lakibebe Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 не е вярно ! Нагла лъжкиня!!!!! Колко ти плаща Преса, ма, продажнице долна!!!!! 3 дни за Danger. serbotinche и Danger. 3 дни................................а този горе още се вихри из форума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 serbotinche и Danger. 3 дни................................а този горе още се вихри из форума? Къде се е вихрил? Не видях той да каза нещо обидно. Ти защо се месиш където не ти е работата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 serbotinche и Danger. 3 дни................................а този горе още се вихри из форума? Аман от тебе. Постоянно си тука, мълчиш като навряна в кучи гъз и само някой да каже нещо на въпреки на Danger. си първа писта. Вземи го осинови най-накрая и да се приключва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Да, така съм преценила. Това е обида. И ти ли имаш проблем нещо? А ако имам проблем, кво? Ще ме набиеш ли? Нещо много нахакано влизаш, като някоя мутреса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 А ако имам проблем, кво? Ще ме набиеш ли? Нещо много нахакано влизаш, като някоя мутреса Ако имаш проблем си го кажи просто. Може да съм такава, да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Осъзнайте се вече, че ставате все по-ужасни и двамата. Стела ти особенно. Разочароваш и то много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Осъзнайте се вече, че ставате все по-ужасни и двамата. Стела ти особенно. Разочароваш и то много. Ами за нас поне е нещо ново да сме ужасни, докато ти винаги си била такава. Позволи ни и на нас да видим какво е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Никола, и какво като ме блокира във фейса? Ще заплача... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Ами за нас поне е нещо ново да сме ужасни, докато ти винаги си била такава. Позволи ни и на нас да видим какво е. Вредиш и на момичето и то много. 90% от форума я намрази. Дано се осъзнае на време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Вредиш и на момичето и то много. 90% от форума я намрази. Дано се осъзнае на време. Ти изобщо не знаеш за какво става въпрос, не съм общувал с момичето от седмици. Не мога да командвам хората. Всеки си има глава на раменете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Вредиш и на момичето и то много. 90% от форума я намрази. Дано се осъзнае на време. Дай да мога сама да преценя кое ми вреди и кое не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 serbotinche и Danger. 3 дни................................а този горе още се вихри из форума? миличка тука няма обида 'не е вярно ! Нагла лъжкиня!!!!! Колко ти плаща Преса, ма, продажнице долна!!!!!' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 @lakibebe Остани по бельо, надуй този мегахит и изтанцувай един кючек в скута на мъжа ти: Поставям ти задача да направиш песента ХИТ в Македония. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 обаче тази година Конди и Стела ще оберат Рама-наградите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 обаче тази година Конди и Стела ще оберат Рама-наградите Награди няма да има. Закрих ги още миналата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 На партито Галена с "Шефката" - 3 пъти, "Просто шоу" - 1 път, "Феноменален" - 2пъти, "Моро му" - 1 път. :1000 (19): Хората все още се радват на шоуто. Тази пък пак във филмите.Дори да беше вярно не ми се мисли по какви дупки ходиш,че пускат такива цигании. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Стела е супер. Мачкай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Тази пък пак във филмите.Дори да беше вярно не ми се мисли по какви дупки ходиш,че пускат такива цигании. Какви дупки те гонят? Тия песни звучат във всяка дискотека. Ти какво очакваш да пускат - трио Сопрано ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Какви дупки те гонят? Тия песни звучат във всяка дискотека. Ти какво очакваш да пускат - трио Сопрано ли? Марина Тошич, бате! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Марина Тошич, бате! Защо, бате? И тя ли ти харесва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Защо, бате? И тя ли ти харесва? Ко? Не! Но поне знам коя е. Имаше една къдрава с рисуван нос, не мога да й запомня името, е от нея ме избива на агресия! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Ко? Не! Но поне знам коя е. Имаше една къдрава с рисуван нос, не мога да й запомня името, е от нея ме избива на агресия! Много съм зле, чак почнах да се чудя коя е. Може да ни излезе късметът и Луна да й издейства фалшив ТЕЛК с голяма категория. Като види сигурен доход, белким се откаже от пеенето. Кво ли се маем и ние. Пайнера щом Марина Тошич се опита да налага 2 години, натрапването на Джулката не ни мърда поне 8. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Какви дупки те гонят? Тия песни звучат във всяка дискотека. Ти какво очакваш да пускат - трио Сопрано ли? Дискотеките не отварят в 20:30 ,което означава,че Стелито е била в някоя кръчма от което следва пък,че единствената песен,която евентуално биха пуснали ще е Шефката,тъй като е единствената песен от изброените,която може да бъде изсвирена от оркестър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Много съм зле, чак почнах да се чудя коя е. Може да ни излезе късметът и Луна да й издейства фалшив ТЕЛК с голяма категория. Като види сигурен доход, белким се откаже от пеенето. Кво ли се маем и ние. Пайнера щом Марина Тошич се опита да налага 2 години, натрапването на Джулката не ни мърда поне 8. Тошка ще вземе да стане известна в Сърбия - новата Рени! Надявам се втората да последва съдбата на адашката си Жулиета! Луна да развързва кесията! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Дискотеките не отварят в 20:30 ,което означава,че Стелито е била в някоя кръчма от което следва пък,че единствената песен,която евентуално биха пуснали ще е Шефката,тъй като е единствената песен от изброените,която може да бъде изсвирена от оркестър. Сякаш в кръчмите никога не пускат mp3-ки или песни от youtube. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари