Guest Kondomcho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Те пък другите щото много виждат. Без ДПС и толкова рехава публика няма да видят. И ти ли размятка гащи? Време беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 2 Милиона ?! Че и по дискотеки съм я чувал.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 И ти ли размятка гащи? Време беше. Дали е с ДПС, или без ДПС, публиката е в най-добрия случай колкото в Пловдив миналата година, а там бяха към 3000 човека, просто залата е по малка и трибуните бяха сложени така, че да не си личи как ползват 1/3 от капацитета. И това им беше най-посещавания концерт, откакто бяха изхонени от НДК - за какъв прием има да се говори изобщо? По добре отбележи как таз година никоя смислена телевизия не се вълнува да включи мероприятието в новогодишната си програма, та го качиха бърже бърже в Ютуб (за разлика от друг път) и са го подарили на Болен Сидеров Тв. Вероятно по партийна линия, все пак въпросния от край време е спряган за патерица на ДПС, та все едно си върви по партийната телевизия, дето е финансирала концерта, въпреки че таргета на Алфа и почитателите на маанетата са твърде далеч едно от други. Изобщо пълен крах, ако това е голямата сцена, то конкретно Кама нишо не губи от неприсъствието си там, ако се върнем конкретно на тая точка от дневния ред. По същество, не е лош безкрайния спор Галя или Преса, щото и без тва е скука и тряя се поддържа форума жив, щото вече и зайка не ще пише истории, а само за Рики. От тая гледна точка, това вълнува 7 от 10ната човека дето още влизат, за това се пише, за обективност или реално положение кво да говорим - такава липсва изначално. Дори тия двете да се окажат от пеенето, тука нвма да претсне тов спор, докато не изкарате фактурите коя от двете е продала повече - Галя в санаториума в Малко Курило или Преса у пенсионерския клуб в Горна Малина .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 В ПОРТе винаги е 10лв, какви 15 Явно не си запознат достъчно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Цял живот ли ще страдаш, че Камелия повече няма да види голяма сцена? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Когато чалгата бе топ бизнес в българският шоубизнес и на стадионите имаше по 40 000 души, Камелия взе своето много голямо парче от тортата и се превърна в легенда. Днес цялата торта е по-малка от нейното парче тогава. Такива са реалностите, за съжаление. Може да им е много мъчно на мераклии като теб, но днешните пайнерски звездици са само бледа сянка на онова, което представляваше чалгата преди 10-15 години. А когато си се научил на черен хайвер и шампанско,, да те залъгват с филия намазана с мас и развалена бира, някак не върви. Но нали знаеш? - когато няма риба и цацата е риба. Та така и с големият смех в "Армеец арена", който ти наивно наричаш голяма сцена.... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Когато чалгата бе топ бизнес в българският шоубизнес и на стадионите имаше по 40 000 души, Камелия взе своето много голямо парче от тортата и се превърна в легенда. Днес цялата торта е по-малка от нейното парче тогава. Такива са реалностите, за съжаление. Може да им е много мъчно на мераклии като теб, но днешните пайнерски звездици са само бледа сянка на онова, което представляваше чалгата преди 10-15 години. А когато си се научил на черен хайвер и шампанско,, да те залъгват с филия намазана с мас и развалена бира, някак не върви. Но нали знаеш? - когато няма риба и цацата е риба. Та така и с големият смех в "Армеец арена", който ти наивно наричаш голяма сцена.... :1000 (19): Съгласен съм с всичко освен с последното изречение. Положението в Арена-та обаче не беше чак "голям смех". Вижда се сравнително пълна зала. Знаем за ДПС машинациите, голяма излагация е това. Залата обаче е на 75% пълна, нали за това ставаше въпрос? Приемите на няколко изпълнители бяха също доста на ниво, вижда ме го с очите си, чуваме го с ушите си. А ти винаги си бил склонен да преувеличаваш позитивното за Камелия и негативното за всички останали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Да видим кой е бил послушен през годината и какво му донесе Дядо Коледа на Бъдни вечер. 1. Едно ферари 131К 2. Феноменален 111К 3. Яко ми е 106К 4. Мило мое 101К 5. Да вдигнем шум 88К 6. Грешка беше 87К 7. Шефката 83К 8. Да гори в любов 78К 9. Направи така 76К 10. Мотел 68К Някой е бил много послушен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Дай му, ве бате, сипи му. Виж приема тук, шефе. Много жалък прием. Грешка беше, че и Да гори в любов са в пъти по-пяти. А и Върележката, и Феноменален. Освен това като подават на последния припев се вижда как не се знае текста. Иначе си се забавляват хората на кючека, ама нищо съществено. Според моите уши не влиза и в топ 5 на най-добре приетите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Явно не си запознат достъчно. Явно само за фенове на Галена е бил 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Дали е с ДПС, или без ДПС, публиката е в най-добрия случай колкото в Пловдив миналата година, а там бяха към 3000 човека, просто залата е по малка и трибуните бяха сложени така, че да не си личи как ползват 1/3 от капацитета. И това им беше най-посещавания концерт, откакто бяха изхонени от НДК - за какъв прием има да се говори изобщо? По добре отбележи как таз година никоя смислена телевизия не се вълнува да включи мероприятието в новогодишната си програма, та го качиха бърже бърже в Ютуб (за разлика от друг път) и са го подарили на Болен Сидеров Тв. Вероятно по партийна линия, все пак въпросния от край време е спряган за патерица на ДПС, та все едно си върви по партийната телевизия, дето е финансирала концерта, въпреки че таргета на Алфа и почитателите на маанетата са твърде далеч едно от други. Изобщо пълен крах, ако това е голямата сцена, то конкретно Кама нишо не губи от неприсъствието си там, ако се върнем конкретно на тая точка от дневния ред. По същество, не е лош безкрайния спор Галя или Преса, щото и без тва е скука и тряя се поддържа форума жив, щото вече и зайка не ще пише истории, а само за Рики. От тая гледна точка, това вълнува 7 от 10ната човека дето още влизат, за това се пише, за обективност или реално положение кво да говорим - такава липсва изначално. Дори тия двете да се окажат от пеенето, тука нвма да претсне тов спор, докато не изкарате фактурите коя от двете е продала повече - Галя в санаториума в Малко Курило или Преса у пенсионерския клуб в Горна Малина .... Не е лош спорът, но само поради факта, че Зайка ни лиши от дневниците си! За Алфа ТВ ми е баш драго - много му приляга на концертчето да бъде излъчено точно там. Иначе по отношение на залата доста присъстващи споделиха, че е било празничко. Самият Митко Пайнера е отбелязал, че залата е била празна и е имало много "дупки в програмата". Дано предприеме некви мерки, макар че това си е поначало кауза пердута. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Явно само за фенове на Галена е бил 15 Така е,който няма вкус. Между другото ето много интересен факт.В Рамания постоянно се говори каква дискотечна терминаторка била Галена,как участията й били фул и блабла,а Емануела правела ужасни участия.От тук следва въпроса защо през няколко дни Емануела качва сторита на огромни опашки пред клубовете,които ще пее,а Галена не? Нима тази година дори Андреа е с по-успешни участия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Да видим кой е бил послушен през годината и какво му донесе Дядо Коледа на Бъдни вечер. 