Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Моля някой да постне в бисерите това, че Джулия била безупречна в живото си изпълнение на концерта. И също така Фокси да ми прати на лично координати на офис на Еконт да му изпратя коледен подарък, че тази вечер ме разсмя толкова много. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Какви сте ми духовити на думи, а съчицата ви заешки забиха лудо тази вечер... :1000 (29):

Та разбрахте ли кой командва вече в бекстейджа? :ad:

Ще има нещо печено под този парламент. :Vishenka_05:

Senhor, пусни това видео на твоите датски колеги! :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Джулия никой не я брои за жива, камо ли да я награждават. Името, което вълнува е едно и това е Преслава. Ако се върнат наградите, ще е само заради нея.

Сподели в други сайтове

Джулия никой не я брои за жива, камо ли да я награждават. Името, което вълнува е едно и това е Преслава. Ако се върнат наградите, ще е само заради нея.

Пила си алкохол! :feminist_en:

Сподели в други сайтове

Яница - Певица на годината

Преслава - Музикален идол на годината

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Оф,просто е абсурдно,че даже граничещо с шизофрения Галенови фенчета да говорят за обективност при всичките глупости,които изписаха днес.

С теб любов не правя,а само секс платен :whistling:

Сподели в други сайтове

Какви сте ми духовити на думи, а съчицата ви заешки забиха лудо тази вечер... :1000 (29):

Та разбрахте ли кой командва вече в бекстейджа? :ad:

Кой? И как?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Пичове, от зяпане по Преслава и Галена дори не сте гледали Джулия, но сте на амбразурата да я оценявате. Огледайте се, ослушайте се, може дори темата за концерта да попрочетете и може да се изненадате какво пишат очевидци. Цура с Теофиков, Джулия и "Въртележката" на Яница. Другото изнасилена работа. Нещата се случват, а вие дори не си правите труда да ги видите.

Сподели в други сайтове

Пичове, от зяпане по Преслава и Галена дори не сте гледали Джулия, на сте на амбразурата да я оценявате. Огледайте се, ослушайте се, може дори темата за концерта да попрочетете и може да се изненадате какво пишат очевидци. Цура с Теофиков, Джулия и "Въртележката" на Яница. Другото изнасилена работа. Нещата се случват, а вие дори не си правите труда да ги видите.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Хората пишат "Грешка беше", "Шефката" и Преслава, но явно ти четеш друга тема.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Пичове, от зяпане по Преслава и Галена дори не сте гледали Джулия, но сте на амбразурата да я оценявате. Огледайте се, ослушайте се, може дори темата за концерта да попрочетете и може да се изненадате какво пишат очевидци. Цура с Теофиков, Джулия и "Въртележката" на Яница. Другото изнасилена работа. Нещата се случват, а вие дори не си правите труда да ги видите.

За Коя не помня нито един добър отзив. По-скоро имаше екзалтирани по Ваня.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Хората пишат "Грешка беше", "Шефката" и Преслава, но явно ти четеш друга тема.

Питам се какво ли е усещането да си Фокси, мъж с достойна професия и на години, будещи респект, а някакви 20-30 годишни да те гъбаркат системно. И той си продължава...

Сподели в други сайтове

Да коментираме, че Яница без никакви усилия изкара топ фолклорен хит с Мома Яница, който ще я храни до старини. Днес за мой огромен шок майка ми я пуска и после всички на масата коментираха колко хубава е песента. Гледам и за вчера е на 38-мо място по гледания!

Сподели в други сайтове

Да коментираме, че Яница без никакви усилия изкара топ фолклорен хит с Мома Яница, който ще я храни до старини. Днес за мой огромен шок майка ми я пуска и после всички на масата коментираха колко хубава е песента. Гледам и за вчера е на 38-мо място по гледания!

Да, много се харесва, и по кръчми се играе много на нея. Тамън се замислих, че малко чалгарки могат да се похвалят с фолклорен хит, а този май е най-големият изобщо в кариерата на Яница. Ще я храни до пенсия.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

И аз забелязвам,че "Мома Яница" е най-големия фоклорен хит в момента,но толкова ли много време е необходимо на една народна песен да стане хит?

Там стават по-бавно нещата, най-често от уста на уста, от кръчма на кръчма, от празник на празник. Самия факт, че една нова авторска фолклорна песен е добила такава популярност, е похвален.

Сподели в други сайтове

Джулия наистина не е масово популярна. Наскоро имаше участие тук и хората в коментарите под събитието питаха коя пък е тази :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Истината е, че никоя няма харизмата на Преслава, че да я замести. Джулия е налагана, но хората не могат да я свържат с образ, защото е безлична. И така вече 12 години няма кой да детронира лелята от Добрип 🤣

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...