FikLena Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Конди ти кога ще гласуваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Искаш или не, "Зоопарка" е сензация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Конди ти кога ще гласуваш http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1931796 --------------------------------------------------------------------------------------------- ЧАЛГА ТОП 10 на ХРИСТОВДЕН 1. Слави и Криско - Едно ферари 134K 2. Галена - Феноменален 111К 3. Джена - Яко ми е 107К 4. Денис Теофиков - Мило мое 96К 5. Тони Стораро и Галена - Шефката 92К 6. Цветелина и Денис - Грешка беше 92К 7. Деси Слава и Фики - Да вдигнем шум 87К 8. Азис - Мотел 84К 9. Преслава - Да гори в любов 80К 10. Емануела - Направи така 76К Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Аз не мога да разбера, при положение, че попът пуска доста приятни песни, защо гледаемостта им е толкова ужасна... Вярно, че по празниците върви Шефката с оная цигания на Фики и Деса, ама е много тъпо. <_> То и при чалгата половината песни флопнаха... тъкмо се зарибих по Котка и я гледам, че е в дъното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Аз не мога да разбера, при положение, че попът пуска доста приятни песни, защо гледаемостта им е толкова ужасна... Вярно, че по празниците върви Шефката с оная цигания на Фики и Деса, ама е много тъпо. То и при чалгата половината песни флопнаха... тъкмо се зарибих по Котка и я гледам, че е в дъното. Голямата ти болка... вече дори не я криеш Защото чалгата е ТОПааааа. Гледам Павел и Венци са направили приличен дебют като за тях в празнично-чалгарска обстановка. Меле, нищо изненадващо няма. Помниш ли 2001? Бях изпаднал в тъжна депресия, защото всички индикации сочеха, че лекия жанр си отива. Най-продаваният албум за годината беше хип/хоп. После знаем какво стана. Имам предвид, че явно нещата вървят на някакви цикли..единият жанр надделява за известен период, изпъкват големи хитове, после традиционният отново връща позиции - но, ако погледнем историята, май вторият е с много по-добро представяне в хроничен план. Въпреки липсата на нова, млада сензация от женски пол с тийн appeal. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 ами Мелето чалгата ДААААААААА !!!! Отново е най-слушаната музика в БЪЛГАРИЯ ! при попаджиийте само Криско може да прави мегахитове. тия Скандау ще си останат само с Чужди Усмивки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 ами Мелето чалгата ДААААААААА !!!! Отново е най-слушаната музика в БЪЛГАРИЯ ! при попаджиийте само Криско може да прави мегахитове. тия Скандау ще си останат само с Чужди Усмивки Ще си мечтаят чалгарките за такъв хит. Те с зор 10млн. правят, какво остава за 23. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Голямата ти болка... вече дори не я криеш Защото чалгата е ТОПааааа. Гледам Павел и Венци са направили приличен дебют като за тях в празнично-чалгарска обстановка. Меле, нищо изненадващо няма. Помниш ли 2001? Бях изпаднал в тъжна депресия, защото всички индикации сочеха, че лекия жанр си отива. Най-продаваният албум за годината беше хип/хоп. После знаем какво стана. Имам предвид, че явно нещата вървят на някакви цикли..единият жанр надделява за известен период, изпъкват големи хитове, после традиционният отново връща позиции - но, ако погледнем историята, май вторият е с много по-добро представяне в хроничен план. Въпреки липсата на нова, млада сензация от женски пол с тийн appeal. Това няма никакво значение, защото Мишо Шамара и подобните на него към момента са едно нищо. Така става винаги, когато правиш музика на парче - за да заситиш някаква ниша, която е актуална. За съжаление рапърите няма как да задържат дълго интереса, защото те нито пеят и разполагат с глас, нито третират нещо социално в текстовете си - с много малки изключения, които не стават популярни, нито нещо друго, което да им гарантира по-траен успех. А и 2001 в чалгата също си имаше доста добри хитове, албуми, продажби - това, че 2000 и 2002 са по-успешни, е друг въпрос. Реално кой е останал от първите награди на Планета оцелял... един Миро, защото прави смислени песни. Да, отдавна не е тийн идол, но не си би камшика като Галка и Мишо и остана тук да работи, вместо да псува държавата и Бойко. Глория не се е отказала от концертите. Камелия не се е отказала от клубовете. "Мой" отдавна е в историята, както ще бъдат Тита, Гера и компания. Защото тая нова експанзия в попа и рапа е от 2012 и "Дим да ме няма", "Почивни дни", които никой вече не си пуска. Хората обаче си спомнят "Ще избягам ли от теб", "Колко ми липсваш", "Всичко било е насън" и подобни, примерно. И пак опираме до въпроса за качеството. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Защото тая нова експанзия в попа и рапа е от 2012 и "Дим да ме няма", "Почивни дни", които никой вече не си пуска. Хората обаче си спомнят "Ще избягам ли от теб", "Колко ми липсваш", "Всичко било е насън" и подобни, примерно. И пак опираме до въпроса за качеството. А кой помни "Пробвай се", "Да видя какво е" и "Лудата дойде" ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 ЧАЛГА ТОП 10 на ХРИСТОВДЕН 1. Слави и Криско - Едно ферари 134K 2. Галена - Феноменален 111К 3. Джена - Яко ми е 107К 4. Денис Теофиков - Мило мое 96К 5. Тони Стораро и Галена - Шефката 92К 6. Цветелина и Денис - Грешка беше 92К 7. Деси Слава и Фики - Да вдигнем шум 87К 8. Азис - Мотел 84К 9. Преслава - Да гори в любов 80К 10. Емануела - Направи така 76К WOW ... Обичам ги тези празници! :1000 (6): "Шефката" с повече гледания от Емануела даже, дето излезе толкова скоро. Отново с повече от Преслава и с равни с хита на Цурка и Денис. А пък кючека на Деса и Фики не може да ни минеее... Както се казва - фактите говорят. Страхотни новини и днес... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 на Джена гледанията реални ли саааааааааааааааааааааааа ????? :gun_bandana: :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 кючек пред „св. Александър Невски“ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Тая дискусия чалга/поп,рап може да се води до утре, но е факт че от Х фактор и Гери Никол нещата станаха все по-сериозни. В момента тренда: 1. Атанас Колев 2. Денис Теофиков 3. Алекс и Влади 4. 4Magic 5. БНР Хората просто искат нови изпълнители, свежи, енергични, амбициозни, а и такива които са по-млади за да наложат модерна музика. За мен чалгата винаги надделява, защото циганите и турците стават все повече, а българите намаляват. Лично аз циганин да слуша рап не съм виждал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 За мен чалгата винаги надделява, защото циганите и турците стават все повече, а българите намаляват. Лично аз циганин да слуша рап не съм виждал. 100 кила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 кючек пред „св. Александър Невски“ Егати гнусотията. Докладвах го, давайте и вие, че да го свалят. Мръсни мангали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Обаче Галин не влиза дори в Топ 10 на най-гледаните песни, а беше тръгнала ударно и е яка песента. Много странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Обаче Галин не влиза дори в Топ 10 на най-гледаните песни, а беше тръгнала ударно и е яка песента. Много странно. Омръзна много бързо, аз не си я пускам честно казано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 ква е готина тука Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Омръзна много бързо, аз не си я пускам честно казано. Аз я слушам, но не толкова често. В сравнение обаче с предните му 2 песни, тази е най-добре и си мислех, че ще има повече живот. Дано се замисли, защото тенденцията при него не върви добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 кючек пред „св. Александър Невски“ Сефте - а пайнерските концерти преди години? Ивана заби кючек микс. И други пяха кючеци и песни за батки, сепарета Лично аз циганин да слуша рап не съм виждал. Аз съм виждал много. Считат го за по-престижно. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Айдеее, Мома Яница е чукнала 50к на Коледа. Хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Айдеее, Мома Яница е чукнала 50к на Коледа. Хит! ХИТ ХИТ ХИТ Цура доста се е разхубавила, само да не си отваря устата с тоя груб глас по интервюта - равна няма да има. Райна все по шизо ми изглежда. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ще си мечтаят чалгарките за такъв хит. Те с зор 10млн. правят, какво остава за 23. Тя и самата Тита има да мечтае пак за такъв хит. Това няма никакво значение, защото Мишо Шамара и подобните на него към момента са едно нищо. Така става винаги, когато правиш музика на парче - за да заситиш някаква ниша, която е актуална. За съжаление рапърите няма как да задържат дълго интереса, защото те нито пеят и разполагат с глас, нито третират нещо социално в текстовете си - с много малки изключения, които не стават популярни, нито нещо друго, което да им гарантира по-траен успех. А и 2001 в чалгата също си имаше доста добри хитове, албуми, продажби - това, че 2000 и 2002 са по-успешни, е друг въпрос. Реално кой е останал от първите награди на Планета оцелял... един Миро, защото прави смислени песни. Да, отдавна не е тийн идол, но не си би камшика като Галка и Мишо и остана тук да работи, вместо да псува държавата и Бойко. Глория не се е отказала от концертите. Камелия не се е отказала от клубовете. "Мой" отдавна е в историята, както ще бъдат Тита, Гера и компания. Защото тая нова експанзия в попа и рапа е от 2012 и "Дим да ме няма", "Почивни дни", които никой вече не си пуска. Хората обаче си спомнят "Ще избягам ли от теб", "Колко ми липсваш", "Всичко било е насън" и подобни, примерно. И пак опираме до въпроса за качеството. Според мен има значение до толкова, че е оставил някаква следа в историята на БГ музиката. Като цифри, като постижение - ако някое дете днес се поинтересува да види кое е вървяло в онзи момент, ще види нещата: 1. "Мой", Мишо Шамара 2. "Илюзия", Глория 3. "100 патрона", Ивана ...и така нататък Иначе самият ти нямаш афинитет към хип/хоп музиката и това ти влияе до известна степен. На мен няколкото ми приятели се кефят на този стил и покрай тях закачам и аз. Та..мисълта ми е, че Мишо Шамара може да е бил простак и вече да е едно нищо, но правеше много по-качествен и истински рап от днешните смешковци, които се правят на велики хип-хопъри и правят кавъри на "Едно ферари с цвят червен"... Това трябва да му го признаем на Шамара. Като цяло темата засяга въпроса относно качеството на музиката в различните десетилетия - и в световен мащаб е същото дереджето. Най-запомнящи се и най-брутални са хитовете от 80-те, 90-те някъде до средата на миналото десетилетие. Дегенерация, брат..ъ-Ъ-ъ- у-йеее!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 WOW ... Обичам ги тези празници! :1000 (6): "Шефката" с повече гледания от Емануела даже, дето излезе толкова скоро. Отново с повече от Преслава и с равни с хита на Цурка и Денис. А пък кючека на Деса и Фики не може да ни минеее... Както се казва - фактите говорят. Страхотни новини и днес... Стелчеее, нали знаеш, че по Коледа всеки получава това, което е заслужил. Това в 165-тия ден да направиш 100% повече гледания от премиерния си ден - не знам дали се е случвало някога...!? Нов рекорд ли измислих току-що? ква е готина тука Много яка песен, много силен текст. Заслужаваше да стане по-голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари