FikLena Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 РАЙНА Страницата е харесана · 22 декември · Не сме открили ние красотата на подводните кадри, естествено... Но подводните опертори в България изобщо не са много, не снимат чак толкова често видеоклипове, че да не са запознати с труда един на друг. А тук в тази нова видеопродукция очевидно са били запознати и са се вдъхновили едно към едно! https://www.facebook.com/raina.official.pag...&permPage=1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Ако искаш да чуеш умираща гарга си пусни Джулия на концерта. П.С Според теб е нормално човек да даде 20 лв. вход, за да чуе 2 песни на живо? Абе не е нормално, ма от фенове на Преса кво очакваш? Те носят от 9 дерета вода да я оправдават, и докато има балъци да и слушат “ангелския” глас на плейбек, мързеливото от Толбухин ша си я кара все така пред просото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Няква анонимна която има повече гледания и хора на концерт отколкото всички в Пайнер нямаха за 2018-та Ще я чуя. А гласът на Коя наистина бие много на Галениния, само дето Галена 15 години по-късно може да не пее толкова добте, колкото в началото, но със сигутност е над Коя. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Според мен е по-добре да дадеш 20 лева за 2 хубави ястия отколкото за 10 кило помии. Аз съм останал с впечатлението, че се храниш с помиите и ги избираш пред хубавите ястия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Уж оригинална сръбска звезда Йелена Карлеуша изкопира Галена. Галенови, радвате ли се? https://twitter.com/nanogica_dekra/status/1...6990865409?s=19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Абе не е нормално, ма от фенове на Преса кво очакваш? Те носят от 9 дерета вода да я оправдават, и докато има балъци да и слушат "ангелския" глас на плейбек, мързеливото от Толбухин ша си я кара все така пред просото. Нека си я кара, както си знае. На който му харесва, да я толерира. Прав е сърбинът, че никой не кара хората на сила на ходят на участията й. Плейбекът да й беше големия проблем на тази жена. Най-дразнещото нещо са феновете й, които в злобата си изкривяват факти и реалност. Ако ги слушаш тях, все едно сме в матрицата. Да броим песен с дебют през средата на есен 2017 към песните за 2018. Да не броим реалните гледания на песента с Галена, защото идвали от няколко клипчета. Нищо, че до преди няколко години само това правехме всички. Вече не можело, вече сме били 2018. Галенови им признаваме силния прием на концерта, харизмата и таланта, признаваме големия хит, който направи. Те нищо не признаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 А кака Кели одеве изтърси предколедно, че ако сме броили двете клипчета на Шефката, имала не знам си колко гледания. Ми, како Кели, защо да броим само двете, бе миличка? Другите с купени гледания ли са, какво? Едното фенско ще го признаеш, ама другите не, щото става страшно за "Да гори в любов". Вижте що за стока сте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 15 лева вход на Галена в PORTe във Варна за повече от двучасов купон и почти всички песни на живо и 20 лева вход на Преслава в Play в Бургас за едночасово участие, от които сaмо две песни на живо. И да, "Феноменален" е категоричният хит на зимата. В ПОРТе винаги е 10лв, какви 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 В ПОРТе винаги е 10лв, какви 15 Знам, но Галена вече е с хонорар 11 000 лв. и няма как. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Знам, но Галена вече е с хонорар 11 000 лв. и няма как. Не е вярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Не е вярно. Написах го заради теб. Исках да видя дали си тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Весели празници! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Весели празници! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Диона: Галена е с най-добрият договор в „Пайнер“, който я прави почти независима от фирмата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Написах го заради теб. Исках да видя дали си тук. Тъкмо влязох преди малко. :1000 (29): Как прекарваш Бъдни вечер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Диона: Когато Преслава разбра за договора на Галена, се нагълта с хапчета под душа и легна да спи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Добър вечер, изядохте ли сармите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Нека си я кара, както си знае. На който му харесва, да я толерира. Прав е сърбинът, че никой не кара хората на сила на ходят на участията й. Плейбекът да й беше големия проблем на тази жена. Най-дразнещото нещо са феновете й, които в злобата си изкривяват факти и реалност. Ако ги слушаш тях, все едно сме в матрицата. Да броим песен с дебют през средата на есен 2017 към песните за 2018. Да не броим реалните гледания на песента с Галена, защото идвали от няколко клипчета. Нищо, че до преди няколко години само това правехме всички. Вече не можело, вече сме били 2018. Галенови им признаваме силния прием на концерта, харизмата и таланта, признаваме големия хит, който направи. Те нищо не признаха. Няма и да признаят. Ако не си скоро, разгледай пак темите за Деса и Кама, ония поне си тролеха съвсем отявлено, тия са просто твърде във филма. Иначе никва разлика няма ... Иначе тва за договора е интересно, ако е вярно. Явно Галя е парафирала нещо ново, аз бях убеден че е с поне единия крак отвънка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Този форум се е превърнал в паралелна реалност без мен. Трябва да взема мерки, защото освен, че основните тролове са се побъркали, след проваленият концерт в "Арена Армеец" забелязвам, че опитват да пробутат калпавите изяви там на фаворитите си като нещо страхотно. Също така е очевидно, че на няколкото елемента тук, на които им се снасяше нещо от кухнята в момента, са като подритнати котета. Разбирам и нервите на основните агитки откъде идват. Аз ли да го кажа или още ще се правите на разсеяни? п.п. Галена нищо ново не е парафирала. Тя няма дупе да иска нещо от Пайнера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Добре, ще чакам. Поздрав за всички с нещо истински златно! Намерих това https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.1...amp;oe=5CA3166F Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Този форум се е превърнал в паралелна реалност без мен. Трябва да взема мерки, защото освен, че основните тролове са се побъркали, след проваленият концерт в "Арена Армеец" забелязвам, че опитват да пробутат калпавите изяви там на фаворитите си като нещо страхотно. Също така е очевидно, че на няколкото елемента тук, на които им се снасяше нещо от кухнята в момента, са като подритнати котета. Разбирам и нервите на основните агитки откъде идват. Аз ли да го кажа или още ще се правите на разсеяни? п.п. Галена нищо ново не е парафирала. Тя няма дупе да иска нещо от Пайнера. Дай му, ве бате, сипи му. Виж приема тук, шефе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Хайде да не ми пробутвате изнасилени изпълнения пред камерен състав публика. Бил съм на почти всички турнета и никак не е ОК да ми обяснявате баш на мен какво са приеми, бисове и еуфория. Ближете там рани и си бройте в тубата. И без това знаете какво ща се пее на пенсионирането и на тази генерация певачки.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Хайде да не ми пробутвате изнасилени изпълнения пред камерен състав публика. Бил съм на почти всички турнета и никак не е ОК да ми обяснявате баш на мен какво са приеми, бисове и еуфория. Ближете там рани и си бройте в тубата. И без това знаете какво ща се пее на пенсионирането и на тази генерация певачки.... Цял живот ли ще страдаш, че Камелия повече няма да види голяма сцена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Цял живот ли ще страдаш, че Камелия повече няма да види голяма сцена? Те пък другите щото много виждат. Без ДПС и толкова рехава публика няма да видят. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари