Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Не, просто малките момиченца харесват момченца, а с тия устни и погледи по-скоро ми прилича на Андреа без коса. Същото подуто лице и огромни уста, само дето не е гримиран и тялото му е яко назобено. Еднакво бездарни, просто 1:1. Мина и замина много бързо Галин. Сега с появата на Теофиков, просто не може и да очаква големи хитове.

Много са смешни физиономийкте. Не, защото е грозен, а защото наистина не отиват на назобеното тяло и имиджа, дето налага сума ти години. Аз btw за първи път ги забелязвам толкова фрапантно да бият на очи в "Как си, кажи". Сякаш досега не ги беше имало до такава степен. Може да е на път да се разкрие...

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Много са смешни физиономийкте. Не, защото е грозен, а защото наистина не отиват на назобеното тяло и имиджа, дето налага сума ти години. Аз btw за първи път ги забелязвам толкова фрапантно да бият на очи в "Как си, кажи". Сякаш досега не ги беше имало до такава степен. Може да е на път да се разкрие...

Той Галин като цяло е грозен. Даже Фики ми изглежда по-свеж, въпреки магарешките зъби и мангалския тен. :3fdb8960598fa63e:

Това са единствените му песни които харесвам. Всичко останало около кариерата и образа му са ми анти.

Сподели в други сайтове

Явно само за фенове на Галена е бил 15 :3fdb8960598fa63e:

Абе ти малоумен ли си? Не ходя за първи път в Порте и входа там е главно 10, но на Галена миналата седмица беше 15. Като не вярваш попитай някой, който е ходил. ;)

Сподели в други сайтове

Абе ти малоумен ли си? Не ходя за първи път в Порте и входа там е главно 10, но на Галена миналата седмица беше 15. Като не вярваш попитай някой, който е ходил. ;)

На Андреа в Казанлък беше 15 още лятото. И нейния хонорар сигурно е 11К. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

На Андреа в Казанлък беше 15 още лятото. И нейния хонорар сигурно е 11К. :3fdb8960598fa63e:

Говорим за елитна дискотека във Варна с почти еднакъв вход на всяка певица и досега винаги е бил 10 лева, но специално онзи ден на Галена беше 15. Сега началото на Януари е Преслава и сигурно пак ще е 15. Иначе не ми пука за хонорара на чалгарките, след като само Галена си го заслужава.

Сподели в други сайтове

Говорим за елитна дискотека във Варна с почти еднакъв вход на всяка певица и досега винаги е бил 10 лева, но специално онзи ден на Галена беше 15. Сега началото на Януари е Преслава и сигурно пак ще е 15. Иначе не ми пука за хонорара на чалгарките, след като само Галена си го заслужава.

Камелия и Емилия също си правят страхотно участията.

Сподели в други сайтове

Астроложката Алена за връзката на Преслава:

Преслава трябва да се омъжи за Павел, ако иска стабилни отношения

Ще кажа няколко думи само за Преслава, защото датата на нейния избраник Павел очевидно не е предизвикала интерес, за да стане обществено достояние. Певицата е родена на дата на кармична разплата, но успява да се справя с трудностите по пътя си. Съдбовният й път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност, за да не си печели неприятели и да не провокира околните с поведението си към физическо насилие и прояви на безпричинна агресия към нея. До нейната 27 година е имала възможност да се установи зад граница, но е имала и наложена съдбовна забрана за брак. В периода 27-36 години й е отредено да срещне подходящия партньор и да създаде дом и семейство, а след като вече е майка, е добре да не пропуска изискването на съдбата - да живее с официално сключен брак, заради забрана за съжителство на семейни начала, което след време ще предизвика раздяла.

Сподели в други сайтове

След огромната еволюция на технологиите през 21 век, учени създадоха програма която показа как биха изглеждали звездите в бъдеще.

Първите участници в експеримента са:

Галена

Преслава

Андреа

Фики

Галин

Сподели в други сайтове

След огромната еволюция на технологиите през 21 век, учени създадоха програма която показа как биха изглеждали звездите в бъдеще.

Галена

Преслава

Андреа

Фики

Галин

:roll1: :roll1: :roll1:

ТОП

Сподели в други сайтове

Галена

Преслава

Андреа

Фики

Галин

:roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Галена

Преслава

Андреа

Фики

Галин

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Всички дискотеки в България са абсолютно еднакви, може би защото архитектите са едни и същи. Разликите, са само в цените на пиячката в няколкото ВИП сепарета, които се слагат само за разкош. Харесал съм профилите на поне 30-40 дискотеки във фейсбук от цялата страна и никъде няма бутилка уиски с 4 енергийни напитки за повече от 80 лева. Така, че с тези цени хонорарите може да са максимум 10 лева. Много трудно някой ще ме убеди, че еди къде си входът е 15-20 лева. Такава ни е държавата, стандарта и възможностите. Всеки иска повече, но днес това е възможното.

Принципно съм свободен до нова година и не е добре да надувате балона на Галена, щото имам карфици, безопасни игли, шила и ножове.... :ad:

Сподели в други сайтове

Галена

Преслава

Андреа

Фики

Галин

:1000 (10): :1000 (29):

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Галенови изпращаме една много успешна година !

3 клипа на световно ниво

2 мегахита

1 рекорд

3 успешни сезонни хитчета

3 концерта в Арена Армеец

Между другото, не си забравил за участията й в Арена Армеец, с което става единствената чалгарка, стъпвала на сцената за годината 3 пъти там.

На Рожден ден на Веселина, Планета и последно беше на концерта на Миле Китич.

Сподели в други сайтове

Защо Фики в сторитата си,снимките си постоянно гледа криво, а не си показва цялото лице.. Интересно ми е. Само криви погледи вади. :1000 (27): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Защо Фики в сторитата си,снимките си постоянно гледа криво, а не си показва цялото лице.. Интересно ми е. Само криви погледи вади. :1000 (27): :1000 (29):

Долната част на челюстите му е широка и в профил изглежда като мутант. Като се завърти на една страна не личи толкова....

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...