Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

И като ги върнат, какво? Ще я направят Певица на годината ли? При наличието на Емануела, Галена, Преслава и т.н.

Мисля че в момента си съчиняваш някакви сценарии, на които вероятността да се случи, клони към нула.

Мисля, че не ми следите мисълта и не гледате фактите. Улисани в надпревара да докажете, как някоя не е била толкова зле, като останалите конкуренти на концерта пропускате важни неща като:

- топ прием на Джулия във време далеч преди заключителната част,

- добро сценично и певческо представяне

- свободно държане на сцена и видно задобряване в сравнение с предни години

- очевидна харизма и позитивно отношение на публиката

- сравнително нов и неклиширан образ

- липса на странични негативи, създаващи предпоставки за инвестиция

Всичко си има девойката, а многото дуети със знакови имена не са случайност. Едно време Глория и Кама тръгнаха от раз. Анелия и Гергана също. За Фики да не говорим. Но на Ивана, Деса, Емилия, Галена, Джена и т.н. им трябваше време. Дори можеха да отпаднат по пътя към славата, но всяка по свой начин успя и то по трудния такъв. Не подценявайте Пайнера. Науми ли си нещо то рано или късно се случва, дори насила...

Теди Александрова успя и още как, но за лидер няма как, цигане е....

Сподели в други сайтове

Това, че Ломска била цигане какво оправдание е? Най-голямата чалга звезда - Азис е циганин.

Написаното с тирета изобщо не мисля да го коментирам. Джулия масово я подиграваха за ужасното грачене на концерта. Въртеше се неадекватно по сцената и отново разчиташе на топ име (Анелия), за да си докара прием.

Еми сори, но изобщо не е в топ 5 на концерта. В чалгата има една потенциална нова звезда, по която всички естествено полудяха още с първата песен - Денис Теофиков, а не изкуствено натрапваната Джула.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Нормално е "преслините" първи да скочат на амбразурата. Нормално е и да не знаят, че Митко Пайнера никога не е наградил циганинът Азис с нищо. А най-нормалното е да се създаде конкуренция между Джулия и Тедка "Ломска". Така ще потръгнат нещата и на двете. Все пак те са едно поколение по-млади от сегашната матрица, за която и на врабчетата около "Армеец арена" стана ясно, че е приключила. Иде време да рефреш на системата. Няма вечни неща в тоя бизнес... освен "Луда по тебе".

:1000 (19):

Сподели в други сайтове

Как не ви е срам да надувате най-слабата година на Галена от 2008 година насам? Реди провал след провал, а тук чета дитирамби за нея... :gun_bandana:

Всички дискотеки в България са абсолютно еднакви, може би защото архитектите са едни и същи. Разликите, са само в цените на пиячката в няколкото ВИП сепарета, които се слагат само за разкош. Харесал съм профилите на поне 30-40 дискотеки във фейсбук от цялата страна и никъде няма бутилка уиски с 4 енергийни напитки за повече от 80 лева. Така, че с тези цени хонорарите може да са максимум 10 лева. Много трудно някой ще ме убеди, че еди къде си входът е 15-20 лева. Такава ни е държавата, стандарта и възможностите. Всеки иска повече, но днес това е възможното.

Принципно съм свободен до нова година и не е добре да надувате балона на Галена, щото имам карфици, безопасни игли, шила и ножове.... ad.gif

Каза човекът, който преди 2-3 месеца се изцепи, че Галена купувала гледания на "Шефката" във фен канали. 1000%20(10).gif А в онзи момент тя още дори не осъзнаваше в какъв хит се е забъркала.

Значи ние лъжем, че входа в Порте бил 15 лв. а ти понеже никога не лъжеш, дори не се замисли, като вменяваше, че Камелия била взела 200 хиляди лева от Гласът на България за един сезон. ПРЕСЛАВА НЕ ВЗЕ ТОЛКОВА ЗА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ИЗЛГАЦИИ И ДЕНОНОЩНО ПРИСЪСТВИЕ ВЪВ ВИП БРАДЪР.

Във Варна средната заплата сигурно вече е към 1200 лв, в твоя край - с около 40% по-малко. Нищо учудващо няма, че в най-гъзарския град в държавата по празниците входа е бил 15 лв.

Сподели в други сайтове

Мисля, че не ми следите мисълта и не гледате фактите. Улисани в надпревара да докажете, как някоя не е била толкова зле, като останалите конкуренти на концерта пропускате важни неща като:

- топ прием на Джулия във време далеч преди заключителната част,

- добро сценично и певческо представяне

- свободно държане на сцена и видно задобряване в сравнение с предни години

- очевидна харизма и позитивно отношение на публиката

- сравнително нов и неклиширан образ

- липса на странични негативи, създаващи предпоставки за инвестиция

Всичко си има девойката, а многото дуети със знакови имена не са случайност. Едно време Глория и Кама тръгнаха от раз. Анелия и Гергана също. За Фики да не говорим. Но на Ивана, Деса, Емилия, Галена, Джена и т.н. им трябваше време. Дори можеха да отпаднат по пътя към славата, но всяка по свой начин успя и то по трудния такъв. Не подценявайте Пайнера. Науми ли си нещо то рано или късно се случва, дори насила...

Теди Александрова успя и още как, но за лидер няма как, цигане е....

- Единствено прием получи, благодарение на Анелия, иначе с нищо нямаше да бъде запомнена.

- Не знам каква очевидна харизма те води, но момичето е тотално безлично и няма нищо характерно в нея. Слива се с масата, няма отличаващ се глас, скучна е.

- Нов образ? Та тя се опитва да пробие от години и въпреки правенето на куп дуети и feat и ТОП имена от Пайнер, тя НЯМА самостоятелен хит.

Иначе не отричам, че е красива, талантлива е до някаква степен, но е твърде далеч от това да бъде масова любимка, това просто при нея няма как да се случи.

За мен инвестирането в нея, е излишно и напълно ненужно.

Сподели в други сайтове

Нормално е "преслините" първи да скочат на амбразурата. Нормално е и да не знаят, че Митко Пайнера никога не е наградил циганинът Азис с нищо. А най-нормалното е да се създаде конкуренция между Джулия и Тедка "Ломска". Така ще потръгнат нещата и на двете. Все пак те са едно поколение по-млади от сегашната матрица, за която и на врабчетата около "Армеец арена" стана ясно, че е приключила. Иде време да рефреш на системата. Няма вечни неща в тоя бизнес... освен "Луда по тебе".

:1000 (19):

Говориш глупости. Нормално е да искат да наложат нови имена, но просто с Джулия няма да стане. Безлична е и няма разпознаваем почерк. Няма присъствие на голямата сцена. И още куп неща. С Яница се получава по-добре, поне скандализира със самостоятелни хитове и хората естествено я харесват.

Сподели в други сайтове

Питам има ли такива силни капки за очи? :whistling:

Поздравявам те със 7-мо и 8-мо място на най-гледаните чалгии по Коледа. :3fdb8960598fa63e:

1. Едно ферари 131К

2. Феноменален 111К

3. Яко ми е 106К

4. Мило мое 101К

5. Да вдигнем шум 88К

6. Грешка беше 87К

7. Шефката 83К

8. Да гори в любов 78К

9. Направи така 76К

10. Мотел 68К

Едната излезе в началото на юли, другата в края на септември. :Vishenka_05:

"Визин" се казват капките, но не прекалявай, че имат rebound ефект. ;)

Сподели в други сайтове

Поздравявам те със 7-мо и 8-мо място на най-гледаните чалгии по Коледа. :3fdb8960598fa63e:

Едната излезе в началото на юли, другата в края на септември. :Vishenka_05:

"Визин" се казват капките, но не прекалявай, че имат rebound ефект. ;)

Благодаря, маци. Ако броим от един клип колко са? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Джулия е причината, за увисналите носове на големите пайнерски звездици. Предполагам, че на следващата масовка тя ще избира първа собствена гримьорна, а големите звездици ще чакат за ред. Митака им издърпва килимчето из под краката, а те не са свикнали да стъпват по земята. Чакаме само големия хит и бай, бай на матрицата от 2008 до 2018....

Кояяя? Тази Джулия, която квича, като заклещено куче на концерта ли? :roll1:

Сподели в други сайтове

- Единствено прием получи, благодарение на Анелия, иначе с нищо нямаше да бъде запомнена.

- Не знам каква очевидна харизма те води, но момичето е тотално безлично и няма нищо характерно в нея. Слива се с масата, няма отличаващ се глас, скучна е.

- Нов образ? Та тя се опитва да пробие от години и въпреки правенето на куп дуети и feat и ТОП имена от Пайнер, тя НЯМА самостоятелен хит.

Иначе не отричам, че е красива, талантлива е до някаква степен, но е твърде далеч от това да бъде масова любимка, това просто при нея няма как да се случи.

За мен инвестирането в нея, е излишно и напълно ненужно.

Този човек твърдеше с присъщата си убеденост, че наща е купувала трафик на фен клипчета. Има ли смисъл да му обръщаме внимание? :)

Сподели в други сайтове

Забравих да отбележа, че според него Преслава тръгнала да пее акапелно без да имала бис? Алооо? Те хората почнаха сами да си пеят "Лъжа е", аз такова нещо не съм виждал досега при друг изпълнител.

Маци, ти самият броеше гледания от множество клипчета преди 2013 година. Не бъди двуличен. :Vishenka_05:

Тогава каналът на Планета не беше развит. Сега сме 2018 г. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Точно така - каналът на Планета. Тази песен я няма там, мило. :3fdb8960598fa63e: Ще броим, където я има.

Иначе 50К са били от основното видео. Към 30К от другото + още 3К от останалите.

Сподели в други сайтове

Този човек твърдеше с присъщата си убеденост, че наща е купувала трафик на фен клипчета. Има ли смисъл да му обръщаме внимание? :)

Фокси преди години имаше някаква тежест по форумите, пускаше интересни мнения, но последните години тотално се обезличи и вече не е интересен с нищо.

Тезите му са абсурдни и граничат с неадекватност.

Сподели в други сайтове

Фокси преди години имаше някаква тежест по форумите, пускаше интересни мнения, но последните години тотално се обезличи и вече не е интересен с нищо.

Това се случи откакто Кама напусна кокошарника и спряха с Цветин да му снасят вътрешна информация и фирмени тайни. Преди това беше информиран за неща от кухнята и наистина се сбъдваха някои от писанията му.

Сподели в други сайтове

Така е, сега дойде нашето време да сме интересни. :3fdb8960598fa63e: После ни чака неговата съдба. А малко по-късно ще чишкаме в торбичка в джоба си. :D

Сподели в други сайтове

Да не кажете след година, че не съм ви го написал? :whistling: За мен няма проблем да прелиствам страниците тук и да няма какво да ми хване окото. Бройте си, бройте, тя промяната ще стане и без вас. Мен примерно никой не ме е питал дали искам по Планета да ми въртят денонощно някаква си Преслава, през 2004 година с една песен от единствената и масовка до тогава. Роптаеха и по форумите, главно "десовите". И какво от това? Същото като с вас днес с Джулия...

п.п. Кажи на Кондома, че са си интересен е мисия. Клоун всеки може да стане...

Сподели в други сайтове

Интерсен факт от наградите е, че повечето фенове на Галена сме сложили Преслава в доста категории и признаваме успехите й. Феновете на Преса, които са обективни и гледат реално на нещата са единици... А нас обвиняват постоянно, че не сме били адекватни.

Сподели в други сайтове

Интерсен факт от наградите е, че повечето фенове на Галена сме сложили Преслава в доста категории и признаваме успехите й. Феновете на Преса, които са обективни и гледат реално на нещата са единици... А нас обвиняват постоянно, че не сме били адекватни.

Просто сме обективни и имаме реална преценка над нещата. Не ощетяваме никого и признаваме успехите на всички, ако имат такива.

Феновете на Преслава отдавна са доказали, че са заслепени и не виждат нищо друго, освен нея. Биха стъпкали и убили всички на пътя, което им се попречи.

Абсолютни фанатици.

Сподели в други сайтове

"Коя" грам потенциал няма. Едва ли някой й знае името. Та то и Яница, чиито хитове пеят, не всеки знае, та тая ли. И награди да върнат, кел файда - не сме 2007, когато това имаше тежест. Никой не би гледал и взел насериозно някаква селска вечеринка със статуетки. И ако отмъкне статуетка под носа на Преса, Ема, Аня, Галя и Теда, всеки би избухнал в бесен смех.

Между другото, наскоро попаднах на разни коментари под клипове на актуални певици и доста хора се кефят на Яница, новия Денис, Арти и казват, че искат тях, а не дъртите коври. Забавно е как разпознават Яна като нова певачка :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Просто сме обективни и имаме реална преценка над нещата. Не ощетяваме никого и признаваме успехите на всички, ако имат такива.

Феновете на Преслава отдавна са доказали, че са заслепени и не виждат нищо друго, освен нея. Биха стъпкали и убили всички на пътя, което им се попречи.

Абсолютни фанатици.

Ами, да, те стигнаха дори до това да й пожелават смърт и да се гаврят за баща й. Какво да кажем повече?

Сподели в други сайтове

Забравих да отбележа, че според него Преслава тръгнала да пее акапелно без да имала бис? Алооо? Те хората почнаха сами да си пеят "Лъжа е", аз такова нещо не съм виждал досега при друг изпълнител.

В интерес на истината, аз и още някой също отбелязахме в темата за концерта, че Преса постоя доволно време на сцената, преди да я повикат. И последната песен пак я запя по свое желание. Мисля, че имаше 2 реални биса, след като сама поде инициативата да пее още. Не знам кво е било в залата, по ТеВе-то това излъчиха, това коментираме. Доста скапан монтаж, можеха да напомпат малко повече изпълнението Пресино. Закъде са бързали - да предоставят безплатен материал за ротиране по Алфа ТВ ли?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...