Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

И ти ли размятка гащи? Време беше. :3fdb8960598fa63e:

Дали е с ДПС, или без ДПС, публиката е в най-добрия случай колкото в Пловдив миналата година, а там бяха към 3000 човека, просто залата е по малка и трибуните бяха сложени така, че да не си личи как ползват 1/3 от капацитета. И това им беше най-посещавания концерт, откакто бяха изхонени от НДК - за какъв прием има да се говори изобщо?

По добре отбележи как таз година никоя смислена телевизия не се вълнува да включи мероприятието в новогодишната си програма, та го качиха бърже бърже в Ютуб (за разлика от друг път) и са го подарили на Болен Сидеров Тв. Вероятно по партийна линия, все пак въпросния от край време е спряган за патерица на ДПС, та все едно си върви по партийната телевизия, дето е финансирала концерта, въпреки че таргета на Алфа и почитателите на маанетата са твърде далеч едно от други.

Изобщо пълен крах, ако това е голямата сцена, то конкретно Кама нишо не губи от неприсъствието си там, ако се върнем конкретно на тая точка от дневния ред.

По същество, не е лош безкрайния спор Галя или Преса, щото и без тва е скука и тряя се поддържа форума жив, щото вече и зайка не ще пише истории, а само за Рики. От тая гледна точка, това вълнува 7 от 10ната човека дето още влизат, за това се пише, за обективност или реално положение кво да говорим - такава липсва изначално. Дори тия двете да се окажат от пеенето, тука нвма да претсне тов спор, докато не изкарате фактурите коя от двете е продала повече - Галя в санаториума в Малко Курило или Преса у пенсионерския клуб в Горна Малина ....

Сподели в други сайтове

Цял живот ли ще страдаш, че Камелия повече няма да види голяма сцена?

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Когато чалгата бе топ бизнес в българският шоубизнес и на стадионите имаше по 40 000 души, Камелия взе своето много голямо парче от тортата и се превърна в легенда. Днес цялата торта е по-малка от нейното парче тогава. Такива са реалностите, за съжаление. Може да им е много мъчно на мераклии като теб, но днешните пайнерски звездици са само бледа сянка на онова, което представляваше чалгата преди 10-15 години. А когато си се научил на черен хайвер и шампанско,, да те залъгват с филия намазана с мас и развалена бира, някак не върви. Но нали знаеш? - когато няма риба и цацата е риба. Та така и с големият смех в "Армеец арена", който ти наивно наричаш голяма сцена....

:1000 (19):

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Когато чалгата бе топ бизнес в българският шоубизнес и на стадионите имаше по 40 000 души, Камелия взе своето много голямо парче от тортата и се превърна в легенда. Днес цялата торта е по-малка от нейното парче тогава. Такива са реалностите, за съжаление. Може да им е много мъчно на мераклии като теб, но днешните пайнерски звездици са само бледа сянка на онова, което представляваше чалгата преди 10-15 години. А когато си се научил на черен хайвер и шампанско,, да те залъгват с филия намазана с мас и развалена бира, някак не върви. Но нали знаеш? - когато няма риба и цацата е риба. Та така и с големият смех в "Армеец арена", който ти наивно наричаш голяма сцена....

:1000 (19):

Съгласен съм с всичко освен с последното изречение.

Положението в Арена-та обаче не беше чак "голям смех". Вижда се сравнително пълна зала. Знаем за ДПС машинациите, голяма излагация е това. Залата обаче е на 75% пълна, нали за това ставаше въпрос?

Приемите на няколко изпълнители бяха също доста на ниво, вижда ме го с очите си, чуваме го с ушите си.

А ти винаги си бил склонен да преувеличаваш позитивното за Камелия и негативното за всички останали.

Сподели в други сайтове

Да видим кой е бил послушен през годината и какво му донесе Дядо Коледа на Бъдни вечер. :xmas:

1. Едно ферари 131К

2. Феноменален 111К

3. Яко ми е 106К

4. Мило мое 101К

5. Да вдигнем шум 88К

6. Грешка беше 87К

7. Шефката 83К

8. Да гори в любов 78К

9. Направи така 76К

10. Мотел 68К

Някой е бил много послушен. :blow:

Сподели в други сайтове

Дай му, ве бате, сипи му.

Виж приема тук, шефе.

Много жалък прием. Грешка беше, че и Да гори в любов са в пъти по-пяти. А и Върележката, и Феноменален.

Освен това като подават на последния припев се вижда как не се знае текста. Иначе си се забавляват хората на кючека, ама нищо съществено. Според моите уши не влиза и в топ 5 на най-добре приетите.

Сподели в други сайтове

Дали е с ДПС, или без ДПС, публиката е в най-добрия случай колкото в Пловдив миналата година, а там бяха към 3000 човека, просто залата е по малка и трибуните бяха сложени така, че да не си личи как ползват 1/3 от капацитета. И това им беше най-посещавания концерт, откакто бяха изхонени от НДК - за какъв прием има да се говори изобщо?

По добре отбележи как таз година никоя смислена телевизия не се вълнува да включи мероприятието в новогодишната си програма, та го качиха бърже бърже в Ютуб (за разлика от друг път) и са го подарили на Болен Сидеров Тв. Вероятно по партийна линия, все пак въпросния от край време е спряган за патерица на ДПС, та все едно си върви по партийната телевизия, дето е финансирала концерта, въпреки че таргета на Алфа и почитателите на маанетата са твърде далеч едно от други.

Изобщо пълен крах, ако това е голямата сцена, то конкретно Кама нишо не губи от неприсъствието си там, ако се върнем конкретно на тая точка от дневния ред.

По същество, не е лош безкрайния спор Галя или Преса, щото и без тва е скука и тряя се поддържа форума жив, щото вече и зайка не ще пише истории, а само за Рики. От тая гледна точка, това вълнува 7 от 10ната човека дето още влизат, за това се пише, за обективност или реално положение кво да говорим - такава липсва изначално. Дори тия двете да се окажат от пеенето, тука нвма да претсне тов спор, докато не изкарате фактурите коя от двете е продала повече - Галя в санаториума в Малко Курило или Преса у пенсионерския клуб в Горна Малина ....

Не е лош спорът, но само поради факта, че Зайка ни лиши от дневниците си!

За Алфа ТВ ми е баш драго - много му приляга на концертчето да бъде излъчено точно там.

Иначе по отношение на залата доста присъстващи споделиха, че е било празничко. Самият Митко Пайнера е отбелязал, че залата е била празна и е имало много "дупки в програмата". Дано предприеме некви мерки, макар че това си е поначало кауза пердута.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Явно само за фенове на Галена е бил 15 :3fdb8960598fa63e:

Така е,който няма вкус. :3fdb8960598fa63e:

Между другото ето много интересен факт.В Рамания постоянно се говори каква дискотечна терминаторка била Галена,как участията й били фул и блабла,а Емануела правела ужасни участия.От тук следва въпроса защо през няколко дни Емануела качва сторита на огромни опашки пред клубовете,които ще пее,а Галена не? Нима тази година дори Андреа е с по-успешни участия? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да видим кой е бил послушен през годината и какво му донесе Дядо Коледа на Бъдни вечер. :xmas:

1. Едно ферари 131К

2. Феноменален 111К

3. Яко ми е 106К

4. Мило мое 101К

5. Да вдигнем шум 88К

6. Грешка беше 87К

7. Шефката 83К

8. Да гори в любов 78К

9. Направи така 76К

10. Мотел 68К

За поред път се вижда разликата между това, което казвате тук и реалноста. “Яко ми е”, която аз много харесвам и която във форума бе обавена за пълен провал, е топ 3 по празниците?!

Сподели в други сайтове

1. Едно ферари 131К

2. Феноменален 111К

3. Яко ми е 106К

4. Мило мое 101К

5. Да вдигнем шум 88К

6. Грешка беше 87К

7. Шефката 83К

8. Да гори в любов 78К

9. Направи така 76К

10. Мотел 68К

ХИТА НА ЕСЕНТА = ФЕНОМЕНАЛЕН

ЗАЩО НЕ И ПЕСЕН НА ГОДИНАТА ??

Сподели в други сайтове

За поред път се вижда разликата между това, което казвате тук и реалноста. "Яко ми е", която аз много харесвам и която във форума бе обавена за пълен провал, е топ 3 по празниците?!

На много хора не им хареса на първо слушане, след това обаче песничката зарибява. Тук се отчете факта, че от зимните предложения на Пайнер, Джена и Галена са с хитовете на зимата.

А горкият Галин е паднал под Борис Дали вчера. Очен зибочен. Очен Мирмидон-Башибозучен.

Сподели в други сайтове

А горкият Галин е паднал под Борис Дали вчера. Очен зибочен. Очен Мирмидон-Башибозучен.

Ми когато един джуклест педераст със характер на селянка и говор на мьеко, се опитва да бъде мъжкар и да копира истинска история на готино момче, така се получава накрая.

Сподели в други сайтове

Галенови изпращаме една много успешна година !

3 клипа на световно ниво

2 мегахита

1 рекорд

3 успешни сезонни хитчета

3 концерта в Арена Армеец

Сподели в други сайтове

Ми когато един джуклест педераст със характер на селянка и говор на мьеко, се опитва да бъде мъжкар и да копира истинска история на готино момче, така се получава накрая.

Може би на малките момиченца, които умираха за него преди време, вече им се изясняват нещата...?

Поне не ме е блокирал след онова за джуките, коментарът ми още стои. Учудващо поведение за чалгарин. Това поне одобрявам.

Сподели в други сайтове

Може би на малките момиченца, които умираха за него преди време, вече им се изясняват нещата...?

Поне не ме е блокирал след онова за джуките, коментарът ми още стои. Учудващо поведение за чалгарин. Това поне одобрявам.

Не, просто малките момиченца харесват момченца, а с тия устни и погледи по-скоро ми прилича на Андреа без коса. Същото подуто лице и огромни уста, само дето не е гримиран и тялото му е яко назобено. Еднакво бездарни, просто 1:1. Мина и замина много бързо Галин. Сега с появата на Теофиков, просто не може и да очаква големи хитове.

Сподели в други сайтове

Дано Преса да пуска нова песен. тогава ще видите 20 млн на 'Да гори в Любов' през крив макарон !

Не вярвам да пусне скоро, сигурно чак февруари-март. Защо да си дава зор мързелячката, като тази ще я храни още дълго време. Пък и все още не е умряла, добри гледания прави.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...