1. Едно ферари 131К 2. Феноменален 111К 3. Яко ми е 106К 4. Мило мое 101К 5. Да вдигнем шум 88К 6. Грешка беше 87К 7. Шефката 83К 8. Да гори в любов 78К 9. Направи така 76К 10. Мотел 68К Някой е бил много послушен. За поред път се вижда разликата между това, което казвате тук и реалноста. “Яко ми е”, която аз много харесвам и която във форума бе обавена за пълен провал, е топ 3 по празниците?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Да видим кой е бил послушен през годината и какво му донесе Дядо Коледа на Бъдни вечер. 1. Едно ферари 131К 2. Феноменален 111К 3. Яко ми е 106К 4. Мило мое 101К 5. Да вдигнем шум 88К 6. Грешка беше 87К 7. Шефката 83К 8. Да гори в любов 78К 9. Направи така 76К 10. Мотел 68К Някой е бил много послушен. ХИТА НА ЕСЕНТА = ФЕНОМЕНАЛЕН ЗАЩО НЕ И ПЕСЕН НА ГОДИНАТА ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 ХИТА НА ЕСЕНТА = ФЕНОМЕНАЛЕН ЗАЩО НЕ И ПЕСЕН НА ГОДИНАТА ?? Забрави си хапчетата , признай си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Забрави си хапчетата , признай си! ДА ГОРИ В ЛЮБОВ С ТОЗИ КРАДЕН ТЕКСТ НЯМА КАК ДА Е ПЕСЕН НА ГОДИНА!!! РАЗБИРАШ ЛИ ??? https://textove.com/dua-lipa-new-rules-tekst Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 ХИТА НА ЕСЕНТА = ФЕНОМЕНАЛЕН ЗАЩО НЕ И ПЕСЕН НА ГОДИНАТА ?? Виж 7-мо и 8-мо място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 За поред път се вижда разликата между това, което казвате тук и реалноста. "Яко ми е", която аз много харесвам и която във форума бе обавена за пълен провал, е топ 3 по празниците?! На много хора не им хареса на първо слушане, след това обаче песничката зарибява. Тук се отчете факта, че от зимните предложения на Пайнер, Джена и Галена са с хитовете на зимата. А горкият Галин е паднал под Борис Дали вчера. Очен зибочен. Очен Мирмидон-Башибозучен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Виж 7-мо и 8-мо място. хахахахахахахаха Хахахахахаха за поредна година ГАЛЕНА отново над Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 А горкият Галин е паднал под Борис Дали вчера. Очен зибочен. Очен Мирмидон-Башибозучен. Ми когато един джуклест педераст със характер на селянка и говор на мьеко, се опитва да бъде мъжкар и да копира истинска история на готино момче, така се получава накрая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Галенови изпращаме една много успешна година ! 3 клипа на световно ниво 2 мегахита 1 рекорд 3 успешни сезонни хитчета 3 концерта в Арена Армеец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ми когато един джуклест педераст със характер на селянка и говор на мьеко, се опитва да бъде мъжкар и да копира истинска история на готино момче, така се получава накрая. Може би на малките момиченца, които умираха за него преди време, вече им се изясняват нещата...? Поне не ме е блокирал след онова за джуките, коментарът ми още стои. Учудващо поведение за чалгарин. Това поне одобрявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Дано Преса да пуска нова песен. тогава ще видите 20 млн на 'Да гори в Любов' през крив макарон ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Може би на малките момиченца, които умираха за него преди време, вече им се изясняват нещата...? Поне не ме е блокирал след онова за джуките, коментарът ми още стои. Учудващо поведение за чалгарин. Това поне одобрявам. Не, просто малките момиченца харесват момченца, а с тия устни и погледи по-скоро ми прилича на Андреа без коса. Същото подуто лице и огромни уста, само дето не е гримиран и тялото му е яко назобено. Еднакво бездарни, просто 1:1. Мина и замина много бързо Галин. Сега с появата на Теофиков, просто не може и да очаква големи хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Дано Преса да пуска нова песен. тогава ще видите 20 млн на 'Да гори в Любов' през крив макарон ! Не вярвам да пусне скоро, сигурно чак февруари-март. Защо да си дава зор мързелячката, като тази ще я храни още дълго време. Пък и все още не е умряла, добри гледания прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари