "Феноменален" е категоричният хит на зимата.

Сподели в други сайтове

По-добре две песни хубаво изпяти на живо отклокото 30 изпяти сякаш ги пее умираща гарга

Ако искаш да чуеш умираща гарга си пусни Джулия на концерта. :whistling:

П.С Според теб е нормално човек да даде 20 лв. вход, за да чуе 2 песни на живо?

Сподели в други сайтове

Ако искаш да чуеш умираща гарга си пусни Джулия на концерта. :whistling:

П.С Според теб е нормално човек да даде 20 лв. вход, за да чуе 2 песни на живо?

Чух Джулия, тя е новата наследница на Галена.

Да не би Преслава да кара хората да отиват на нейни участия? Всеки разполага сам с парите си и ги троши както той иска. Според мен е по-добре да дадеш 20 лева за 2 хубави ястия отколкото за 10 кило помии.

Сподели в други сайтове

Каква е тази?

Няква анонимна която има повече гледания и хора на концерт отколкото всички в Пайнер нямаха за 2018-та

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...