Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Конди ти кога ще гласуваш

http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&amp...t&p=1931796

---------------------------------------------------------------------------------------------

ЧАЛГА ТОП 10 на ХРИСТОВДЕН

1. Слави и Криско - Едно ферари 134K

2. Галена - Феноменален 111К

3. Джена - Яко ми е 107К

4. Денис Теофиков - Мило мое 96К

5. Тони Стораро и Галена - Шефката 92К :mf_surrender:

6. Цветелина и Денис - Грешка беше 92К

7. Деси Слава и Фики - Да вдигнем шум 87К

8. Азис - Мотел 84К

9. Преслава - Да гори в любов 80К

10. Емануела - Направи така 76К

Сподели в други сайтове

Аз не мога да разбера, при положение, че попът пуска доста приятни песни, защо гледаемостта им е толкова ужасна... Вярно, че по празниците върви Шефката с оная цигания на Фики и Деса, ама е много тъпо. <_>

То и при чалгата половината песни флопнаха... тъкмо се зарибих по Котка и я гледам, че е в дъното.

Сподели в други сайтове

Аз не мога да разбера, при положение, че попът пуска доста приятни песни, защо гледаемостта им е толкова ужасна... Вярно, че по празниците върви Шефката с оная цигания на Фики и Деса, ама е много тъпо. <_<

То и при чалгата половината песни флопнаха... тъкмо се зарибих по Котка и я гледам, че е в дъното.

Голямата ти болка... вече дори не я криеш :Vishenka_05:

Защото чалгата е ТОПааааа. :clap:

Гледам Павел и Венци са направили приличен дебют като за тях в празнично-чалгарска обстановка.

Меле, нищо изненадващо няма. Помниш ли 2001? Бях изпаднал в тъжна депресия, защото всички индикации сочеха, че лекия жанр си отива. Най-продаваният албум за годината беше хип/хоп. :( После знаем какво стана. Имам предвид, че явно нещата вървят на някакви цикли..единият жанр надделява за известен период, изпъкват големи хитове, после традиционният отново връща позиции - но, ако погледнем историята, май вторият е с много по-добро представяне в хроничен план. Въпреки липсата на нова, млада сензация от женски пол с тийн appeal.

Сподели в други сайтове

ами Мелето чалгата ДААААААААА !!!! Отново е най-слушаната музика в БЪЛГАРИЯ !

при попаджиийте само Криско може да прави мегахитове. тия Скандау ще си останат само с Чужди Усмивки

Сподели в други сайтове

ами Мелето чалгата ДААААААААА !!!! Отново е най-слушаната музика в БЪЛГАРИЯ !

при попаджиийте само Криско може да прави мегахитове. тия Скандау ще си останат само с Чужди Усмивки

Ще си мечтаят чалгарките за такъв хит. Те с зор 10млн. правят, какво остава за 23.

Сподели в други сайтове

Голямата ти болка... вече дори не я криеш :Vishenka_05:

Защото чалгата е ТОПааааа. :clap:

Гледам Павел и Венци са направили приличен дебют като за тях в празнично-чалгарска обстановка.

Меле, нищо изненадващо няма. Помниш ли 2001? Бях изпаднал в тъжна депресия, защото всички индикации сочеха, че лекия жанр си отива. Най-продаваният албум за годината беше хип/хоп. :( После знаем какво стана. Имам предвид, че явно нещата вървят на някакви цикли..единият жанр надделява за известен период, изпъкват големи хитове, после традиционният отново връща позиции - но, ако погледнем историята, май вторият е с много по-добро представяне в хроничен план. Въпреки липсата на нова, млада сензация от женски пол с тийн appeal.

Това няма никакво значение, защото Мишо Шамара и подобните на него към момента са едно нищо. Така става винаги, когато правиш музика на парче - за да заситиш някаква ниша, която е актуална. За съжаление рапърите няма как да задържат дълго интереса, защото те нито пеят и разполагат с глас, нито третират нещо социално в текстовете си - с много малки изключения, които не стават популярни, нито нещо друго, което да им гарантира по-траен успех. А и 2001 в чалгата също си имаше доста добри хитове, албуми, продажби - това, че 2000 и 2002 са по-успешни, е друг въпрос. Реално кой е останал от първите награди на Планета оцелял... един Миро, защото прави смислени песни. Да, отдавна не е тийн идол, но не си би камшика като Галка и Мишо и остана тук да работи, вместо да псува държавата и Бойко. Глория не се е отказала от концертите. Камелия не се е отказала от клубовете.

"Мой" отдавна е в историята, както ще бъдат Тита, Гера и компания. Защото тая нова експанзия в попа и рапа е от 2012 и "Дим да ме няма", "Почивни дни", които никой вече не си пуска. Хората обаче си спомнят "Ще избягам ли от теб", "Колко ми липсваш", "Всичко било е насън" и подобни, примерно. И пак опираме до въпроса за качеството.

Сподели в други сайтове

Защото тая нова експанзия в попа и рапа е от 2012 и "Дим да ме няма", "Почивни дни", които никой вече не си пуска. Хората обаче си спомнят "Ще избягам ли от теб", "Колко ми липсваш", "Всичко било е насън" и подобни, примерно. И пак опираме до въпроса за качеството.

А кой помни "Пробвай се", "Да видя какво е" и "Лудата дойде" ?

Сподели в други сайтове

ЧАЛГА ТОП 10 на ХРИСТОВДЕН

1. Слави и Криско - Едно ферари 134K

2. Галена - Феноменален 111К

3. Джена - Яко ми е 107К

4. Денис Теофиков - Мило мое 96К

5. Тони Стораро и Галена - Шефката 92К :mf_surrender:

6. Цветелина и Денис - Грешка беше 92К

7. Деси Слава и Фики - Да вдигнем шум 87К

8. Азис - Мотел 84К

9. Преслава - Да гори в любов 80К

10. Емануела - Направи така 76К

WOW ... Обичам ги тези празници! :1000 (6):

"Шефката" с повече гледания от Емануела даже, дето излезе толкова скоро. Отново с повече от Преслава и с равни с хита на Цурка и Денис. А пък кючека на Деса и Фики не може да ни минеее... Както се казва - фактите говорят. Страхотни новини и днес... :phpgrin2: :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Тая дискусия чалга/поп,рап може да се води до утре, но е факт че от Х фактор и Гери Никол нещата станаха все по-сериозни.

В момента тренда:

1. Атанас Колев

2. Денис Теофиков

3. Алекс и Влади

4. 4Magic

5. БНР

Хората просто искат нови изпълнители, свежи, енергични, амбициозни, а и такива които са по-млади за да наложат модерна музика.

За мен чалгата винаги надделява, защото циганите и турците стават все повече, а българите намаляват. Лично аз циганин да слуша рап не съм виждал.

Сподели в други сайтове

За мен чалгата винаги надделява, защото циганите и турците стават все повече, а българите намаляват. Лично аз циганин да слуша рап не съм виждал.

100 кила? :scratch:

Сподели в други сайтове

Обаче Галин не влиза дори в Топ 10 на най-гледаните песни, а беше тръгнала ударно и е яка песента. Много странно.

Омръзна много бързо, аз не си я пускам честно казано.

Сподели в други сайтове

Омръзна много бързо, аз не си я пускам честно казано.

Аз я слушам, но не толкова често. В сравнение обаче с предните му 2 песни, тази е най-добре и си мислех, че ще има повече живот. Дано се замисли, защото тенденцията при него не върви добре.

Сподели в други сайтове

кючек пред „св. Александър Невски“ :mf_surrender:

Сефте - а пайнерските концерти преди години? Ивана заби кючек микс. И други пяха кючеци и песни за батки, сепарета

Лично аз циганин да слуша рап не съм виждал.

Аз съм виждал много. Считат го за по-престижно.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Айдеее, Мома Яница е чукнала 50к на Коледа. Хит!

ХИТ ХИТ ХИТ

Цура доста се е разхубавила, само да не си отваря устата с тоя груб глас по интервюта - равна няма да има.

Райна все по шизо ми изглежда.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Ще си мечтаят чалгарките за такъв хит. Те с зор 10млн. правят, какво остава за 23.

Тя и самата Тита има да мечтае пак за такъв хит. 1000%20(29).gif

Това няма никакво значение, защото Мишо Шамара и подобните на него към момента са едно нищо. Така става винаги, когато правиш музика на парче - за да заситиш някаква ниша, която е актуална. За съжаление рапърите няма как да задържат дълго интереса, защото те нито пеят и разполагат с глас, нито третират нещо социално в текстовете си - с много малки изключения, които не стават популярни, нито нещо друго, което да им гарантира по-траен успех. А и 2001 в чалгата също си имаше доста добри хитове, албуми, продажби - това, че 2000 и 2002 са по-успешни, е друг въпрос. Реално кой е останал от първите награди на Планета оцелял... един Миро, защото прави смислени песни. Да, отдавна не е тийн идол, но не си би камшика като Галка и Мишо и остана тук да работи, вместо да псува държавата и Бойко. Глория не се е отказала от концертите. Камелия не се е отказала от клубовете.

"Мой" отдавна е в историята, както ще бъдат Тита, Гера и компания. Защото тая нова експанзия в попа и рапа е от 2012 и "Дим да ме няма", "Почивни дни", които никой вече не си пуска. Хората обаче си спомнят "Ще избягам ли от теб", "Колко ми липсваш", "Всичко било е насън" и подобни, примерно. И пак опираме до въпроса за качеството.

Според мен има значение до толкова, че е оставил някаква следа в историята на БГ музиката. Като цифри, като постижение - ако някое дете днес се поинтересува да види кое е вървяло в онзи момент, ще види нещата:

1. "Мой", Мишо Шамара

2. "Илюзия", Глория

3. "100 патрона", Ивана

...и така нататък

Иначе самият ти нямаш афинитет към хип/хоп музиката и това ти влияе до известна степен. На мен няколкото ми приятели се кефят на този стил и покрай тях закачам и аз. Та..мисълта ми е, че Мишо Шамара може да е бил простак и вече да е едно нищо, но правеше много по-качествен и истински рап от днешните смешковци, които се правят на велики хип-хопъри и правят кавъри на "Едно ферари с цвят червен"... Това трябва да му го признаем на Шамара.

Като цяло темата засяга въпроса относно качеството на музиката в различните десетилетия - и в световен мащаб е същото дереджето. Най-запомнящи се и най-брутални са хитовете от 80-те, 90-те някъде до средата на миналото десетилетие. Дегенерация, брат..ъ-Ъ-ъ- у-йеее!! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

WOW ... Обичам ги тези празници! :1000 (6):

"Шефката" с повече гледания от Емануела даже, дето излезе толкова скоро. Отново с повече от Преслава и с равни с хита на Цурка и Денис. А пък кючека на Деса и Фики не може да ни минеее... Както се казва - фактите говорят. Страхотни новини и днес... :phpgrin2: :Vishenka_05:

Стелчеее, нали знаеш, че по Коледа всеки получава това, което е заслужил. 1000%20(29).gif

Това в 165-тия ден да направиш 100% повече гледания от премиерния си ден - не знам дали се е случвало някога...!? Нов рекорд ли измислих току-що? :roll1:

ква е готина тука

Много яка песен, много силен текст. Заслужаваше да стане по-голям хит.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...